Bejelentés


HÍRESSÉGEK CSARNOKA Folyamatosan bővülő listával!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Név: The Iron Sheik
Magasság: 183 cm
Súlya: 119 kg
Származási hely: Teheran, Iran
Speciális mozdulata: Camel Clutch
Főbb eredményei: WWE Champion, World Tag Team Champion,

Hossein Khosrow Ali Vaziri néven született 1943. március 15-én Iránban. 1968-ban arany érmes lett birkózásban a Pan Amerikai játékokon. A ’70-es évek elején birkózókat készített fel az Olimpiára.

1979-ben csatlakozott a WWF-hez, mint gonosz karakter. Kopasz feje, nagy bajsza, és egész megjelenése ezt még jobban kiemelte. Neve ekkor „The Great Hossein Arab”, első címe pedig a Canadian Tag Team Championship volt (partnere Texas Outlaw). Ő nyerte meg a valaha megrendezett első Royal Rumble-t, és kihívhatta az aktuális bajnokot, Bob Backlund-ot. A meccset elbukta, a szervezetet pedig 1980-ban ott hagyta. Az NWA-nál folytatja „The Iron Sheik” néven.
1983-ban tér vissza a WWF-hez, és december 26-án megszerzi Backlund-tól a Világbajnoki Övet. Négy hétig tud bajnok maradni, mivel jön Hulk Hogan, és leveri a címért.
Nikolai Volkoff-al csapatot alkotva legyőzik a U.S. Express-t az első WrestleMania-n, és WWF Tag Team Bajnokok lesznek.
1987-ben újra ott hagyja a WWF-et, és más szervezeteknél tűnik fel. A visszatérés 1991-ben történik meg.
Sgt. Slaughter oldalán Col. Mustafa néven tűnik fel. Mivel ekkor van az Öböl Háború is, Slaughter-ék az ellenséges Irakot testesítik meg General Adnan-nal kiegészítve. Első számú célpontjuk Hulk Hogan. Miután a SummerSlam-en Slaughter kiválik a csapatból, Adnan-nal együtt folytatja a terrorizálást. ’92-ben újra más szervezeteknél tűnik fel.
1996. végén Bob Backlund-dal együtt segítik The Sultan útját a WWF-ben, aki az aktuális Közel-Keleti rosszfiú.
2001-ben a WrestleMania X-7 alkalmával részt vett egy veterán Royal Rumble-on, ahol a 80-as évek sztárjai szerepeltek.
2005-ben választották be a Hírességek Csarnokába.


1987-ben „Hacksaw” Jim Duggan-nal kocsikázott az éjszakában, amikor lekapcsolták őket a rendőrök. Mindketten be voltak tépve, és kisebb mennyiségű kokain is volt az autóban. Az eset pikantériája, hogy a ringben ádáz ellenségek voltak…
2003-ban meggyilkolják 37 éves lányát. Az elkövető a vőlegénye volt.

The Iron Sheik bevonuló zenéje


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!