Bejelentés


HÍRESSÉGEK CSARNOKA Folyamatosan bővülő listával!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Név: Sgt. Slaughter
Magasság: 193 cm
Súlya: 130 kg
Származási hely: Parris Island
Speciális mozdulata: Cobra Clutch
Főbb eredményei: WWF Champion

Robert Remus néven született 1948. augusztus 27-én. A ’70-es években az NWA-ban bunyózott, ahol csapat bajnok tudott lenni. Sok kisebb szervezeten kívül az AWA-nál is megfordult „Super Destroyer Mark II” néven.

1980-ban szerződik a WWF-hez, gonosz karaktert formálva. Menedzsere Grand Wizard volt. 1983-ban esélyt kapott a világbajnoki cím megszerzésére, amit ekkor Bob Backlund birtokolt. A címet nem sikerült megszereznie, de közönség kedvenc lett belőle, amikor az Amerika ellenes Iron Sheik ellen csatározott. 1984-ben átment az AWA-hoz (American Wrestling Association). Itt Amerikai Nehézsúlyú Bajnok volt.
1990-ben tér vissza a WWF-hez, ezúttal karaktere szöges ellentéte az előzőnek. Amerikai patriótából Irak szimpatizánssá változott.
1991-ben a Royal Rumble-on legyőzi Ultimate Warrior-t, és világbajnok lesz. WrestleMania VII főmérkőzésén összekerül Hulk Hogan-nel, aki megfosztja az övtől. Később újra jófiú lesz belőle, és Jim Duggan-nel alkot csapatot.
Egy hosszabb szünet után ’97-ben tér vissza a RAW műsorába, mint a show felügyelője. Viszályba kerül a D-Generation X-el, akik jó párszor megszivatják.
1998-ban amikor Vince McMahon gonosz karaktere fénykorát éli, Pat Patterson-nal és Gerald Brisko-val együtt a nagyfőnök emberét játsza. Miután Shawn Michaels átveszi tőle a felügyelői szerepet, Slaughter eltűnik a képernyőről.

2004. március 13-án kerül be a Hírességek Csarnokába. 2005-től kezdve fel-fel bukkan különféle WWE-s műsorokban, így pl. küzdött Randy Orton-nal (a legendagyilkos győzött), és csapatbajnoki címért is küzdött Jimmy Snuka-val, igaz sikertelenül.
Feltűnik Ric Flair búcsúztatóján, majd 2009-ben egy estére a RAW programigazgatója lesz. Decemberben az egyik RAW műsorban mikulást játszik egy jelenet erejéig.TITANTRON
Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!