Bejelentés


HÍRESSÉGEK CSARNOKA Folyamatosan bővülő listával!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Név: „Stone Cold” Steve Austin
Magasság: 188 cm
Súlya: 115 kg
Származási hely: Victoria, Texas
Speciális mozdulata: Stone Cold Stunner
Főbb eredményei: WWE Champion, Intercontinental Champion, World Tag Team Champion, WCW U.S. Champion, WCW Tag Team Champion, 1996-os King of the Ring győztes, 1997-es, 1998-as és 2001-es Royal Rumble győztes

Steven Williams 1964. december 18-án született Austin-ban (Texas állam). Három fivére és egy húga van. A középiskolában football-ozott, baseball-ozott és futott. A Schaumburg Főiskolán folytatta a football-t, de a sulit nem sikerült elvégeznie. Beiratkozott „Gentleman” Chris Adams wrestling iskolájába.
Karrierje 1989-ben kezdődött el a World Class Championship Wrestling-nél, eredeti nevét használva. Később átváltott Steve Austin-ra (Austin a származási helyére utal).
Az USWA szervezetnél „Stunning” Steve Austin néven korábbi tanárával, Adams-szel csatározott.

1991-ben kerül bele a WCW körforgásába. Kezdetnek legyőzi Bobby Eaton-t, és World Television Bajnok lesz. Majdnem egy évig volt bajnok, ám 1992. júniusában veszít Barry Windham ellenében. Ezt később visszaszerezte, amit aztán Ricky Steamboat kaparint meg.
1993-ban Brian Pillman-nal megalkotják a „Hollywood Blonds”-ot, és a Ricky Steamboat – Shane Douglas párost legyőzve csapat bajnokok lesznek. Öt hónappal később Arn Anderson és Paul Roma derekára kerülnek az övek.
A ’93-as Starrcade-on legyőzi Dustin Rhodes-ot, és United States Heavyweight Champion lesz. Az övet végül Jim Duggan szerzi meg tőle.
Eric Bischoff (a WCW tulajdonosa) nem látott reklámértéket Austin-ban, ezért kirakta a WCW-ből. Steve a ’95-ös év nagy részét az ECW-nál töltötte.

1995 vége felé debütál a WWF-ben. Ted DiBiase szárnya alá kerül, és megkapja a Million Dollar Championship övet. Ekkoriban borotválja kopaszra a fejét, ami azóta is így van. Miután DiBiase kikerül a WWF-ből, Steve szupersztárrá fejlődik.
Ennek első lépcsőfoka a ’96-os King of the Ring volt, amit Jack „The Snake” Roberts legyőzésével megnyert. Itt kezdte el használni a „Stone Cold Stunner” nevű mozdulatát is. Nyertesként egy koronázási ceremónián vett részt, ahol a következőket mondta Roberts-nek: „Ott ülsz és bújod a Bibliát, és imádkozol, de semmi nem segített rajtad! Beszélhetsz a zsoltárokról, dumálhatsz János 3:16-ról… Austin 3:16 azt üzeni, hogy szét lett rúgva a segged!”
Megszületett az „Austin 3:16”, ami a pankráció történetének egyik leghíresebb szimbólumává vált!
Hosszas viaskodásba kerül Bret Hart-tal. Kettejük csatározásának tetőpontja WrestleMania 13 volt, ahol „Hitman” legyőzi Austin-t a világbajnoki címért.

1997-ben csapatot alkot Shawn Michaels-el, majd Mick Foley-val, és WWF Tag Team Bajnok lesz. SummerSlam-en megküzdhetett az interkontinentális címért Owen Hart-tal. A meccs vége fele Owen rosszul hajt végre egy mozdulatot, Austin pedig súlyos nyaksérülést szenved. A mérkőzést neki kéne megnyernie, de alig tud megmozdulni. Owen zavartan mászkál a ringben, majd egy ügyetlen mozdulattal mégis sikerül Steve-nek a győzelem. A sikert nem tudja kiélvezni, hónapokra kimarad a sérülés miatt.
A Survivor Series visszavágóján most már tisztán nyer, és Interkontinentális Bajnok lesz. Az övet később The Rock szerzi meg. Ez az első állomása kettejük hosszas csatározásának.

1998-ban megnyeri a Royal Rumble-t. WrestleMania XIV-en legyőzi Shawn Michaels-t Mike Tyson segítségével, és WWF Bajnok lesz. Vince McMahon figyelmeztette, hogy úgy kell viselkednie, ahogy azt a főnöke akarja. Erre Stone Cold leverte Vince-t, és megkezdődött kettejük nagy viszálya. A nagyfőnök ott tett keresztbe, ahol csak tudott. Természetesen Stone Cold elveszti az övet.

1999-ben sikertelenül zárul számára a Royal Rumble, hála McMahon-nak és embereinek. Ennek ellenére WrestleMania XV-ön megküzdhetett The Rock-kal, és miután győzött, újra világbajnok lett. Over The Edge alkalmával Undertaker veszi el az övet, amit később visszaszerez. SummerSlam-en Mankind kaparintja meg a címet, Austin pedig kilenc hónapra pihenőre kényszerül a kiújult nyaksérülése miatt.

2001-ben harmadszorra is megnyeri a Royal Rumble-t. WrestleMania X7-en legyőzi Rock-ot és ötödszörre is világbajnok lesz. Rátámad Rock-ra egy székkel, és kezet fog McMahon-nal, és ezzel gonosszá válik. A következő Raw műsorában Rock visszavágón küzd a címért, de jön Triple H, és leveri. Austin-nal megalkotják a „Two-Man Power Trip” csapatot. Legyőzik a Brothers of Destruction-t, és Tag Team Bajnokok lesznek. Triple H begyűjti az interkontinentális címet, Austin pedig továbbra is világbajnok tud maradni. Később bukják a Tag Team öveket, Triple H pedig az interkonti övet, ráadásul lesérül.
Austin új partnere Kurt Angle lesz, akivel később rivalizálásba keveredik, és felváltva birtokolják a vébé övet. Angle után Chris Jericho-val hadakozik a címért, amit végül elbukik.
WrestleMania X8 után újabb pihenő következik.

2002. április 1-én tér vissza a RAW műsorába. A sztori írók az újonc Brock Lesnar-t akarják felfuttatni Austin segítségével, akinek nem tetszik, hogy egy zöldfülűvel rivalizáljon a top szupersztár. A közönség hasonlóképpen látja a dolgot, és Stone Cold oldalára állnak. WrestleMania XIX-en összecsap Rock-kal, ahol veszít. Mivel folyamatosan fáj a térde és a nyaka, ez volt az utolsó hivatalos WWE meccse.
Bár nem bunyózik, azért bíróként fel-fel tűnik különféle mérkőzéseken.
2009. január 12-én jelentették be, hogy most már ő is a Hírességek Csarnokának tagja. Maga Vince McMahon iktatta be, és elmondta, hogy Austin a valaha volt legjobb pankrátor a világon.Williams háromszor volt nős, és mindháromszor el is vált. Mivel szüleit soha nem ismerte, Steve sokat tesz gyerekekért, akik árvák, vagy betegek. 2007-ben hivatalosan is felveszi az Austin nevet. Szabadidejében imád vadászni.
A filmvásznon már többször is feltűnt, 2003-ban pedig életrajzi könyvet írt róla Jim Ross.


Stone Cold tiszteletére

Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!