Bejelentés


HÍRESSÉGEK CSARNOKA Folyamatosan bővülő listával!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Név: „Superstar” Billy Graham
Magasság: 193 cm
Súlya: 129 kg
Származási hely: Paradise Valley, Arizona
Speciális mozdulata:Godwrench bearhug
Főbb eredményei: WWF Champion

Eldridge Wayne Coleman néven született 1943. szeptember 10-én. Mielőtt pankrátornak állt, amerikai focizott, és profi testépítő volt. Ring nevét a híres Billy Graham tiszteletestől kölcsönözte, aki nagy hatással volt rá amikor megkeresztelkedett. A “Superstar” becenevet a “Jézus Krisztus Szupersztár” zenéje ihlette.

A ’70-es évek elején az AWA szervezetnek volt a kedvenc pankrátora.
1975-ben debütált a WWF-ben, mint gonosz.
1977-ben legyőzi Bruno Sammartino-t, és világbajnok lesz. Ekkoriban a heel pankrátorok csak rövid ideig lehettek bajnokok, mivel a közönség kedvenc harcosokat részesítették előnyben. Graham volt az első, aki rácáfol erre a szokásra, és majdnem egy évig marad bajnok. Megragadó személyiségének köszönhetően a közönség imádta, ezért a promóterek kénytelenek voltak face karaktert csinálni belőle. Jelleme olyan pankrátorokat inspirált, mint Hulk Hogan, Scott Steiner, vagy Triple H. Izmos karjait “pitonoknak” nevezte. Hosszú szőke loknis hajjal, színes ruhákban lépett fel.
Egyik legnagyobb csatája az NWA bajnok Harley Race ellen volt. A címegyesítő mérkőzés elég véresre sikerült, 60 percig tartott és döntetlenre végződött.
A bajnoki övet egyébként Bob Backlund ellen veszíti el.
1982-től kopaszon, bajusszal és fekete ruhában jelenik meg. Többször is összecsapott Backlunddal, de a bajnoki övet nem tudta visszaszerezni.

1983-ban átmegy az NWA-hez, később pedig újra feltűnik az AWA-nél.

1986-ban ismét a WWF közönségkedvenc pankrátora lesz. A sok szteroid szedése meghozta az eredményt, Graham egészségileg annyira leépült, hogy kénytelen volt 1987-ben visszavonulni.

2004-ben kerül be a Hírességek Csarnokába. Miután visszavonult, lelkész lett. Ő vezette le például Eddie Guerrero temetését is. Sokszor tart előadásokat iskolákban a szteroidok pusztító hatásáról.


Feleségét Valerie-nek hívják. A sok szteroid használat miatt Graham nemzésképtelen volt, így sosem született közös gyerekük. Egy korábbi házasságából azonban van egy fia és egy lánya.
A WWE az ő tiszteletére hívja a pankrátorokat “WWE Szupersztároknak”.

"Superstar" Billy Graham bevonuló zenéje


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!