Bejelentés


HÍRESSÉGEK CSARNOKA Folyamatosan bővülő listával!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Név: Pat Patterson
Magasság: 186 cm
Súlya: 111 kg
Származási hely: Montreal, Quebec, Kanada
Speciális mozdulata: Atomic drop
Főbb eredményei: Intercontinental Champion, Hardcore Champion, U.S. Champion, NWA Tag Team Champion

Pierre Clemont 1941. január 19-én született.
1958-ban „Pretty Boy” Pat Patterson néven történt meg a debütálása Montrealban. Karaktere eléggé feminista jellegű volt, mivel rúzsozta a száját, és rózsaszín dresszekben lépett fel.
A ’60-as években a National Wrestling Alliance tagja volt, és tízszer szerezte meg a csapat bajnoki övet, hatszor pedig az Egyesült Államok bajnoki övét.
1970-71 között maszkban bunyózott.

1979-ben szerződik le a World Wide Wrestling Fedaration-höz (késöbbi WWE). Legyőzi Ted DiBiase-t, és észak-amerikai bajnok lesz. Ezt az övet egyesítik a dél-amerikai bajnoki övvel, ami az interkontinentális öv lesz. A címért egy tornát rendeznek meg, amit Patterson nyer, és ezzel 1979. szeptember 15-én ő lesz az első Interkontinentális Bajnok.
Az övet 1980. áprilisában veszti el Ken Patera ellen.
1981-ben Sgt. Slaughter a nagy riválisa, akivel az év meccsét produkálják.
1984-ben visszavonul a bunyóból, és kommentátorként ügyködik tovább. A háttérben segít új tehetségeket találni a szervezetnek, és Vince McMahon jobb keze lesz. Patterson egyébként a Royal Rumble kitalálója.
1996-ban beválasztják a Hírességek Csarnokába.
1997-ben kerül ismét reflektorfénybe, amikor Jerry Brisco-val támogatják Vince McMahont a Steve Austin elleni hadjáratban. Tagja volt a „Corporation” és a „McMahon-Helmsley Faction” csoportosulásainak.
2000. júniusában legyőzi Gerald Brisco-t, és megszerzi a hardcore bajnoki övet. Ezzel a teljesítményével ő lett minden idők legidősebb hardcore bajnoka, igaz az övet csak pár napig birtokolta.
2004-ben hivatalosan is visszavonul, de időről-időre felbukkan a képernyőn.


A valódi életben nyiltan vállalja homoszexualitását.
2006-ban szívinfarktust kap, de szerencsére túléli.

Pat Patterson hardcore bajnoki győzelme

Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!