Bejelentés


HÍRESSÉGEK CSARNOKA Folyamatosan bővülő listával!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Név: Mr. Perfect
Magasság: 191 cm
Súlya: 120 kg
Származási hely: Robbinsdale, Minnesota
Speciális mozdulata: Perfect-Plex
Főbb eredményei: AWA World Champion, Intercontinental Champion, United States Champion, WCW Tag Team Champion, AWA World Tag Team Champion

Curtis Michael Hennig 1958. március 28-án született Robbinsdale-ben.

1979-ben kezdi meg pályafutását az AWA szervezetnél „Cool” Curt Hennig néven. Korábban apja (Larry „The Axe” Hennig) volt itt a nagy sztár. 1986-ban Scott Hall-lal összeállva csapat bajnok volt. 1987. májusában megszerzi az AWA Nehézsúlyú Világbajnoki címét Nick Bockwinkel legyőzésével. Miután Jerry Lawler legyőzi az övért, Curt átigazol a WWF-hez.

1988-ban „Mr. Perfect”-et megszemélyesítve lép a kötelek közé. Rengeteg kisfilm készül róla, melyek a tökéletes sportolót hivatottak bemutatni. Egy éven keresztül veretlen volt, mígnem bele nem futott Hulk Hogan-ba.
Bobby Heenan menedzselésével megnyer egy tornát, amit a betöltetlen interkontinentális bajnoki címért rendeztek. A ’90-es SummerSlam-en bukja el az övet Texas Tornado ellenében. Novemberre újra interkonti bajnok, egészen a következő SummerSlam-ig, amikor Bret Hart ellenében alulmarad.
Ric Flair-t tanácsadóként kétszer is hozzásegíti a világbajnoki címhez. Idővel nézeteltérésbe keveredtek, és Macho Man-nel együtt viaskodtak Flair és Heenan ellen.
Később viszályba kerül Lex Luger-rel, majd Shawn Michaels-el, aki ellen egy interkontinentális meccset is elbukik. Részt vesz az első King of the Ring-en, de kikap a torna győztesétől, Bret Hart-tól.
Ezután szünet következik, mivel szteroid botrányba keveredik.
WrestleMania X alkalmával tér vissza, mint a Lex Luger vs. Yokozuna meccs bírója.
1994 őszén lesérül, és újabb pihenő következik.
Amikor ’95-ben visszatér, kommentátorként tevékenykedik tovább. A ’96-os King of the Ring-en a Shawn Michaels vs. British Bulldog összecsapáson újra eljátsza a bíró szerepét.
Felkarolja Hunter Hearst Helmsley-t, és hozzásegíti az interkontinentális övhöz.

1997-ben átigazol a WCW-hez Curt Hennig-ként, és a Mr. Perfect imázst hátrahagyja. Tagja lett a Four Horsemen formációnak, átvéve Arn Anderson helyét. Kis idő múlva átpártol az nWo-hoz, és United States Bajnok lesz Steve McMichael legyőzésével. Egy csomó címvédés után Diamon Dallas Page győzi le a decemberi Starrcade-on. 1998 nagy részében sérüléssel küszködött, ráadásul kétszer is kikapott Goldberg-től a nehézsúlyú címért.
1999-ben Barry Windham-mel csapat bajnok lesz. Létrehozzák a West Texas Rednecks formációt, melynek Curt a vezetője.
A banda feloszlása után viszályba keveredik Shawn Stasiak-kal. 2000. nyarán jár le a szerződése a WCW-nél.

A 2002-es Royal Rumble-on tér vissza a WWF-hez. A Rumble-t nem sikerült megnyernie, de a közönség annyira jól fogadta, hogy egy hosszabb távú szerződést kapott a szervezettől. A probléma csak az volt, hogy Curt-nek gondja volt az ivással. Alkoholizmusa odáig juttatta, hogy május 5-én a – most már – WWE megszűnteti vele az együttműködést.

A TNA-hoz szerződött, ám 2003. február 10-én bekövetkezett a tragédia, holtan találnak rá egy floridai hotel szobában. A halál oka: kokain túladagolás.
2007. március 31-én bekerül a Hírességek Csarnokába. A ceremónián felesége, négy gyermeke és szülei köszönték meg az elismerést.
Curt fia Joe és lánya szintén pankrátorok. Joe 2010. júniusában a WWE NXT műsorában debütál, mint Michael McGillicutty.Curt Hennig tiszteletére


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!