Bejelentés


HÍRESSÉGEK CSARNOKA Folyamatosan bővülő listával!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Név: Wendi Richter
Magasság: 173 cm
Súlya: 64 kg
Származási hely: Dallas, Texas
Speciális mozdulata: Sitout DDT
Főbb eredményei: WWF Women’s Champion, NWA Women’s World Tag Team Champion

Wendi Richter 1961. szeptember 6-án született Dallas-ban. A középiskolában röplabdázott, pankrátori karrierje előtt pedig rodeó versenyeken vett részt.
Fabulous Moolah pankrátori iskolájában tanulta ki a szakmát, és 1979-ben állt profinak.
1982-ben csapatot alkot Joyce Grable-lel, és megalakítják a „Texas Cowgirls” formációt. Különféle szervezeteknél tűnnek fel, így például az NWA szervezeténél kétszer is elnyerik a Női Csapatbajnoki Öveket.

1983. végén átkerül a WWF-hez. Egy történetnek köszönhetően a híres énekes Cindy Lauper viszályba kerül Lou Albano Kapitánnyal. Laupert Wendi támogatja, Albanot pedig a Női Bajnok Fabulous Moolah.
1984. július 23-án az MTV csatornán legyőzi Moolaht, és Női Bajnok lesz. Ezzel a győzelmével megszakította Moolah 28 (!) éve tartó bajnoki uralmát. A meccs nézettségi rekordot produkált a csatornánál. A mérkőzés után Lauper és Richter megalakítják a „Rock ’n’ Wrestling Connection”-t, ami az első alkalom volt, amikor a zene és a pankráció világa összefonódott egymással.
1985. elején elbukja az övet Leilani Kai ellen, de az első WrestleMania-n újra ő lesz a bajnok. A ringhez Cindy Lauper kiséretében érkezett, akinek „She Bop” című klipjében is szerepelt.
Az első igazi átverés, ami nem volt betervezve, szintén vele történt meg. ’85 novemberében az volt betervezve, hogy egy ismeretlen kihívó ellen megvédi majd a címét. Az ellenfél egy maszkos pankrátor volt, aki a „Spider Lady” nevet viselte. A meccs egyik pontján Richter két vállra kerül, de már az első kopogtatásnál kiszabadul. Ennek ellenére háromszor kopogtat a bíró, és a kihívót hozza ki győztesnek. Kiderül, hogy a maszk Fabulous Moolaht takarta. Richter először nem is realizálta, hogy már vége is az összecsapásnak, és tovább akart bunyózni. Az egész húzás hátterében természetesen Vince McMahon volt. Azért babrált ki Wendivel, mert a bajnok nem akart szerződést hosszabbíttatni a szervezettel. Richter később elmondta, hogy aznap összetalálkozott Moolah-val a kulisszák mögött, és már akkor gyanús volt neki a dolog, mert Moolah nem volt a program résztvevői között. A meccs után egyből repülőre szállt, és soha többet nem beszélt McMahon-nal, vagy Moolah-val.

Az Egyesült Államokban, és Japánban bunyózott tovább, jó pár bajnoki övet begyűjtve.
2009. februárjában a WWE azt szerette volna, ha Richter is részt vesz a WrestleMania 25-ön megrendezésre kerülő nagy díva battle royal-on, de ő visszautasította a felkérést.
2010. februárjában beválasztják a Hírességek Csarnokába.


Szabadidejében kutyabemutatókon vesz részt. Egyszer már volt házas. Férje Hugo Savinovich volt, aki korábban bemondóként dolgozott a WWF-nél.

Az a bizonyos átveréses meccs


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!