BejelentésWebáruház szoftver, tárhely, honlap ingyen
Üzlet felsőfokon

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Ingyen személyes, céges honlap, blog, fórum, képgaléria


Mire jó az Abbcenter?

Az abbcenter.com egy e-lexikon jellegű tudás és üzleti portál, a webáruház rendszer "társoldala", ahol elhelyezheted a saját
- céges honlapod,
- személyes weboldalad,
- szerkeszthetsz képgalériát,
- írhatsz blogot (akár üzletit is),
- vezethetsz fórumot.Mikor érdemes regisztrálnod?

...ha van valamilyen hobbid
...ha az átlagtól jobban elmélyültél valamilyen témában
...ha bármilyen témában személyes honlapot szeretnél
...ha cégednek akarsz egy látogatott weboldalt
...ha blogot akarsz írni
...ha képeidet, videoidat, zenéidet megosztanád a világgal
...ha szeretnél azzal mellékjövedelmet keresni, hogy van egy honlapod, blogot írsz vagy fórumot vezetsz...

Ha regisztrálsz hozzánk és létrehozol valamely általad választott témában egy (vagy több) oldalt, tölthetsz fel egy 120×240 pixel méretű saját reklám bannert az oldaladra, amivel cégedet, vállalkozásodat népszerűsítheted (vagy akár értékesítheted is).

Az oldaladra feltöltött friss információid (cikk, kép, link) azonnal megjelennek a főoldalunkon, így hamar nagy nézettségre tehetsz szert a főoldalt olvasók köréből, ha érdekes a témád.


Az ABBcenter előnyei:

- ingyenes. Nincs belépési-, havidíj, semmilyen más költség
- saját weboldalad, blogod, képgalériád, fórumod lehet
- egy remek csapattal ismerkedhetsz meg (jelenleg 14 országból)
- kiélheted alkotási hajlamodat
- egy oldalon rengeteg hasznos információhoz juthatsz
- reklámbannered rengeteg emberhez jut el rövid idő alatt


Médiamlm

Ha beregisztrálsz a rendszerbe kapsz egy MédiaID-t (azonosítót, jelenleg egy 5 jegyű szám). Ezzel az azonosítóval tudjuk lekövetni, hogy ki kin keresztül regisztrált be az ABBcenterbe.
A regisztráció két részből áll.
Az első rész: Belépés új tagoknak - itt létrehozzuk mindenkinek a személyes Médiamlm azonosítóját.
Második rész: Témakörfoglalás regisztrált tagoknak. Itt lehet azonosítónk megadása után lefoglalni a kívánt témakört, blogot, galériát, stb.. Egy tag több témakört is vezethet az ABBcenteren.

Az ABBcenternek legfőbb célja, hogy országos, későbbiekben több országra is kiterjedő internetes médiummá növekedjen. Kialakítottunk egy ajánlói (médiamlm) rendszert.

Három dolgot díjaz a rendszer:
* Az első, ha valaki szerkeszt egy aloldalt az ABBcenteren és nézettséget generál az adott oldalra.
* A második, ha valakinek nincs kedve szerkeszteni, regisztrálás után megkapja ajánlólinkjét melyen keresztül be tud léptetni a rendszerbe olyan tagokat, akik aloldalakat fognak szerkeszteni, vagy szintén csak új tagokat ajánlani.
* A harmadik, ha valaki mindezt egyszerre űzi. Aloldalt is szerkeszt és új tagokat is ajánl a csapatába.

Biztosan emlékszel arra, hogyan lett először ingyenes e-mail címed. Valaki ajánlotta Neked és Te is készítettél magadnak egyet. Vagy emlékszel arra is, hogyan kerültél fel az iwiw-re. Valaki küldött egy meghívót. Ezek az internetes cégek mára forint, illetve dollár milliárdokat érnek. Tudtad például, hogy a
www.startlap.hu -n, vagy a www.index.hu -n a főoldali reklám banner (reklámcsík) egyetlen napra a méretétől függően 2-7 millió Ft-ba kerül? Vagy, hogy egy-egy linkdobozban néhány karakter hosszú hirdetésért 5-600.000 Ft a tarifa egy hétre? Ha nem hiszed járj utána (katt a fenti linkekre)!

Tudnod kell, tőlünk nem fogsz olyan leveleket kapni, hogy "csatlakozz most, mert két hét múlva lejár a regisztrációs időszak", "most vagyunk az elején, ne habozz regisztrálni, mert minden perc számít" vagy "csatlakoztass minél több embert".
Mi ajánlunk Neked egy LEHETŐSÉGET, hogy a hobbiddal, tudásoddal, illetve akár céges honlapoddal pénzt keress, Te döntöd el, hogy élsz-e vele.


Figyelmeztetés:

Csak akkor csatlakozz, ha hiszel abban, hogy keresni is fogsz vele és ezért tenni is akarsz (szerkesztéssel, továbbajánlással vagy mindkettővel).


Regisztrálok!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!