BejelentésGRAFOMŰHELY
Sok van, mi csodálatos, de az embernél nincs csodálatosabb!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Szakmai önéletrajz


Varju Beáta okleveles grafológus-írásszakértő és természetgyógyász-fülakupunktúrás addiktológus vagyok.
Grafológus tanulmányokat 1998.-tól folytattam a Gulyás Jenő vezette Személyiségfejlesztő Központban. Az oklevél megszerzését követően gyakornokként elemeztem Agárdi Tamás Grafológiai Intézetében. Hallgatóként fő kutatás területem a balkezesség, és az átszoktatás vizsgálata volt, ebben a témakörben készült el a szakdolgozatom is. Eredményeimet később az Óvónők Kézikönyvében önálló fejezetként (Balkezesség) publikáltam.
Az évek során tovább fejlesztettem íráselemző tudásomat az intuitív grafológia, és a rajzelemzés területére is.

Természetgyógyász oklevelemet az ETI-ben szereztem. Fülakupunktúrás addiktológiai tanulmányaimat, majd az ezt követő gyakorlatot Eöry Ajándok Hagyományos Kínai Orvoslás rendelőjében végeztem. További tapasztalatokra az akupunktúra terén a hajléktalanok ellátásban tettem szert.
Létrehoztam a GRAFÜL módszert, amely ötvözi a grafológiát és a fülakupunktúrát. Ennek során az egészségi állapot felmérése, és nyomon követése az írás- és rajzelemzés eszközeivel történik. A szervezet gyógyulását, testi-lelki energetikai egyensúlyának helyreállítását az akupunktúrás pontkombinációk és a természetgyógyász módszerek (gyógynövények, moxa, fül/test gyertya) együtt segítik elő.

Elemzéseim és cikkeim évek óta rendszeresen jelennek meg az online, és a nyomtatott sajtóban, valamint kiadványokban: Elixír Magazin, Fanny Magazin, Maxima Magazin, Hírnök Magazin, Grafológia Magazin, Ezo-tér, Dundi-, Hihetetlen-, Pont Most Magazinok, Karmalap, Blikk Nők
Online: spiritnet.hu, dokugate.com, hirnok.hu, firstklikk.hu

Önálló tanfolyamokat és előadásokat tartok 10 éve: Online, GRAFOMŰHELY, Életműhely, Aranybuddha, Pharos Stúdió, Balkezesek Egyesülete.
Saját tananyagot dolgoztam ki, amely a nyugati- és a keleti szemléletmódok ötvözéséből létrejött intuitív grafológiát tartalmazza.

Referencia: Grafológusok névjegyzéke.


Képgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!