BejelentésÜVEGVARÁZS
az üveg áttetszősége, fénytörése elvarázsol... cserébe én is elvarázsolom Őt.

MENÜ


Üzenőfal


Név:

Üzenet:

A friss eseményeket, új munkáimat a www.uvegvarazs-muhely.blogspot.com oldalon követheted. Kérlek látogass el a blogomra. 

 

Üdvözöllek Kedves Látogató!

Által Anikó vagyok. Az üvegfestéssel tizenéve ismerkedtem meg, mint egyszerű anyuka, aki kereste a megoldást az ügyes kezű, állandóan alkotni vágyó kislányának lekötésére. Rövid időn belül rájöttem, hogy ez a dolog nekem többet jelent, mint hasznos esti időtöltés, közös foglalkozás, hiszen egyszer csak azon kaptam magam, hogy kislányom már órák óta az igazak álmát alussza, én még mindig ecsettel a kezemben ülök az asztalnál... Beleszerettem az üveg csillogásába, áttetszőségébe, rendkívül gazdag formavilágába. Szeretem, ahogyan a színesre festett felületek játszanak a fénnyel, ezért a mai napig előnyben részesítem a használati ill. dísztárgyak festését a síküvegre készített képek festésénél. Szeretem ajtók, ablakok, bútorok üvegeit festeni, hiszen a fény ezeket átjárja, így érvényesül igazán véleményem szerint az üvegfestészet lényege... A szatináló massza és a maratómassza megismerése után kezdett el foglalkoztatni a gondolat: üveget kellene gravírozni. Ez a technika nagyobb lehetőséget ad az aprólékosabb minták kialakítására, mint sablonnal maratni a mintát, ráadásul vegyszermentesen. Egy egyszerű - műkörmösök által használt - körömreszelő gép volt a kezdő "szerszámom". A gyenge motorral, alacsony fordulatszámmal, ütött-kopott csiszolófejjel nem volt egyszerű a feladat, de a végeredmény meghozta az elhatározást: ezt a technikát folytatni kell, de természetesen egy "igazi" géppel. Néhány évvel ezelőtt meglepi szülinapi ajándéknak egy csiszológépet "rendeltem" családomtól, ami az évek során szépen el is kopott a kezeim kozött :-) Jelenleg a Dremel jóvoltából egy Dremel 300-as multigéppel van szerencsém dolgozni.  A különbség leírhatatlan :-)

Ha tetszett amit láttál, és szeretnél (pl. karácsonyra, esküvőre, születés- és névnapra, házassági évfordulóra, vagy bármely más alkalomra) valami egyedit, akár névre szólót ajándékozni, keress meg. Szívesen segítek abban, hogy a díszes csomagolóanyagok ne tömegcikkeket, hanem "valami mást" tartalmazzanak... Ha most nem találtál semmi kedvedre valót, de a téma érdekel, kérlek nézz vissza máskor is!

 

ELÉRHETŐSÉGEM: aniko.altal@gmail.com

30/361-2299

Ha bármelyik munkám megtetszik, csináld meg bátran Te is. Ha kéred, segítek is! De kérlek, ne használd oldalaidon képeimet saját munkaként feltüntetve!!!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!