Bejelentés


URBÁNTERV BIZTOS LEHET BENNE...ÉPÍTHET RÁ!

WEBSHOP:

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.ÉPÍTÉSZETI SZOLGÁLTATÁSOK


ÉPÍTMÉNYTÍPUSOK:

-lakóház, üdülőépület
-lakóházhoz tartozó melléképület (garázs, műhely, gazd. épület, stb.)
-üzlet/üzlethelyiség/iroda, stb.
-ipari és mezőgazdasági épület, raktár, csarnokÚJ ÉPÍTÉS, BŐVÍTÉS, ÁTALAKÍTÁS


TEVÉKENYSÉGEK, SZOLGÁLTATÁSOK:

-építési engedélyezési tervdokumentációk elkészítése,
egyszerű bejelentés kiviteli tervdokumentációk elkészítése
A végleges tervek jóváhagyása előtt vázlattervek, skiccek készülnek. A tervezési folyamatot gondos előkészítés, helyszíni szemle és az építtetővel tartott konzultációk előzik meg. Az előre megállapodott határidők betartása az egyik legfontosabb erőssége az irodának. Szükség esetén akár néhány hét alatt is elkészülhet egy egyszerűbb dokumentáció, de általában az alaposabb munkához 6-8 hét szükséges.
TOVÁBB>>

-fotorealisztikus 3 dimenziós külső, belső látványtervek számítógépen
A teljes tervdokumentáció számítógépen készül. Így már a tervezési időszakban lehetőség van arra, hogy képet kapjon az építtető a tervezett épület külső-belső megjelenéséről, tömegéről, térbeli kialakításáról és a használt szinekről is.
LÁSD LÁTVÁNYTERVEK!

-lakberendezés, szinezett berendezési alaprajz, 3 dimenziós belső látványterv
Egy új szolgáltatással bővítettük 2009-től az irodánk munkáját. A lakóházaknál egyre nagyobb jelentősége van ma már annak, hogy milyen gazdaságosan, mennyire logikusan és esztétikusan rendezzük be a lakásunkat. Nagyon sok múlik ezen már a tervezés stádiumában. Ehhez ad szakmai segítséget a lakberendező.
LÁSD LAKBERENDEZÉS!

-az engedélyeztetés teljeskörű ügyintézése (önkormányzat, földhivatal, közművek, szakhatóságok, ÉTDR)
A mai rohanó világban a legtöbb ember nem ér rá a hivatalokban várakozni. Célszerübb ezt a nem túl érdekes és fárasztó időtöltést is szakemberre bízni, aki tudja, hogy melyik hivatalba mikor, kihez, melyik osztályra kell menni, hogy az ügyek gördülékenyebben menjenek.
Az új 2013-tól bevezetett jogszabályok szerint az építési engedélyt elektronikus formában kell kérni. Ennek komplett intézése is szolgáltatásunk része.

-E-napló készenlétbe helyezése és teljeskörű intézése
A kivitelezési munkát 2013. októbere óta, csak az E-napló készenlétbe helyezése és megnyitása után lehet megkezdeni. Ez a tevékenység a jogszabály szerint az építtetőt terheli, de abban az esetben, ha nem hajlandó, vagy nem képes ezt a feladatot elvégezni, akkor meghatalmazhat erre megfelelő szakembert.
Az E-naplóban a szerepkörök kiosztása után a kivitelező köteles a napi jelentéseket vezetni. Amennyiben a kivitelező sem hajlandó, vagy nem képes erre a feladatra, akkor ő is átadhatja megbízás alapján megfelelő szakembernek, pl. a műszaki vezetőnek ezt a munkát.

-műszaki felügyelet
Az engedélyek megérkezése, és az E-napló megnyitása után végre elkezdődhet a kivitelezés. Célszerű, ha a műszaki felügyeletet a tervező végzi, hiszen ő ismeri az épületet a legjobban. Az épület kitűzése után, egészen a befejezésig a felelős műszaki vezető figyelemmel kíséri az építkezést, ellenőrzi azt, hozzá lehet fordulni szakmai kérdésekkel.
A végén a használatbavételi engedély elektronikus intézése (ÉTDR rendszerbe feltöltés) is megrendelhető irodánktól.

-tervezői művezetés
Az egyszerű bejelentés megtétele után 15 nappal el lehet kezdeni az építést új építésű lakóházak, és lakóházak átalakítása, bővítése esetében. Ebben az esetben szükséges a tervezői művezetés megrendelése az épület tervezőjétől lehetőleg. A kezdéstől a befejezésig a tervező látogatja az építkezést tervezői művezetést végez, aminek a célja az épület terv szerinti és szakszerű kivitelezése.

-tételes költségvetések, költségbecslések készítése naprakész árakkal
A költségvetés egyrészt egy hozzávetőleges képet ad a beruházás költségeiről, másrészt a banki hitelekhez elengedhetetlenül szükséges dokumentum.

-szaktanácsadás, stb.
Igaz a felsorolás végére került, de szinte a legfontosabb eleme a szaktanácsadás egy többmilliós beruházásnak. Minden az elején dől el: hogy mekkora lesz az épület, hogyan fog kinézni, milyen építőanyagokat és technológiákat alkalmazunk, milyen szakemberekkel dolgoztatunk stb.

Hírek
FONTOS LEHET!

Tájékoztatók az otthonteremtési támogatásokról.

tovább >>


ELINDULT AZ E-NAPLÓ VEZETÉS

Irodánkban megrendelhető a jogszabály szerint az építtetőt terhelő E-napló készenlétbe helyezése, előkészítése és megnyitása, továbbá igény szerint a kivitelezőt terhelő E-főnapló megnyitása és napi vezetése is.

tovább >>


MEGNYÍLT A WEBSHOP

Honlapunkon új szolgáltatás indult. A WEBSHOP-ban megvásárolhatók a kész tervdokumentációk.Érdemes benézni! (belépés a főmenü alatt bármelyik oldalon)

tovább >>


ÉTDR-ÜGYINTÉZÉS IRODÁNKBAN

Az építési, a bontási és a használatbavételi engedélyek elektronikus feltöltése az ÉTDR-rendszerbe irodánk egyik szolgáltatása lett 2013-tól, az új jogszabály megjelenésével!

tovább >>


Szarufák feletti hőszigetelés

A tetőterek mai modern hőszigetelése

tovább >>


KIVITELEZÉS

Az épület precíz és átgondolt megtervezése után a szakszerű és tervek szerinti kivitelezése szintén fontos része az építkezésnek. Segítünk a kivitelező kiválasztásában!

tovább >>


TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSUNK

LAKBERENDEZÉS

tovább >>


"VARÁZSCERUZA"

Egyik szolgáltatásunk ez a videóbemutató, amelyben házunk tervei varázsütésre valósággá válhatnak.

tovább >>


AJÁNLOTT KIVITELEZŐM:

ACSAI ATTILA KŐMŰVES MESTER

tovább >>


ÁRAJÁNLAT TERVEZÉSRE

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT!

tovább >>Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!