BejelentésMadarász, geológiai és vártúrák a Tapolcai-, a Káli - medencében és a Tihanyi-félszigeten
Üdvözöllek ÁRVAI GÁBOR weblapján!!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
    Bemutatkozás


Árvai Gábor történelem-földrajz szakos tanár vagyok. Tapolcán születtem, feleségemmel és két gyermekemmel itt élek ebben a mediterrán hangulatot árasztó szép városban. Mindig nagy érdeklődéssel fordultam szülőföldem természeti és kulturális értékei felé. Sok-sok éve járom a Tapolcai-medence és környéke túraútvonalait, nagy izgalommal figyelem a terület gazdag madárvilágát és csodás élőhelyeit.


A terület geológiáját kutatva keresem fel a bányákat. Végzett geotúra-vezető vagyok. A környék várait is előszeretettel látogatom és tanulmányozom eseménydús egykori történelmüket. 10 éve iskolámban Madarász-sulit hoztam létre, mely egyedülálló Veszprém megyében. Tanítványaimmal sok szép sikert érünk el országos versenyeken is. Tagja vagyok a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesületnek. Évek óta erdei iskolában is tartok ornitológiai, kétéltű-hüllő, természetvédelmi és geológiai témájú előadásokat.


Nagy vágyam, hogy sok kíváncsi érdeklődővel ismertessem meg e csodálatos pannon táj természeti és kulturális értékeit. Engedjék meg, hogy eme értékek felkutatásához segítséget nyújtsak Önöknek egy felfedező túra keretében. Magánszemélyek, baráti társaságok, családok, iskolai és felnőtt csoportok jelentkezését várom.
Keresés a honlaponSzavazásIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!