Bejelentés


PÉNZ - IDŐ - ÉLETMINŐSÉG MÓKUSKERÉK-KILÁBALÓ BÁRKI SZÁMÁRA 100% GARANCIÁVAL!Egy részletes üzleti terv az Ön sikeréhez


Egy részletes üzleti terv csak ÖnnekEngedje meg, hogy részletesen megismertessem a 21.-ik század vállalkozásával, amivel soha nem látott lehetőségek nyílhatnak meg Ön előtt.

Az internet forradalmasította a kereskedelmet is és ezáltal lehetővé vált, hogy független vállalkozóként bárki ki tudja venni a részét a kereskedelem legújabb evolúciójából.

A kereskedelemben mindig óriási pénzek mozogtak. A kereskedelem és az internet házasságából egy új iparág született, amit internet-kereskedelemnek hívnak. Gazdasági szakemberek szerint ezen a területen érdemes ma a leginkább vállalkozni.

Ennek alapján mi is működtetünk egy internet alapú kereskedelmi vállalkozást. Rájöttünk, hogy a multik forgalmának egyik legfontosabb részére (az alapellátásra), rá tudjuk tenni a kezünket és el tudjuk tőlük venni.

A hagyományos kereskedelemben, minden kifizetett 100 forintunkért, mindössze 40 forintnyi értéket kapunk. A fennmaradó 60 forintot kénytelenek vagyunk kifizetni valaki másnak. (kisker. árrés, nagyker. árrés, reklám, raktározás, szállítás, stb.) Az internetes kereskedelemben, közvetlenül a gyártó cégektől jut el hozzánk a termék, ezért az előbbiekben felsorolt lépcsőfokok mind kiesnek. A termék előállítása itt is 40 forintba kerül és mi továbbra is 100 forintért vehetjük meg, de a fennmaradó 60 forintot meg lehet keresni minden elvásárolt 100 forint után.

Mit gondol ez sok pénz? Elárulom önnek, ez rengeteg pénz!

A tesztprogramunkat 2007. január 22.-én zártuk, így most már „élesben” működünk. Egy, az interneten átfolyó, folyamatos, havonta megújuló, kereskedelmi forgalomból vehetünk ki jövedelmet. Az on-line kereskedelem készül átvenni a teret a hagyományos kereskedelemtől, -most már Magyarországon és Közép-kelet Európában is-, és ebből a piacvezető tevékenységből mi nem mertünk kimaradni. A családunkat is folyamatosan belevonjuk ebbe a vállalkozásba, hisz az internet maradni látszik és Magyarországon is már több mint 3 000 000 internet elérés működik., meg a háztartásokat is el kell látni még 20-30 év múlva is.

Működtetünk egy virtuális áruházat (e-boltot) úgy, hogy a beszállító cégek raktárbázisát használjuk, így a költségeink elenyészően kicsik. A beszállítók folyamatosan érkeznek be, a tárgyalások folynak. Hamarosan le fogjuk fedni a háztartások teljes vásárlási igényét szinte minden területen. A szállítást a GLS és a Sprinter futárszolgálat végzi. Az internet miatt földrajzi határunk sincs, a vállalkozás piaca a több mint 300 millió fős Közép-kelet-európai piac és ezért ebből a vállalkozásból a résztvevők által kivehető jövedelemnek nincs felső határa!!!

E vállalkozásunkat folyamatosan bővítjük és ehhez a kereskedelmi tevékenységünkhöz keresünk 2-3 agilis jelentkezőt. A jelentkezőknek személyesen segítünk beindítani, népszerűsíteni saját internetes vállalkozásukat. Segítünk az oktatásban, képzésben és a forgalom növelésében is.

Ha Ön lát benne fantáziát, akkor beszélhetünk róla még további részleteiben is. Úgyis fog az Ön területén is működni, ha úgy gondolja az Ön leendő internetes vállalkozásán is átmehet egy folyamatosan növekvő kereskedelmi forgalom...

Minden vállalkozás sikere azon áll vagy bukik, hogy milyen cégek és milyen termékek vannak a háttérben.

Vállalkozásunk háttereként több évtizedes múltra visszatekintő, 3 óriási, a saját területén piacvezető, tőkeerős, multinacionális céghez kapcsolódunk, melyek dollár milliókkal biztosítják a logisztikát, kiszállítást, számlázást, webes felületet. Ezekkel a feladatokkal a résztvevőknek nem is kell foglalkozniuk. A résztvevőkkel közös munkával, szerte közép-kelet-európában létrehozunk és bővítünk egy fogyasztói kereskedelmi rendszert, melyben a kereskedelmi forgalmat zömében a saját fogyasztás teszi ki. Innen látjuk el saját háztartásunkat, mert nagyon-nagyon megéri. A létrejött forgalmak nagyságának függvényében vehetünk ki a rendszerből jövedelmet.

A további részleteket pedig megismerheti Máté Gábor milliomos üzletember szombathelyi előadásából az alábbi video-lejátszót elindítva:


Az alábbi videólejátszóra kattintva Máté Gábor pécsi sikeres üzletember szombathelyi előadásával ismerkedhet meg

A jobb oldalon az X-el lejátszás közben teljes képernyőre válthat
vagy saját számítógépére
Letöltheti innen


Ez az Ön lehetősége is!


Kérem szánjon rá időt, hallgassa és nézze meg Vágyi Jenő James pécsi milliomos üzletember két exkluzív előadását is!A jobb oldalon az X-el lejátszás közben teljes képernyőre válthatA jobb oldalon az X-el lejátszás közben teljes képernyőre válthat


A célom az, hogy mutassak önnek egy másfajta szemléletmódot és végigvezessem egy olyan úton, aminek a végén a teljes anyagi és időbeni függetlenség áll és azokra vár, akik hajlandók megragadni a lehetőségeket.

Önnek szerencséje van!!!

Nézze és hallgassa meg azokat a sikeres embereket, akik már régóta ezzel a vállalkozással foglalkoznak, mit adott számukra ez az üzlet!


A jobb oldalon az X-el lejátszás közben teljes képernyőre válthat

A jobb oldalon az X-el lejátszás közben teljes képernyőre válthat

A jobb oldalon az X-el lejátszás közben teljes képernyőre válthat

A jobb oldalon az X-el lejátszás közben teljes képernyőre válthat

A jobb oldalon az X-el lejátszás közben teljes képernyőre válthat

A jobb oldalon az X-el lejátszás közben teljes képernyőre válthatA jobb oldalon az X-el lejátszás közben teljes képernyőre válthat


Végül, de nem utolsó sorban lássuk mit mondanak azok, akik már belekóstoltak ebbe a vállalkozásba:


HI, Baja
"Mindig nyitottak voltunk az új dolgokra és kipróbáltuk magunkat több vállalkozásban is. Nagyon sokat dolgoztunk, sőt néha kockáztattunk is vállalkozásaink során, de egyik sem adta meg az igazi lehetőséget arra, hogy valóban szabad, kiegyensúlyozott életet élhessünk. Amikor megtalált minket ez a lehetőség, megtetszett az áruház és arra gondoltunk, milyen kényelmesen tudunk majd vásárolni. Ez volt akkor. És mit érzünk ma? Egy kiváló céggel a háttérben, egy világszínvonalú vezetőképző szervezet segítségével és profi szponzorainkkal saját kezünkbe vehettük életünk irányítását. Célunk minél több sikerorientált embert találni és velük együtt átélni fantasztikus dolgokat."

KB, Budapest
"Ez az üzlet az egyik legjobb lehetőség arra, hogy szembenézzünk valódi önmagunkkal. Ha megfutamodsz, magad elől menekülsz el. Ha megcsinálod, nyomot hagysz magad után a világban. A szeretet nyomát. Szerintem ennek van igazán értelme: közel kerülni önmagunkhoz."

MTN, Székesfehérvár
"Mindketten vezető beosztásban dolgoztunk és emellett sikeres vállalkozásokat működtettünk, amikor felismertük ebben az üzletben rejlő lehetőségeket. Kezdetben időt, hosszú távú perspektívát és anyagi biztonságot akartunk elérni az üzlet által. Ma már tudjuk, hogy olyan úton indultunk el, ahol a legszebb emberi értékeket kapjuk és továbbíthatjuk mások felé."

TG, Nyúl
"Egyetemistaként talált rám az üzlet, hamar rájöttem, hogy segítségével hosszú távú céljaimat gyorsabban meg tudom valósítani. Egy olyan élet lehetőségét tette elérhetővé számomra, amiről mindig is álmodtam."

FI, Révfülöp
"Tanárként és hagyományos vállalkozóként kiszolgáltatott jövő állt előttünk. Olyan lehetőségre voltunk nyitottak, amely jövőt, kiszámíthatóságot nyújthat, ugyanakkor csodálatos emberi környezetet is."

PD, Budapest
"Ez az üzlet fejlődés. Arról szól, hogyan hozd ki magadból a maximumot. Útközben gazdag leszel, szabad, nem kell munkahelyre járnod, azt csinálsz az időddel, amit akarsz. Megtanulod, ki is vagy és mi az, ami tényleg boldoggá tesz. Fantasztikus barátokra teszel szert és olyan életet élsz, amit imádni fogsz."

CSJ, Nyíregyháza
"Mindig nyitottak voltunk az új dolgokra, a változásra. Alkalmazottként és vállalkozóként is kipróbáltuk magunkat. Úgy gondoljuk, ez az üzlet megadja a lehetőséget arra, hogy kihozzuk magunkból a maximumot emberileg és rendbe tegyük az életünket anyagilag."

BÉ, Budapest
"Szüleim egész életükben alkalmazottak voltak, majd "kisnyugdíjassá" lettek. Tanárként még most is hihetetlen számomra, hogy ez az üzlet pár év munkával ennyi pénzt, perspektívát és szabadságot nyújt. Nagyra értékelem, hogy itt tanítanak a világ legjobb tanárai, akik olyan légkört teremtenek, melyben lélekben és nyereségben egyszerre lehet mövekedni."

JZS, Oroszlány
"Soha nem hittük, hogy nekünk is lehet egy sikeres vállalkozásunk. Ezzel az üzlettel megvalósult. A profi termékek, a tudatos tervezés és képzés megadta az alapokat."

KE, Bátaszék
"Kislány koromban mindig úgy képzeltem, ha felnőtt leszek, sikeres leszek a munkámban, mindig azt csinálom, amit szeretnék. Ez nem így történt, de mindig éreztem, sokkal több van bennem. Kerestem a lehetőséget, és már féltem, hogy kifutok az időből, mikor találkoztam ezzel az üzlettel. Ha nem felejtetted el, hogy miért születtél, megvalósíthatod az álmaidat. Én ezt kaptam ettől az üzlettől."

KZ, Sarkad
"Mindig álmodtunk egy jobb jövőről, és megértettük, ahhoz, hogy azt az életet éljük, amit szeretnénk, változnunk kell. Más gondolkodásra, tanulásra és arra van szükség, hogy kihozzuk magunkból, amire valójában képesek vagyunk. Hálásak vagyunk az üzletnek."

PJ, Solymár
"Minden megváltozik, ha jön egy lehetőség és nem megyünk el mellette... Ha van célod, hajlandó vagy tanulni és elvégzed a szükséges munkát, akkor ez a lehetőség neked is szól!"


Azt hiszem hogy nem minden nap hullik az ember ölébe egy ilyen lehetőség. Biztos vagyok benne, hogy nincs még egy ilyen vállalkozás jelenleg Magyarországon. Jelentős tőkebefektetés nélkül, kockázat mentesen el tud indítani egy vállalkozást, ahol semmi más dolga nincs, csak kényelmesen kattintgat a gépe előtt az egérrel és várja, hogy a futár lerakja az ajtaja előtt a termékeket. Ez most önnel történik. Ne menjen el mellette! A lehetőség most itt kopogtat az ön ajtaján! Adjon magának egy esélyt! Mégis, mit veszíthet?

Őszinte leszek...
...De mindössze 2-3 embert keresek...


Két-három olyan embert, akit el tudok juttatni egy jelentős üzleti szintre, ahol tisztességes rendszeres havi passzív jövedelmet fog keresni.


Lehet, hogy Ön az...? 10 millió ember él Magyarországon és 240-300 millió ebben a régióban, ahol ez a vállalkozás működik. Miért ne lehetne Ön ebből a rengeteg emberből az egyik? Nekem nem feltétlenül Önre van szükségem. Én valakit keresek, aki segíteni akar magán, családján és hagyja, hogy segítsek neki egy minőségi élet megteremtésében. De lehet, hogy Ön az...!

Amennyiben szeretné megismerni ennek a fantasztikus vállalkozásnak,- amely elvezetheti Önt és családját a teljes anyagi és időbeni függetlenséghez-, a további részleteit is, az alábbi linkre kattintva igényelheti azokat.


IGEN TIBOR, TOVÁBB GYORSÍTOK!


Üdvözlettel:Tomor Tibor

Szombathely
TopSite.hu - A web legjobbjai.
Jelen vagyok itt is!


Üzenetküldés
Egyetért? Tiltakozik? Véleménye van?
Kérem írja meg mit gondol fenti ajánlatommal kapcsolatban!


E-mail címed:
Szöveg:


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!