Bejelentés


PÉNZ - IDŐ - ÉLETMINŐSÉG MÓKUSKERÉK-KILÁBALÓ BÁRKI SZÁMÁRA 100% GARANCIÁVAL!A vonzás törvénye


A vonzás törvényéről bővebben... A legtöbb ember általában nem a saját életét éli, hanem mások átlagos gondolatainak a megvalósításán fáradozik. Minden, amit az életben megtapasztalt, Önmaga vonzotta be, mégpedig az elméjében megjelenő képek által. A gondolatai által. Bármi történjen az Ön fejében, az előbb-utóbb az életében is megjelenik.

Furcsa dolog, Ön is bizonyára már ezerszer elmondta... hogy soha sem fogja megtudni mire is képes, amíg meg nem próbálja. Bármennyire is szomorúan hangzik, legtöbben soha sem próbálnak meg semmit sem csinálni, amíg nem biztosak benne, hogy menni fog nekik.

Ha egy kicsit utánanéz, rájöhet, hogy senki, aki valaha elért valamit az életben, nem tudta előre, hogyan fogja elérni azt. Csak azt tudták, hogy valahogyan el fogják érni. Magához vonz majd mindent, amire csak szüksége van. Ha pénz kell, megkapja. Ha emberi társaság híján van, azt is megkapja. Ha egy bizonyos könyvre van szüksége, megkapja. Ezért mindig figyeljen oda rá, hogy kit és mit vonz magához. A teremtés szó szerint fizikai valósággá változtatja vágyait, és mindezt Önnel és Ön által teszi.


Alapszabályok


Ha a vonzást törvényét tudatosan alkalmazni kívánjuk életünk minőségének javításában, roppant egyszerű törvényeket kell szem előtt tartanunk:

• Gondolatainknak teremtő ereje van. Függetlenül attól, hogy hisszük, egyetértünk vele, akarjuk, vagy sem az adott gondolatot, ha kitartóan visszatérünk rá, előbb-utóbb betüremkedik a valóságba.

• A vonzás törvénye előtt ismeretlen a tagadás minden formája. Ha harcolni akarunk a heroin ellen, akkor valójában támogatjuk elterjedését. Ha harcolni akarunk a terrorizmus ellen, akkor valójában a terrorizmus megjelenését serkentjük. Van egy ősrégi mondás, mely ezoterikus körökben közhelynek minősül: ahhoz, hogy egy szobában megszüntessük a sötétséget, nem a sötétség kihordása vezet célhoz, hanem egy gyertya meggyújtása.

• A konkrét gondolatok / célok hamarabb megvalósulnak, mint az absztrakciók. o Mondd azt, hogy évi 10 millió nyereséget akarsz, ne pedig azt, hogy kétszerezni akarod a havi bevételedet. o Mondd azt, hogy 10 kg-ot fogsz fogyni egy év alatt, ne pedig azt, hogy el akarod érni az ideális súlyt.

• Nevezd meg és uralni fogod! A démonűzés középpontjában a démon megnevezése áll. Minden egyéb rituálé csak körítés, a démon attól veszti el hatalmát, hogy megnevezik. Merni kell kimondani azt, amitől meg akarsz szabadulni, vagy amit el akarsz érni!

• Hosszú- és középtávon gondolkodj rövidtáv helyett! A gondolatoknak időre van szükség ahhoz, hogy megnyilvánuljanak. Csak a kellő ideig fenntartott gondolat türemkedik be a külvilág valóságába.

• Csak az érzelmekkel alátámasztott gondolatok fognak megnyilvánulni. Ezért fontos olyan célokat megfogalmazni, melyek összhangban vannak az egyéni fejlődéseddel. Csak azt tudod érzésben fenntartani, ami valóban érdekel, ami valóban hozzád tartozik, nem szabad és nem érdemes a természeted ellen cselekedni.


Szeretném a figyelmébe ajánlani a következő A TITOK-ról és A VONZÁS TÖRVÉNYÉ-ről szóló rövid filmeket és bemutatót!


Az alábbi videókat elindítva A Titokról, A Vonzás Törvénye tanításairól, a pozitív gondolkodásról, a gondolati teremtésről láthat és hallhat érdekfeszítő, elgondolkodtató filmeket. Kérem hallgassa a zenéket és szívja mélyen magába a látott, olvasott gondolatokat! Ha kell, akár többször is játszza le magának...A Titok 1!A Titok 2!A Vonzás Törvénye


Itt le is töltheti A TITKOT!


Ha még többet szeretne tudni A TITOK-ról és A VONZÁS TÖRVÉNYÉRŐL akkor kattintson az alábbi képre:
A TITOK, kattintson ide!


<<< VISSZA A LETÖLTHETŐ ANYAGOKHOZ <<<
<<< VISSZA A BEKÖSZÖNTŐHÖZ <<<


TopSite.hu - A web legjobbjai.


Jelen vagyok itt is!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!