Bejelentés


PÉNZ - IDŐ - ÉLETMINŐSÉG MÓKUSKERÉK-KILÁBALÓ BÁRKI SZÁMÁRA 100% GARANCIÁVAL!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Keresés a honlaponHírek
2011-12-27 Egy új, érdekes videó

Egy nagyon érdekfeszítő interjú: FÓKUSZ Portré egy ismert személyiségről!

tovább >>


2011-05-19 Ismét egy új videó

Új videó: Ne vidd a sírba az álmaidat!

tovább >>


2011-04-05 Új videó

Új videó: A Maci nem érti! És Ön?

tovább >>


2011-04-01 Új videók

Új videók a Titokról és a Vonzás Törvényéről

tovább >>


2011-03-30 Új videó

Új videó a paszzív jövedelemről: 15 percért 15 Millió!?

tovább >>


2010-11-15 - Új oldal

Új oldal: Kezdjünk új életet...de mivel és hogyan?

tovább >>


Új videók

Új videók a letölthető anyagok között

tovább >>


Új letölthető BÓNUSZ ajándék e-book!

A hírlevélre feliratkozóknak új, azonnal letölthető BÓNUSZ ajándék e-book: Hogyan lehet GAZDAG anélkül, hogy nyerne a lottón

tovább >>


A Vonzás Törvénye új videó

A Vonzás Törvénye új videó az oldalon!

tovább >>


2008-08-27

Elképesztő Tévhitek letölthető tanulmány Ön is terjeszti ezeket a TÉVHITEK-et? Ezek miatt adja fel az emberek 95%-a!

tovább >>


2008-05-26

Újra AKCIÓ, csak egy hétig!

tovább >>


2008-04-28

Frissítés történt, új hanganyag került fel az oldalra.

tovább >>


2008-04-10

Frissítés történt: Kiyosaki interjú és video magyar nyelven

tovább >>


2008-03-18

Újabb letölthető anyagok kerültek fel: Bodo Shafer és Jim Rohn idézetek

2008-03-01

Frissítés, újabb információk kerültek a honlapra

2008-02-25

Újabb frissítések és hanganyag került fel a honlapra

tovább >>


2008-02-19

Frissítés történt és újabb hanganyag került fel a honlapra

2008-02-13

Újabb frissítés és letölthető anyagok kerültek fel a honlapra

tovább >>


2008-02-08

Újabb frissítés

2008-02-07

frissítés történt

Ma a XXI. században, az Internet világában miért is dolgozza végig az életét, amikor egyszerűen, szabadon is élhetne?


Ne higgyjen tovább a mesékben, élje inkább az álmait!

Hogy hogyan...?

Itt a TITOK, amiből megtudhatja hogyan lehet Önnek is szinte a semmiből pillanatok alatt egy több milliót hozó saját tulajdonú, kipróbált, működőképes internetes vállalkozása.

Miért is vállalkozna Ön, és főleg miért az Interneten...
...kérem olvasson csak tovább, azonnal kiderül!


"Semmi, a világ összes hadserege sem tartóztathatja föl azt, aminek eljött az ideje." (Victor Hugo)

Internetes pénzkereset...MERT AZ EMBERISÉG KEZÉBEN ITT EGY ÚJ LEHETŐSÉG, AMILYEN MÉG AZ EMBERRÉ VÁLÁS ÓTA NEM VOLT, VAGY ÖN HASZNÁLJA KI, VAGY...
Üdvözlöm Kedves Látogató!

Ennek a weboldalnak az a küldetése, hogy segítsen Önnek eligazodni, megtalálni az igazi helyét ebben a mai, eléggé zűrzavaros, anyagias világban és egy kipróbált, eredményes megoldást kínáljon eddig meglévő problémáira.


Vajon hová vezet?

DE JÓ LENNE, HA TÖBBET KAPNÉK AZ ÉLETTŐL!

Hallani sok embertől a vágyakozást, amikor az életükről, helyzetükről beszélgetnek egymással. De az igazság a következő: ahhoz hogy kapjunk, tenni kell. Nekünk, magunknak. Elképzelhető, hogy egyet fog velem érteni, lehet hogy még a segítségemet is elfogadja. Mert Ön is tudja, jobban is mehetne....és szeretné is ha jobban menne. Érzi hogy változtatni kellene.

De hogyan?!
LUSTÁK LENNÉNK? NEM, NEM HISZEM. AKKOR??
AZT IS TUDOM, HOGY A LEGTÖBB EMBER JOBB KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT AKAR ÉLNI ÉS SZERETNE TÖBB PÉNZT KERESNI. MÉGIS, AKKOR MIÉRT NINCS TÖBB JÓMÓDÚ EMBER? HOL A BAJ?

Számtalan kiváló lehetőség van arra hogy Ön rendezze pénzügyeit és kimagasló egzisztenciát teremtsen magának és szeretteinek. De vajon megteszi-e? Meri-e? A legtöbbször nem! ...és miért nem? Mert fél. Önt megfélemlítették, és folyamatosan ezt teszik Önnel! Csapdába került és nem is tud róla. De ebben nem Ön a hibás. Megvezették. ...és olyan sokan dolgoznak ezen, hogy a végén mindent elhisz és marad ahol van. Kinek jó ez? Elgondolkozott már azon kinek állhat érdekében például, hogy a félelmét fenntartsa és hogy Ön ne jusson sehová?
AZOKNAK AKIK ÖNBŐL ÉLNEK!

Álljon csak meg egy szóra
Kedves Látogató!
Vannak problémái...?!
(Ugyan, kinek ne lennének...? Igaz?)
 • Ön már belefáradt abba, hogy a munkahelyén hiába nyújtja a képességei maximumát, az sohasem elég egy, az Ön számára megfelelő jövedelemszint eléréséhez, és eldöntötte, meg akarja találni azt a tevékenységet, amelyre büszke lesz, és amiben a legjobban tudja kamatoztatni az adottságait?
 • Ön vezető beosztásban dolgozik, de nem kapja meg a teljes önállóságot?
 • Ön esetleg csalódott, pályát tévesztett és új perspektívát keres?
 • Folyton azon töri az agyát, hogy hogyan tudna,- elszánva magát -,jelenlegi életkörülményein, anyagi helyzetén javítani?
 • Képzelje el, hogy naponta akkor kel, amikor akar, akkor dolgozik, amikor akar, annyit dolgozik, amennyit akar. Jövedelmének csak az elvégzett munkája mennyisége és minősége szab határt! Otthonról dolgozik, nincs főnöke és nincs többé stressz és még segítenek is Önnek!
ITT MEGTUDHATJA AZ EDDIG REJTEGETETT TITKOKAT!
 • Ön vállalkozó, aki vállalkozásának összes lehetőségét kimerítette és új ötletek után kutat?
 • Ön vállalkozó, de csalódott vállalkozói vágyálmaiban?
 • Fogalma sincs arról, hogy hogyan is tudná vállalkozóként a megbízások elmaradása miatt kieső árbevételt más forrásból előteremteni?
ITT VAN A MEGOLDÁS EGYIK KIPRÓBÁLT KULCSA!
 • Elképzelni sem tudja, hogy hogyan lehetne (18 év feletti) tanulóként vágyait, álmait, függetlenségét megőrizve elérni?
 • Azon töpreng, hogy hogyan tudna egyetemistaként, főiskolásként tanulmányai alatt biztos egzisztenciát felépíteni, függetlenül attól, hogy éppen mit tanul?
MUTATHATOK ÖNNEK EGY KÉZZELFOGHATÓ ÖTLETET!
 • Semmi sem jut az eszébe, hogy hogyan is tudná gyermekét otthon nevelő szülőként meglévő jövedelmét kiegészíteni, megduplázni?
 • Ötlete sincs arra, hogy hogyan lehetne gyermeke(i) egyetemi éveit jobb anyagi körülmények között "túlélni"?
 • Azon töri a fejét, hogy hogyan is szerezhetné vissza ambiciózus szülőként teenager gyermeke előtt szülői tekintélyét?
VAN EGY ÖNRE SZABOTT ELSŐ OSZTÁLYÚ AJÁNLATOM!
 • Nincs ötlete arra, hogy hogyan is szerezhetne nyugdíjasként minimális befektetéssel a nyugdíját kiegészítő mellékjövedelmet?
 • Ön hatékony, passzív jövedelemszerzésen alapuló vagyonteremtési stratégiát keres?
TUDOK EGY EREDMÉNYES STRATÉGIÁT AZ ÖN SZÁMÁRA!

Kíváncsi a jövőjére? Szeretné tudni hogyan tudna Ön alkalmazottból, vállalkozóból szabad emberré válni? Szeretné Ön elfelejteni nyomasztó anyagi terheit és olyan életet élni, amilyenről mindig is álmodott és amelyet valójában megérdemel?

Ismerje meg mielőbb azt a vállalkozást, mely
PÉNZT - IDŐT - ÉLETMINŐSÉGET
is teremt egyszerre!

Ez mindazoknak megoldás lehet, akik saját kezükbe akarják venni az életük irányítását és szabadon akarnak dönteni saját sorsukról. Az is előfordulhat, hogy ez a lehetőség nem Önnek való, vagy az időzítés a vele történő megismerkedéssel nem optimális.

De mi van akkor, ha EZ AZ, amit már régóta keres...?

Még az is megtörténhet, hogy EZT a tevékenységet jobban fogja majd élvezni, mint a jelenlegi munkáját!

Eddigi konyhapénzének ésszerű átirányítása, átcsoportosítása, befektetése segítségével elindíthat egy többszörösen letesztelt internetes vállalkozást, mellyel megoldhatja pénzügyi gondjait, megduplázhatja eddigi jövedelmét és biztosíthatja családja részére az anyagi függetlenséget! Nem kell százezreket befektetnie, nem kell a pénzét kockáztatnia, nem kell egyből vállalkozás-indítással kezdenie! Ráér akkor vállalkozóvá válni, amikor úgy érzi már megéri!
Csak kóstoljon bele! De azt tudnia kell, hogy internetes vállalkozásával saját kezébe veheti életét, változtathat eddigi életkörülményein, pénzt, időt és életminőséget teremthet saját és családja részére!

Képzelje el, hogy internetes vállalkozása sikeres működtetésével rendezi az Ön és családja anyagi helyzetét. Ha eddig Önnek és családjának anyagi gondjai voltak, bizonytalannak látták a jövőt, akkor mostantól készüljön fel arra, hogy egy hatástöbbszörözés elvét maximálisan kihasználó, kipróbált internetes vállalkozás elindításával megszüntetheti anyagi gondjait. Juthat pénze felújításra, nyaralásra, befektetésre. Egy kilátástalan jövőkép alááshatja családja békéjét, de egy eredményes internetes vállalkozás csodákra képes.

Tomor Tibor


Kedves Látogató! Tomor Tibornak hívnak és részmunkaidőben (is) működtethető, önálló, saját internetes vállalkozásuk beindítására és fejlesztésére tanítom az embereket, melynek segítségével jogdíjszerű, passzív jövedelemre is szert tehetnek.


Az a célom, hogy, - amennyiben Önnek nem tetszik az, ahol most az életével tart -, kézzelfogható információt adjak, hogyan tudja anyagilag megvédeni családját, vállalkozását. Merre tudna elindulni, továbbhaladni: alkalmazottként, vállalkozóként, befektetőként. Ha pedig lépni szeretne, tudok abban segíteni, hogyan tegye ezt meg, mutassak egy másfajta szemléletmódot és végigvezessem egy olyan úton, melynek végén a teljes anyagi és időbeni függetlenség áll és azokra vár, akik hajlandóak megragadni a lehetőségeket. Ha igényli, tájékoztatom Önt egy olyan tisztességes és bizonyítottan működőképes, hatástöbbszöröző, jövedelemszerző módszer titkairól, melynek ideális feltételei most, a XXI. század kezdetén teremtődtek meg.

Ha problémái vannak lépjen most! Mire vár? Az idő visszafordíthatatlan! Ne habozzon! Változtassunk együtt az életén egy kipróbált, eredményes internetes vállalkozással!
A PÉNZ - IDŐ - ÉLETMINŐSÉG bárki számára elérhetővé válik!
Én segítek!


Itt a megoldás!!!

Legyen ura a saját életének!

Minden információt és támogatást megkap tőlem ahhoz, hogy internetes vállalkozásából származó jövedelmei a lehető legrövidebb időn belül a magasba emelkedjenek.
Egy kipróbált, precízen működő, részletesen kidolgozott üzleti rendszert kaphat a kezébe. Egy internetes vállalkozást, ami alkalmas arra, hogy tőkebefeltetés nélkül, belátható időn belül megszabadítsa a mindennapok gyötrő problémáitól és olyan életet biztosítson Önnek és családjának, amilyent az álmaiban elképzelt.


Internetes pénzkereset

.
Nem győzöm hangsúlyozni...ami Önnek a legfontosabb!!!


Ha teljesen biztos volna abban, hogy a kertje végében egy egész vagyon van elásva aranyban, rászánna-e 2 éven át napi 1-2 órát, hogy kiássa? Ingyenes kincskereső térképhez iratkozzon fel hírlevelemre most!

>>> IDE KATTINTVA AZONNAL FELIRATKOZHAT AZ INGYENES HÍRLEVÉLRE <<<


Természetesen az Ön élete most folyhat olyan mederben, amilyent elképzelt magának; ebben az esetben is hasznos lehet tovább böngésznie az oldalon, a világ dolgaival mindig megéri haladni!
A természet egyik alaptörvénye, hogy minden változik, van egy kényszer rajtunk, nem maradhatunk állva! Folyamatosan változnunk kell, de azt tapasztalom, hogy nemigen fűlik a fogunk hozzá. Pedig saját, családunk, gyermekeink, vagy vállalkozásunk jövője múlhat rajta.


Az alábbi audiólejátszóra kattintva érdekes kérdéseket hallgathat meg!

"Tény, hogy az internet itt van. Ha tetszik, ha nem. Kikerülni nem tudjuk, csak egyet tehetünk: elfogadjuk, megtanuljuk, és megpróbáljuk a világ és a magunk hasznára fordítani. Hatalmas erőt jelent, hatalmas lehetőségeket. Esélyt arra, hogy egy sor problémát legyőzzünk, hogy a világunkat egy kicsit lakhatóbbá tegyük. Túlbecsülni azonban nem szabad. Az internet nem csodaszer! Életünk alapvető kérdéseit nem oldja meg helyettünk... Az internet pusztán egy eszköz. Újfajta, nagyon hatékony, ügyes eszköz, amit lehet rosszul is és jól is használni - mint minden mást, amit az ember valaha kitalált." (Máray Tamás - Mindentudás Egyeteme)

Ahhoz, hogy megérthesse egy hatástöbbszöröző, internetes vállalkozás által Önnek felkínált egyedülálló előnyöket, nem árt tisztában lennie egypár alapigazsággal, és pontosan be kell tudnia határolnia jelenlegi helyzetét.

Valaha is feltette magának a kérdést:
Melyik térfélen is játszom?

Kezdjük is el talán a legelején és elemezzük a jelenlegi, fennálló jövedelemszerzési helyzetét:

AZ ÖN PÉNZKERESETI LEHETŐSÉGEI Robert Kiyosaki CASHFLOW NÉGYSZÖGE ALAPJÁN:
Pénzkereset a Cashflow négyszög alapján
- A = Alkalmazott (Ő a pénzért dolgozik) ha valakinek van egy állása, akkor ez kimeríti az alkalmazotti lét fogalmát, de gondolkodásmód-beli különbségek is besorolhatják az egyént.
- E = Egyéni vállalkozó, vagy önalkalmazott (Ő a pénzért dolgozik) - Ők azok az emberek, akik nem szeretik, ha irányítják őket, ezért saját maguk döntenek, de csak addig van pénzük, amíg dolgoznak, ezért sokszor, nagyon sokat dolgoznak, hogy legyen pénzük, de talán még nagyobb mókuskerékben élnek, mint az alkalmazottak. Magyarországon a kis és középvállalkozások nagyon nagy része tartozik ebbe a negyedbe.
- C = Cégtulajdonos (Neki a pénz dolgozik) ezt itthon nagyon összekeverik, helytelenül azzal a jelenséggel, hogy van egy cégem, de dolgozok benne napi 23 órát. Az igazi cégtulajdonos elmehet úgy nyaralni, hogy ha három hónap múlva visszajön, akkor a cég vagyona nagyobb lesz. Amíg ez nincs megszervezve, nincs kialakítva, felépítve, addig csak egyéni vállalkozóról, önalkalmazotti viszonyról beszélhetünk.
- B = Befektető (Neki a pénz dolgozik) azok az emberek tartoznak ide, akik a pénzüket dolgoztatják és beszédükben a befektetés, és a hozam tükröződik vissza. Ők azok az emberek, akiknek a pénz dolgozik. Ők nem foglalkoznak semmilyen munkával, ami nem a pénzük dolgoztatásán alapszik. Ők igazi szabad emberek, amit mindenki elérhet idő és energiaráfordítással.


Az eddig legfontosabbnak ítélt Kiyosaki-gondolatok:
- Az anyagi jövedelemnek négy formája van: az alkalmazotti, egyéni vállalkozói, cégtulajdonosi és befektetői mód.
- Ahhoz, hogy anyagilag függetlenek legyünk, passzív jövedelemforrásra van szükségünk.
- Különbséget kell tennünk a költség és anyagi eszköz között. Az előbbi elvonja, az utóbbi generálja a rendelkezésre álló pénzt.
- A befektetői szférába a legrövidebb út a vállalkozóit érintve vezet. A gazdag emberek attól gazdagok, hogy nem a nettó, hanem a bruttó jövedelmük fölött rendelkeznek.
- A legtöbben életük befektetésének tartják a megvásárolt, megépített családi házat, valójában ez az a költség, ami miatt gyakran évtizedekre szóló hiteltörlesztésre adják a fejüket. A hosszú távú hitel gúzsba köti az embert és elszívja az anyagi erőforrásokat. A befektetés mindig pénzt termel és soha nem von el.


ROBERT KIYOSAKI-TÓL TOVÁBBI GONDOLATOKAT TÖLTHET LE AZ ALÁBBI LINKEKEN!


Ha kíváncsi egy különleges Kiyosaki interjúra és videóra is, akkor kattintson!
>>> Robert Kiyosaki interjú és videó <<<

A cashflow négyszög jellegzetessége, hogy a bal oldalán elhelyezkedő személyek aktív jövedelemmel, míg a jobb oldalán találhatóak passzív jövedelemmel rendelkeznek. A másik érdekesség, hogy a pénzkeresők 90%-a a bal oldali térfélen, és a maradék 10% pedig, a jobb oldalon található. A pénzek elhelyezkedése viszont pont fordítva alakul: a négyszög bal oldalán a jövedelmek mindössze 10%-a, a jobb oldalon a 90% található.

A pénzkeresők 90%-a osztozik a pénzek 10%-án!
Ez aztán a fényes kilátás!

Átfogó, biztonságos megoldást adhat egy korszerű, hatástöbbszöröző internetes vállalkozás!

Egy ilyen hatástöbbszöröző, internetes vállalkozás működtetése segíthet abban, hogy Ön könnyedén átjuthasson a cashflow négyszög jobb oldalára, a passzív jövedelmi oldalra, mint saját üzletének a tulajdonosa (ahogy az ábrán a kék nyilak is mutatják). Benne lehet az emberiségnek abban a 10%-ában, akik a vagyon 90%-án osztoznak! Hogy hangzik? Gondolja végig...Van-e Önnek más lehetőség a kezében, amivel ezt meg tudja csinálni!

Átjutni a negyszög bal oldaláról a jobb oldalára, azért nem megy munka és erőfeszítés nélkül. Az a célom, hogy bárkinek biztosítsam a lehetőségét annak, hogy független vállalkozóvá válhasson. Idő és energia befektetésére lesz szükség ahhoz, hogy Ön felépítse saját üzletét. De soha sem lesz egyedül: egy profi csapat fog Önnek segíteni a vállalkozása működtetésében, akik anyagilag és erkölcsileg érdekeltek az Ön sikerében.


Minden Önön múlik...


Mostantól Öné a felelősség! Ön dönti el, hogy mihez kezd ezzel a lehetőséggel. Ad egy esély magának, családjának, vagy továbbra is a megszokott módon éli az életét, ami első látásra egyszerűbbnek tűnik, de napjainkban nagyon bizonytalan.
De folytassuk tovább a helyzetelemzést a tisztánlátás érdekében:

Jelenleg háromféle jövedelemszerző módot ismerhetünk:


Az első azt jelenti, hogy az időnket váltjuk át pénzre. A lakosság 95 - 96 százaléka ezt csinálja. Ennek a módszernek van egy veleszületett problémája. Az, hogy az emberek kifutnak az idejükből. Mindenkinek azonos idő áll a rendelkezésére, és ha valaki az idejét bocsátja áruba, akkor nyilvánvaló, hogy van egy határ, aminél már nem képes több pénzt keresni.
Ez az a jövedelemszerző stratégia, amit az iskolában tanítottak nekünk, és amit a szüleinktől is leginkább eltanulhattunk. Kompromisszumkötésre kényszerültünk szinte minden téren és idővel rájöttünk, hogy nem ez az igazi megoldás.

A második egy kiváló stratégia, aminek a lényegét a befektetett pénzből keletkező jövedelem jelenti. Azok, aki jól értenek ehhez a módszerhez, tisztában vannak azzal, hogy a hatástöbbszörözés elve fontos szerepet játszik ezen a területen. Száz személy közül, mindössze csak hárman értenek ehhez a technikához, és néhányan közülük igazán tehetségesek.

A harmadik stratégia az, amit a gazdagok állandóan alkalmaznak. Ez a hatástöbbszörözés elve. Körülbelül csupán a lakosság egy százaléka alkalmazza ezt a módszert, miközben az összes keletkező jövedelemnek legalább a 96 százalékát ők teszik zsebre. Ez a stratégia azt jelenti, hogy úgy teszünk szert több jövedelemforrásra, hogy megtöbbszörözzük az időnket.


A passzív jövedelemről bővebben olvashat ITT


Felmerülhet a kérdés: és ezt miért nem használják az emberek, ha létezik? Roppant egyszerű: Nem tudnak róla, vagy nem hiszik el! Honnan veszem ezt? ÉN SEM TUDTAM RÓLA ÉS NEM AKARTAM ELHINNI, HOGY LÉTEZIK ILYEN! Most azonban már nincs ilyen gondom...


A jövedelemszerzésnek tehát nem sok köze van a többség által elfogadott munkához!


"Ha azok közé tartozol, akik szerint a kemény munka és a becsületesség gazdaggá fog téged tenni, akkor verd ezt ki a fejedből, mivel ez nem igaz. A gazdagság, ha egyáltalán bekövetkezik az ember életében, az nem a szerencsének, vagy a véletlennek lesz köszönhető, hanem meghatározott alapelvek egy adott igény kielégítése érdekében történő alkalmazásából ered."(Napoleon Hill)

Egyetért? Tiltakozik? Véleménye van?

Kérem írja meg véleményét (akár név nélkül!), nekem fontos mit gondol az itt olvasottakkal kapcsolatban!


>>> IDE KATTINTVA MÁRIS MEGÍRHATJA VÉLEMÉNYÉT >>>


Mit gondol Ön a saját jövőjéről?


Ha Ön nincs megelégedve saját helyzetével és a jövőt is bizonytalannak látja - lehet, hogy mást (is) kellene csinálnia?


Mire vár? Az idő visszafordíthatatlan! Ne habozzon! Lépjen most!


Mit szólna hozzá, ha...


Akár 48 órán belül Önnek kockázat-mentesen lehetne egy professzionális, jól működő internetes vállalkozása, amellyel a jelenlegi munkája mellett, pluszban meg tudna keresni minden hónapban félmillió forintot? Változtatna ez az Ön életén? Mindezért nem kell eladósodnia, nem kell hitelt felvennie, nem kell külön tőkét befektetnie és semmilyen pénzügyi kockázatot nem kell vállalnia... érdekelné a dolog? Ha azt is hozzátenném, hogy ettől fogva tapasztalt üzletemberek segítenek Önnek, hogy ebből a vállalkozásából egyre több pénz kereshessen... hogy érintené ez Önt?

Szkeptikus, hiszi is, meg nem is? Pedig...
EZ NEM SEMMI!


6 HÓNAP MEGELÉGEDETTSÉGI, PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!
Vállalkozásának elindításakor kap tőlünk 6 hónap pénzvisszafizetési garanciát! Ez azt jelenti, hogy 6 hónapon keresztül kipróbálhatja magát ebben az internetes vállalkozásban, minden rizikó nélkül, anélkül, hogy kiváltaná vállalkozói igazolványát. Ha közben mégsem azt kapná, amit elvárt (befektetett munkája alapján) vállalkozásától, vagy menet közben kiderül, hogy ez a lehetőség nem Önnek való, akkor 6 hónapon belül kiszállhat belőle, és eddigi befektetett pénzét mind visszakapja!

Ez az ajánlat, egy nem mindennapi lehetőség! Ne hagyja ki, mivel nincs kockázata! Lépjen még ma!

6 HÓNAP MEGELÉGEDETTSÉGI, PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!


Lehet, hogy kényelmetlen volt a kérdés, de ha Ön mindezekől el mert gondolkodni, akkor megtette az első lépést ahhoz, hogy élete más irányba induljon el!

Gratulálok!


Segítségül fogadjon el egy-egy hanganyagot két sikeres üzletembertől!


Az alábbi audiólejátszót elindítva meghallgathatja, hogy Dr. Vass Krisztina közgazdász-jogász-befektető, fiatal, sikeres üzletasszony miképp vélekedik napjaink fogyasztói társadalmáról és arról a kérdésről, hogy kit is gazdagít az átlagember:


vagy saját számítógépére
Letöltheti innen


Az alábbi audiólejátszóra kattintva meghallgathatja, hogy Vágyi Jenőnek ,-aki eddigi egyetlen, sikeres, magyar, üzletemberként szerepelt a Wall Street Journal címlapján-, mi a véleménye Cashflow négyszög két oldaláról és a vállalkozói gondolkodásmódról:
vagy saját számítógépére
Letöltheti innen


Most pedig lássuk mit mondanak azok, akik már belekóstoltak ebbe a vállalkozásba és sikereket értek el:
Gál Ferenc és Nóra, Rábapaty
Nagyné László Anita, Kemenesmagasi
Nagy Melinda, Eger
Dr. Vass Krisztina, Pécs


KM, Csátalja
"Olyan emberi értékeket, életstílust kaptunk, amely követendő pédává vált felnőtt gyerekeinknek is. Nagyra értékeljük a tanulás, a személyes fejlődés lehetőségét, az izgalmas feladatok megoldását jelentő munkát, a biztos és egyre szebb jövőképet."
OI, Győr
"Ez az üzlet nagy lehetőség mindenkinek a nyeréshez."
TJ, Budapest
"Ez az üzlet lehetővé teszi. hogy egyszerre kapjunk időt, pénzt és szabadságot egy olyan csapat segítségével, amilyent csak itt találtunk meg."
CSGY, Kisbér
"Bármit elérhetsz ezzel az üzlettel, amit csak akarsz, ha makacsul hiszel önmagadban, van akaraterőd, nagy szíved és néhány lelkesítő példaképed. A szabadidő és a passzív jövedelem biztonságot ad."
FT, Pécs
"Öt évig kerestem a kiutat a mókuskerékből, mire rátaláltam. Az üzletben megtaláltam mindazt, amire vágytam: elismerést, kapcsolatokat, nyugalmat, a képzeletem által meghatározott jövedelmet és ami a legfontosabb, esélyt a szabad és független életre. Ez a lehetőség megadja azt, amire mindig is vágytam: ne csak álmodjam az életemet, hanem élhessem az álmaimat."
RT, Budapest
"Az üzlet segített nekünk megteremteni egy stabil egzisztenciát."
BE, Fót
"Ez az üzlet hitet és reményt adott, hogy tovább tudjunk lépni céljaink felé. Ez a vállalkozás segít megvalósítani álmainkat. Hisszük és valljuk, hogy a titok az, hogy egy olyan csapat tagjai lehetünk, amelynek értékei: a szeretet, az egyenesség és a kölcsönös bizalom."
FCS, Debrecen
"Ma már nyugodtan és biztonságban élünk, mert a legjobb rendszer van a kezünkbe, amelynek használatával a hétköznapi emberek - olyanok, mint én - rendkívüli eredményeket produkálnak."
KB, Budapest
"Szerintem ez az üzlet az egyik legjobb lehetőség arra, hogy szembenézzünk valódi önmagunkkal. Ha megfutamodsz magad elől menekülsz el. Ha megcsinálod, nyomot hagysz magad után a világban. A szeretet nyomát."
JZS, Oroszlány
"Soha nem hittük, hogy nekünk is lehet egy sikeres vállalkozásunk. Ezzel az üzlettel megvalósult."
HT, Szeged
"Amikor megsimertük ezt a lehetőséget, két út állt előttünk: elfogadjuk a törékeny jó életünket, melyet csak igen kevéssé tudunk függetleníteni a külső körülményektől, vagy kezünkbe vesszük a sorsunkat, létrehozunk egy nagyszerű életet és rövid idő alatt gyökeresen megváltoztatunk mindent. Nem bántuk meg, hogy ez utóbbi mellett döntöttünk, a kiszámítható biztonságot kaptuk cserébe."
BCS, Eger
"Ez az üzleti lehetőség lehetővé tette számomra, hogy ne túléljem, hanem éljem az életemet."
FA, Paks
"Látjuk, hogy ezzel a vállalkozással, nem csak pénzünk, hanem időnk is lesz a számunkra fontos dolgokra. Olyan értékeket fedeztünk fel az üzletben, amilyenekkel eddigi munkáink során sehol nem találkoztunk."
SM, Kecskemét
"A vállalkozás 2-5 év alatt megadhat az embereknek mindent, amire vágynak, amiről álmodnak: pénzt, szabadidőt, fejlődési lehetőséget, értékes kapcsolatokat, barátokat, utazásokat, a szabadságot. A választás egyértelmű."
JS, Budapest
"A pénzhiány miatt kezdtük el és a későbbiekben tapasztaltuk meg, hogy milyen sok más értéket is tartalmaz. A pénz mellett - többek között - szabad idő, emlékezetes utazások, személyiségfejlődés, és vezetői ismeretek, melyeket életünk minden területén tudunk alkalmazni. Megtapasztaltuk, hogy ebben az üzletben az álmok és célok megvalósíthatók."


Ha érdekesnek találta amit eddig elolvasott, látott és hallott, akkor további érdekfeszítő információkért kattintson az alábbi linkekre is!
ALKALMAZOTT ÉS A NAGY ÁTVERÉS
AKTÍV, VAGY PASSZÍV JÖVEDELEM
EGY IDEÁLIS VÁLLALKOZÁS
AZ ISKOLA JÓL FELKÉSZÍT?
MENJÜNK KICSIT A RÉSZLETEKBE
KEZDJÜNK ÚJ ÉLETET
NÉZHETŐ, LETÖLTHETŐ ANYAGOK
EGY ÉRDEKES KÉRDŐÍV
UGRÁS AZ OLDAL ELEJÉRE


Hogyan, és mivel tudná a hatástöbbszörözés elvét a legoptimálisabban kihasználni? Hogyan tud Ön is saját üzletet beindítani az interneten a "többlábon" álláshoz? Hogyan kell egy sikeres internetes vállalkozást felépíteni?

Foglalkoztatták már valaha ezek a kérdések? Utánajárt már a lehetőségeknek?

"Az emberek olykor belebotlanak az igazságba, de a legtöbben összeszedik magukat és elsíetnek, mintha mi sem történt volna" (Winston Churchill)

Amit most ajánlok önnek, az nem mindennapi lehetőség! Ne feledje a PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT!


Internetes pénzkeresés
Internetes vállalkozás
Hírlevelemmel Ön az elsők között lehet...

akik megtudhatják a TITKOK-at, melyek segítségével Ön is végre igazi pénzeket kereshet és ha igényli, részletesen felfedem Ön előtt egy évek óta sikeres Internetes Vállalkozás TITKAI-t is!


Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövője múlhat rajta.
egyéni vállalkozás
Iratkozzon fel MOST az ingyenes hírlevél-sorozatra, és Önnek exkluzív hozzáférést biztosítok Magyarország egyik legkeresettebb, profi üzleti előadójának 5 hanganyagához. (Tréningjeit napjainkban cégek tucatjai veszik igénybe súlyos százezrekért!)

Tanuljon most profiként a profitól!
Hallgassa meg a titkokat, mit tanulnak a vérbeli üzletemberek!
(Az elérési linket majd egy válasz e-mailban fogja megkapni.) Ráadásként letöltheti ingyen ajándékként a VÉRBELI VÁLLALKOZÓ című könyvet elektronikus formában és hozzájuthat egy rövid, ismertető hanganyaghoz is.
... és mindez még SEMMI!
FIGYELEM!!!
hogyan lehet gazdag
Hogyan lehet GAZDAG anélkül, hogy nyerne a lottón című e-book!
(Az e-könyvek megtekintéséhez legalább az Adobe Acrobat Reader 6.0 program szükséges!)

FELIRATKOZÁS UTÁN AZONNAL LETÖLTHETI!!!


IGEN TIBOR, EZ ÉRDEKEL!
Ezt nem hagyom ki, meg akarom adni az adataimat:
*Az Ön neve:
*Az Ön E-Mail címe:
Az Ön lakhelye (település):
Az Ön telefonszáma:
Az Ön státusza:
* Kötelező kitölteni! A 2008. évi XLVII. törvény elektronikus hirdetésekre vonatkozó szabályozása szerint magánszemélyeknek nem küldhető e-mailben információ, amennyiben az illető nem adja meg a nevét és a lakhelyét. Kérem, adja meg nevét és lakhelyét is, hogy tájékoztatni tudjam!
Hírlevél! Kérem, EGYSZER kattintson a gombra!


Tudom, hogy ebben az országban sok agilis, értelmes és a sorsán változtatni akaró ember él, akiket maguk alá temetnek a hétköznapok terhei. Nem látják a kiutat. Nincsenek lehetőségeik. Ki vannak éhezve valamire, amivel könnyebbé tehetik az életüket. Nem is tudják igazából, hogy mit keresnek, de azt tudják, hogy a maguk urai szeretnének lenni. Saját maguk szeretnék beosztani az idejüket, megmondani mennyit dolgozzanak és azt is, hogy mennyi pénzt keressenek.

Ezért különösen szeretném a figyelmébe ajánlani, hogy....
További kapcsolódó, értékes anyagokat tölthet le ITT, melyek segíthetnek az Ön döntésében!

De engedje meg kedves látogató, hogy őszinte legyek Önnel!

Nincs igazán szükségem siránkozókra, elégedetlenkedőkre, és olyanokra sem, akik másoktól várják a saját problémáik megoldását.
Ha Ön továbbra is hisz még a szerencséjében, akkkor inkább töltse le itt a
Hogyan nyerjünk az 5-ös lottón

című e-bookot!

(Az e-book megtekintéséhez az Adobe Acrobat Reader program szükséges!)


Rossz tapasztalatai vannak, bizonytalan, esetleg többször kudarcot vallott már?

EZ LEHET, HOGY SEGÍTHET!
Internetes pénzkereset
ELKÉPESZTŐ TÉVHITEK! LETÖLTHETŐ TANULMÁNY!


Figyelemfelhívás!

Kajárik Béla tanulmányában számos alapvető és vitára okot adó meglátással, megállapítással, és természetesen tévhittel szembesülhet. Felfedezhet jónéhány remek elgondolást, melyek gyakorlati alkalmazásuknak köszönhetően feltehetően rengeteg időt, pénzt és fejfájást fog tudni Önnek megtakarítani az üzletépítése során. De ezeken felül, néhány olyan értékes üzletépítési titokhoz is hozzájuthat, amelyekről valószínűleg eddig még sehol sem hallott. Ha elsajátítja és a gyakorlatban is alkalmazza ezeket az ismereteket, akkor a vállalkozásában minden bizonnyal egy, korábban soha nem tapasztalt, növekedés veheti majd kezdetét.

(Csak kattintson ITT a linken!)
Ugye Ön is szereti az ajándékokat? Akkor...
Internetes pénzkeresetinternetes jövedelemPasszív jövedelem
TEGYE CSAK MEG! NE HABOZZON!

Csak ajánlja tovább a WEBOLDALT mindössze 3 barátjának, ismerősének. (amennyiben az oldalon lévő információk Önnek hasznosnak bizonyultak)

Minden bizonnyal hálásak lesznek érte!
Cserébe én egy TITKOS AJÁNDÉKOT adok Önnek, melyet elküldök az e-mail postafiókjába!
Ehhez nem kell mást tennie, mint kattintania az alábbi banneren, kitöltenie a megjelenő űrlapot és elküldenie!
És ez az AJÁNDÉK máris az Öné!
Kattintson IDE az ajánlás elküldéséhez


Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

 

Google


HIRDETÉSLinkgyűjtemény, linkcenter Érdekes Weblap Szavazás freestat.hu

Villámgyors tárhely-szolgáltatás a Silihosttól

CamelPark SEO tools - Google PageRank LINKTAR.HU

Szabadidő - Pénz - Boldogság - Jólét bárki számára

Standy Ingatlaniroda, kattintson ide!

 

Kattints a hirdetésre
Kattints ide
NyírHír

ingyenes hirdetés, ingatlan, jármű, zene, video, állat, növény, állás, baba, bútor, hardver, szoftver, mobil, szex, ismerkedés, utazás

web.hirlap.com Web - Hirlap


www.hirlap.comBannerCsere.infoTöbb, mint 60 kategória között kereshet érdeklődési körének megfelelő honlapokat. Ha népszerűsítené honlapját akkor is látogasson el ide! A legnagyobb bannercsere-portál!A Velencei-tó hír és információs oldala... hiánytalanul!

Paplanok, párnák, asztalnemük és lakástextil termékek mindenkinek! Vásároljon a gyártótól! Gyors és rugalmas ügyintézéssel!

onlineuzlet SzuperPiac.hu - képes hirdetés ingyenesen! Netcimtár, az internetes címjegyzék Top55 NETrevaló - iránytű a világhálón Linkweb.hu - linkgyűjtemény 5soros.hu - Látogatottságnövelő rendszer ingyenesen! Linkkatalógus
kiadó albérlet
NETpark.hu linkkatalógus Magyar Honlap Linkek Hun-Web Linkek Keresned sem kell! BannerPartner.Hu Bannercsere Rendszer - Reklámozza INGYEN és HATÉKONYAN weblapját websas.hu Video-DVD-Centrum Toplista Vonal.Net kereso Link - Placc


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!