Bejelentés


PÉNZ - IDŐ - ÉLETMINŐSÉG MÓKUSKERÉK-KILÁBALÓ BÁRKI SZÁMÁRA 100% GARANCIÁVAL!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Kezdjünk új életet, de mivel és hogyan...?


Kezdjünk új életet, de mivel és hogyan...? Napjainkban gombamódon szaporodnak a gyors pénzt és meggazdagodást kínáló, újabbnál újabb hálózatépítős lehetőségek. Csak regisztrálj és szólj a barátaidnak stb. stb. Mostanában én is nap mint nap kapok „jobbnál-jobb, kihagyhatatlan” ajánlatokat...

Úgy gondoltam közzéteszek egy hosszabb, részletesebb értekezést arról, hogyan is, milyen szempontok alapján kellene jól megválasztani azt a bizonyos lehetőséget, melybe nagy buzgalommal és kissé meggondolatlanul sok pénzt, kevés munkát remélve belevágnak az emberek.

Ha az embernek saját (network marketing)-vállalkozása van, akkor az ember saját magáért csinálja az egész üzletet, de nem csak magában. Ott áll mögötte egy egész szakértői csapat, olyan sikeres emberekből, akik képesek is és tudnak is segítséget nyújtani az eredményes vállalkozáshoz.

Akiben megvan a szükséges ambíció, és aki követi az útmutatást, a bevált sikerszisztémát és akciótervet, s nem sajnálja rászánni azt a pár órányi, de kitartó erőfeszítést, és kitartó is tud lenni - az sikeres vállalkozást fog kiépíteni.

Az elmúlt harminc évben network marketing-vállalkozások és ehhez hasonlatosak jöttek és mentek. Egyesek nagyon gyorsan emelkedtek fölfelé, hogy aztán ugyanolyan gyorsan el is tűnjenek.

Az első évben az új network marketing cégek
kilencven százaléka zátonyra fut!!!


Ez a bukási arány bizony magasabb, mint a szokásos vállalkozások esetében. Egy ilyen rossz döntés miatt aztán emberek könnyen veszítik el baráti és ismeretségi körükben hitelességüket.

Ugyanakkor azt sem szabad elfelejteni, hogy a független network marketing–termékforgalmazók nem bukhatnak el, ha pontosan ismétlik és követik a sikerszisztémát. Százszázalékos sikerre van kilátásuk, ha a maguk network-ös vállalkozását egy szolid, stabil helyzetű, a szakmában már valakinek számító szállítóval indítják meg. Ennek a szállítónak olyan termelőnek kell lennie, aki minőségi és versenyképes árut gyárt, és akinek a háta mögött egy megbízható támogatói szervezet áll, amely gondoskodik a termékforgalmazók folyamatos felkészítéséről és motiválásáról.

A zátonyra futó cégeknek általában szűk a termékválasztékuk. Ugyanakkor szédítően sokat ígérnek a kompenzációs tervet és a jövedelmi potenciált, valamint termékeik minőségét illetően.

Sokan nyíltan, vagy burkoltan
összeütközésbe is kerülnek a törvénnyel!


Figyeljünk oda, hogy a cég elég régóta működik-e ahhoz, hogy biztos alapjai legyenek. Beszéljünk néhány emberrel, akik már ott vannak. Föl lehet tenni nekik néhány kérdést...

Előfordult-e, hogy a cég „elfeledkezett" a jövedelmek kifizetéséről? Gyorsan veszi-e föl a rendeléseket? Közvetlenül a termékforgalmazóinak szállít-e? Mióta van a „terepen"? Jótáll-e a termékeiért? Milyen felkészítésre és támogatásra lehet tőle számítani? Készít-e profi szintű segédanyagokat? Ön vásárolná-e a termékeit egész életén át – az üzletelési lehetőségtől függetlenül is?


Gyanús az olyan cég, amely azt hangoztatja, hogy sürget az idő, s ezért önnek azonnal döntenie kell. A lehetőségeknek pár év múlva ugyanolyan jónak kell lenniük, mint amilyen jók most - hisz könnyen belátható, hogy ellenkező esetben a hosszú távú kilátások nem valami rózsásak.

Az új cégek gyakran azt állítják, hogy ők most lendületben, a „topon" vannak. S hogy csak kevesek számára áll nyitva a lehetőség kapuja, ezért önnek most gyorsan, még az elején el kell kezdenie, hiszen így kerülhet csak a „csúcs" közelébe. Azt sejtetik, hogy aki később jön, annak már kisebbek lesznek a lehetőségei. Ez elég egyértelműen árulkodik a rövid távú gondolkodásról.

Ön viszont nyilván olyan üzletet akar kiépíteni, amely örök időkig működő- és fejlődőképes marad. Önnek ehhez erős, elkötelezett szállítóra van szüksége, akire még hosszú évek múlva is támaszkodhat.

Ellenőrizze a cég tulajdonosait!


Mi a hátterük, milyen a múltjuk? A network marketing műfajban forgolódtak eddig? Vagy a minőségi termékek és szolgáltatások előállításával és terjesztésével foglalkoztak? Igyekeztek-e eddig hosszú távú lehetőséget biztosítani a vállalkozók számára, hogy saját üzletük legyen? Érdekli-e őket termékforgalmazóik sikere?


Olyan céget keressen, amelynek aktív termékforgalmazó szervezetei vannak a kiképzésre, támogatásra és motiválásra!

Igyekszik-e ez a cég nemzetközi méretekben is terjeszkedni? Megvetették-e már a lábukat más országokban is? Ön képes egy nemzetközi network marketing kiépítésére? Vajon környezetbarátnak tekinthető-e a cég termékskálája, csomagolása és egész működése?


Ezek a kérdések nagyon is érdekelnek sok fogyasztót és vállalkozót.

munka


Teremtsen kapcsolatot azoknak a fogyasztási cikkeknek és szolgáltatásoknak az előállítójával, amelyeket az emberek újra és újra megvásárolnak. Így hónapról hónapra fenntarthatja saját vállalkozásában a forgalmat. Ez megbízható jutalék jellegű jövedelmet termel.

Ha önnek minden hónapban új fogyasztóknak kell árusítania, mert csak egy terméke van, amelyet az emberek csak ritka időközönként vásárolnak, akkor ez a „szokásos" üzlet. Ilyen módon nem könnyű jutalék jellegű jövedelmet kitermelni. Ha önnek bonyolult vagy speciális termékek szakértőjévé kell válnia, akkor az egész idejét azzal fogja eltölteni, hogy magyaráz az embereknek, és igyekszik őket meggyőzni arról, hogy igenis épp ezt vagy azt a terméket kell használniuk. (Ha a termék valóban valami különlegesség, vagy újdonság, amely magyarázatot igényel, akkor figyeljen oda, hogy a cég ezekkel a magyarázatokkal már jó előre ellássa önt - adja meg a szükséges prospektusokat, használati útmutatókat, termékleírásokat, magnó- és videokazettákat, CD-ket, DVD-ket.) Önnek nem az itt a feladata, hogy egy termék specialistájává váljon.

Másfelől viszont, ha ön tudja, hogy az ön reménybeli vásárlói már most is olyan termékeket használnak, vagy legalább érdeklődnek olyan termékek iránt, amelyeket ön forgalmaz, akkor önnek könnyű dolga van, mert nem lesz nehéz rábeszélni ezeket az embereket, hogy a hálózat által kínált árkedvezményekkel vásároljanak ugyanolyan, vagy jobb minőségű dolgokat. S ugyanakkor ön megismertetheti velük az üzleti lehetőségeket is.

mlm


Képzeljen el magának egy olyan hálózatot, amely sok ezer, egyenként csak kis forgalmat lebonyolító egységből áll. Képzelje el, hogy az ön hálózatában olyan családok ezrei vannak, akik csupán 15 000 - 30 000 forintnyit vásárolnak havonta a hálózattól. De minden hónapban vásárolnak. És elmondják másoknak is, hogy miképpen lehet pénzt spórolni, minőségi áruhoz jutni, sőt pénzt is keresni a hálózat révén. Akinek ilyen vállalkozást sikerül kiépítenie, az komoly jogdíj jellegű jövedelmet szerezhet. Ez az a fajta vállalkozás, amely hat számjegyű jövedelemhez juttathatja önt élete végéig - és amely még akkor is növekedhet, amikor ön úgy dönt, hogy nem építi tovább a hálózatot.

A szóba jöhető legjobb termékek és szolgáltatások olyan alapvető háztartási fogyasztási cikkek, amelyeket mindenki használ, és havonta újra és újra megvásárol. Kerülje el az olyan hálózatos cégeket, amelyek csupán egy, vagy két terméket kínálnak, s főként ha ezek egyszeri bevásárlást igényelnek. Olyan cégeket keressen, amelyek egyedi és versenyképes árú fogyasztási cikkeket kínálnak. Kerülje az olyanokat, amelyek termékei olcsóbban megvehetők.

Óvakodjon a csak egy terméket forgalmazó kis cégektől! Egy termékkel nem lehet nagy eladási volument elérni, bármit mondjanak is jövőbeni „felfutásáról".

Éljünk a gyanúperrel az olyan, vadonatúj cégekkel szemben, amelyek szerint nekünk most azonnal és habozás nélkül kell döntenünk; ezek rövid távon gondolkodnak. Ügyeljünk az olyan cégekre is, amelyeknek nincsenek saját gyártású termékeik; ezek elsősorban a közvetítőkereskedelem lefölözői akarnak lenni.

mlm


Fogadjuk fenntartással a mesés jövőre vonatkozó ígéreteket. Az olyan ígéreteket, hogy ők majd újabb termékeket is hoznak, és újabb országokban is terjeszkedni fognak. A lehetőségeket annak alapján ítéljük meg, amit az adott cég ma kínál - a jövőre vonatkozó ígéretekben nem szabad megbízni.

Szintén ajánlatos nagy ívben elkerülni azokat a gyártó vagy termékforgalmazó szervezeteket, amelyek erősen hajlanak valamilyen eszmerendszer vagy politikai irányzat felé, s ezekkel azonosítják magukat vagy legfőbb céljaikat. Ha a tájékoztató szemináriumokon a vezetők azt kezdik mondogatni, hogy önnek hogyan és kire kell szavaznia, vagy hogyan mentheti meg az országot az idegenektől, nos, akkor ezek a figurák már nem csak azzal foglalkoznak, amit üzleti vállalkozásnak lehet nevezni.

Én teljes erőmből támogatom az üzleti és a családi élet alakításának magas erkölcsi normáit. Egy hosszú távú üzlet csakis a tisztességre, a megbízhatóságra és az egyéb alapvető erkölcsi értékekre épülhet.

Ha azonban egy vállalkozás vezetői a saját erkölcsi vagy vallási értékeiket próbálják meg beletuszkolni az üzletbe, akkor jó esély van arra, hogy rengetegen elforduljanak tőlük. Márpedig mi olyan vállalkozási formát keresünk, amelynek nincsenek semmiféle korlátai, és amely a saját önértékeire épít, vagyis a minőségi termékek és szolgáltatások forgalmazására, és a termékforgalmazók idejének és erőfeszítéseinek korrekt megfizetésére.

Nézzen utána, hogy a cég ellen folytatnak-e,
vagy folytattak-e eljárást!!!


„Törvényes ez?"


Hogyan győződhetünk meg arról, hogy a cég törvényesen működő network marketing-vállalkozás-e? Feleljen meg az alábbi – azóta az üzletágban normává vált - kritériumoknak:

1. A cég nem fizet a termékforgalmazóknak az új emberek szponzorálásáért.
2. A termékforgalmazók azoknak a termékeknek és szolgáltatásoknak a forgalma alapján kapják a jövedelmüket, amelyeket más termékforgalmazóknak és kiskereskedelmi vásárlóiknak értékesítettek.
3. Százszázalékos, feltétel nélküli vételár-visszafizetési garancia áll fönn a termékek, szolgáltatások és segédanyagok esetében.
4. Az elindulásnak nem feltétele semmiféle vásárlás, vagy induló befektetés, és a résztvevőknek nem írnak elő megrendelési vagy eladási minimumkvótákat.
5. Nem létezik olyan megoldás, hogy valaki a többieknél magasabb jövedelemszinten kerüljön be a hálózatba. Mindenki nulláról kezdi. Mindenki számára egyformák az esélyek.
6. A hálózatban dolgozó termékforgalmazókon keresztül értékes, (árban is) versenyképes, egyedi termékek terjesztése folyik a nagybani és a kiskereskedelmi vásárlókhoz.
7. A vállalkozás kiépítésének a motivációja a profit. A termékek és szolgáltatások a marketingterv ösztönzőitől vagy jövedelmezőségétől teljesen függetlenül, önmagukban is értékesek.
8. Az elinduláshoz mindössze annyi pénzt kérnek, amennyi a regisztrálási adminisztráció és a nélkülözhetetlen segédanyagok elfogadható költségeit fedezi.


Ön nyilvánvalóan egy olyan céggel kíván együttműködni, amellyel jól ki lehet jönni, s amely minden tekintetben megbízható. Ön olyan termékekkel és szolgáltatásokkal kíván foglalkozni, amelyeket személy szerint is megbízhatónak és jónak tart. Ön nyilván egy olyan fizetési szisztémában szeretne dolgozni, amely egyszerű és könnyen áttekinthető - és amely természetesen sokat és tisztességesen fizet az ön erőfeszítéseiért.

Gondoljuk most végig, hogy mit jelenthet számunkra, ha van egy korlátlan bővítési lehetőségeket kínáló, hatékony network marketing-vállalkozásunk:

Ez azt jelenti, hogy elvileg korlátlan és megbízható jövedelmet szerezhetünk, amivel megteremthetjük anyagi függetlenségünket.

Ez azt jelenti, hogy hosszú távú, egyre növekvő készpénzbevételünk lehet, s javíthatjuk életszínvonalunkat és életminőségünket.

Ez azt jelenti, hogy kiegyensúlyozott sikereket érhetünk el az élet minden fontos területén.


Más szóval, egy network marketing-vállalkozás készpénzes jövedelmet jelent, befektetési lehetőségeket, adózási kedvezményeket és szabad időgazdálkodást -vagyis mindazt, amit a gazdagság hozhat az embernek.

Milyen egyéb dolgokat érdemes még figyelembe venni a network marketinges vállalkozási lehetőségek kiválasztásánál?

Felsorolom azokat a minőségeket, amelyekkel egy ideális üzletnek rendelkeznie kell ahhoz, hogy bárki, aki bekapcsolódik a tevékenységbe, sikeres lehessen:

1. Legyen legális és etikus. Ebben semmi engedmény nem létezhet!
2. Pozitív módon ismerje el az ön erőfeszítéseit.
3. Tisztességesen honorálja a befektetett munkaidőt. Ne ígérgessen nagy jövedelmet, de valóban kínálja a lehetőségét egy nagy, hat számjegyű jövedelem megszerzésének kettő-öt esztendő leforgása alatt, a főállásból származó, elsődleges jövedelmen felül. Olyan „cash business", amelyben önnek nem képződnek „kinnlevőségei".
4. Igazán névleges tőkebefektetést és minimális ráfordítási időt igényeljen. Ne követeljen beruházást, kicsi legyen benne a kockázat. Valami olyasmi legyen, amit ön részmunkaidőben, rugalmasan, heti hat-tíz órás munkával is beindíthat, méghozzá egyszeri, maximálisan 15 - 50 - 100 ezer forint értékű „beszállási" költséggel.
5. Kínálja az anyagi függetlenség lehetőségét. Olyan vállalkozás legyen, amelyet a tagja a saját tempója és időbeosztása szerint a végtelenségig építgethet. Önnek ne kelljen „nyugdíjba mennie" belőle, s ha benne van, akkor viszont ne kelljen aggódnia a nyugdíjba menetele felől.
6. Ha egyáltalán vannak benne járulékos költségek, akkor azok elhanyagolhatók legyenek. Ön a saját otthonából, minden különösebb felszerelés vagy beruházás nélkül igazgathassa az ügyeket. Ne kelljenek hozzá alkalmazottak. Ne kelljen hozzá speciális engedély vagy extenzív felkészítés sem.
7. Kínáljon állandó, önálló jutalék jellegű jövedelmet - akár folytatja ön a vállalkozás bővítését, akár nem. A folyamatos, vagy passzív jövedelem mindaddig érkezzen, amíg csak létezik forgalom a hálózatunkban. Ennek egyfajta „könnyen szerzett" jövedelemnek kell lennie; vagyis akkor is meg kell maradnia, ha ön kiszáll a vállalkozásból, hiszen a kiszállás nem érinti a hálózatában realizálódó forgalmat, vagy éppen annak növekedését.
8. Ne legyenek benne területi vagy földrajzi korlátozások. Bárhol tudjon terjeszkedni. „Hordozható" vállalkozás legyen a szónak abban az értelmében, hogy ön a szabad világban bárhol tudja folytatni és bővíteni. Korlátlan fejlődési potenciállal rendelkezzék.
9. Összemérhető legyen az ön mostani szakmájával vagy főfoglalkozásával. Képezzen egy újabb jövedelemforrást, hogy ha bármi történne is önnel vagy az ön elsődleges jövedelmet adó főfoglalkozásával, akkor az ne rendítse meg önt anyagilag. És rendelkezzék azzal a potenciállal, hogy a jövedelmezőség tekintetében magasan fölülmúlja az ön mostani, elsődleges jövedelemforrását.
10. Lehetőséget kínáljon arra, hogy ön ebben a munkájában makulátlan hírnevű cégekkel és feddhetetlen, elismert emberekkel kerüljön kapcsolatba, akikkel öröm együttműködni. A munkában legyen alkalma új emberekkel megismerkedni, barátokat és üzlettársakat szerezni.
11. Kínáljon az egyéb vállalkozási formák számára is adott, törvényes adókedvezményeket, úgy, hogy a vállalkozó az összes indokolt költséget, beleértve az utazási költségeket is, leírhassa az adóalapjából. Nagyon kevés könyvelési és nyilvántartási kötelezettséggel járjon.
12. Ne legyen valamiféle szezonális, komolytalan, divathullámos vagy egyéb tekintetben rövid életűnek ígérkező vállalkozás. Sokkal inkább „bevett" vállalkozás legyen, amely mögött régóta megbízhatóan és sikeresen működő gyártó áll.
13. Nyújtson védelmet az inflációval szemben. Állandóan javítson azoknak a termékeknek és szolgáltatásoknak a minőségén és versenyképességén, amelyeket az emberek újra és újra megvásárolnak.
14. Kínáljon lehetőséget az ország és más országok beutazására.
15. Foglaljon magában egy olyan támogatási rendszert, amelynek ugyanebben az üzletágban már sikeres szakértői gárdája személyesen és pénzügyileg is érdekelt abban, hogy segítséget nyújtson az újonnan csatlakozóknak egy, a gyakorlatban már bevált sikeres akcióterv megvalósításában.
16. Olyan szisztémát foglaljon magában, amelynek az előnyeit megoszthatja másokkal. Kínáljon lehetőséget arra, hogy az ön által kedvelt vagy kiválasztott embereket is bevonja a network-vállalkozásba, s hogy megfelelően felkészítse őket arra, hogyan lehetnek ők is sikeresek. Vagyis olyan vállalkozásról legyen szó, amelyben bárki sikert érhet el.
17. Örökölhető és átadható vállalkozás legyen, hogy az ön örökösei élvezhessék az erőfeszítések gyümölcsét. Az ön által megszerzett részesedést és folyamatosan járó, esetleg még folyamatosan növekedő (!) jogdíjat tetszése szerint bárkire áthagyományozhassa.
18. És végül: legyen érdekes és izgalmas.


Mindez talán lehetetlenségnek tűnik, pedig nem az!


Remélem, írásom sok hasznos és megfontolandó információt nyújtott és segít majd a megfelelő lehetőség kiválasztásában.

(Szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy az általam ajánlott és képviselt lehetőség a fenti kritériumoknak megfelel.)


Tomor Tibor

Szombathely


Egyetért? Tiltakozik? Véleménye van?

Kérem írja meg most véleményét, nekem fontos mit gondol az itt olvasottakkal kapcsolatban!
>>> IDE KATTINTVA MEGÍRHATJA VÉLEMÉNYÉT >>>


Hogyan tud Ön is saját üzletet beindítani az interneten? Hogyan kell egy sikeres internetes vállalkozást felépíteni? Hogyan, és mivel tudná a hatástöbbszörözés elvét a legoptimálisabban kihasználni?

Foglalkoztatták már valaha ezek a kérdések? Utánajárt már a lehetőségeknek?

Amit most ajánlok önnek, az nem mindennapi lehetőség! Ne feledje a PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT!
Pénzkeresés az interneten
Internetes vállalkozás
Hírlevelemmel Ön az elsők között lehet...

akik megtudhatják a TITKOK-at, melyek segítségével Ön is végre igazi pénzeket kereshet és ha igényli, részletesen felfedem Ön előtt egy évek óta sikeres Internetes Vállalkozás TITKAI-t is!


Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövője múlhat rajta.
egyéni vállalkozás
Iratkozzon fel MOST az ingyenes hírlevél-sorozatra, és Önnek exkluzív hozzáférést biztosítok Magyarország egyik legkeresettebb, profi üzleti előadójának 5 hanganyagához. (Tréningjeit napjainkban cégek tucatjai veszik igénybe súlyos százezrekért!)

Tanuljon most profiként a profitól!
Hallgassa meg a titkokat, mit tanulnak a vérbeli üzletemberek!
(Az elérési linket majd egy válasz e-mailban fogja megkapni.) Ráadásként letöltheti ingyen ajándékként a VÉRBELI VÁLLALKOZÓ című könyvet elektronikus formában és hozzájuthat egy rövid, ismertető hanganyaghoz is.
... és mindez még SEMMI!
FIGYELEM!!!
hogyan lehet gazdag
Hogyan lehet GAZDAG anélkül, hogy nyerne a lottón című e-book!
(Az e-könyvek megtekintéséhez legalább az Adobe Acrobat Reader 6.0 program szükséges!)
FELIRATKOZÁS UTÁN AZONNAL LETÖLTHETI!!!
Itt megadhatja elérhetőségeit:
*Az Ön neve:
*Az Ön E-Mail címe:
Az Ön lakhelye (település):
Az Ön telefonszáma:
Az Ön státusza:
* Kötelező kitölteni! A 2008. évi XLVII. törvény elektronikus hirdetésekre vonatkozó szabályozása szerint magánszemélyeknek nem küldhető e-mailben információ, amennyiben az illető nem adja meg a nevét és a lakhelyét. Kérem, adja meg nevét és lakhelyét is, hogy tájékoztatni tudjam!
Hírlevél! Kérem, EGYSZER kattintson a gombra!


Ugye Ön is szereti az ajándékokat? Akkor...
Internetes pénzkeresetinternetes jövedelemPasszív jövedelem
TEGYE CSAK MEG! NE HABOZZON!

Csak ajánlja tovább a WEBOLDALT mindössze 3 barátjának, ismerősének. (amennyiben az oldalon lévő információk Önnek hasznosnak bizonyultak)

Minden bizonnyal hálásak lesznek érte!
Cserébe én egy TITKOS AJÁNDÉKOT adok Önnek, melyet elküldök az e-mail postafiókjába!
Ehhez nem kell mást tennie, mint kattintania az alábbi banneren, kitöltenie a megjelenő űrlapot és elküldenie!
És ez az AJÁNDÉK máris az Öné!
Kattintson IDE az ajánlás elküldéséhez


<<< VISSZA A BEKÖSZÖNTŐHÖZ <<<<
UGRÁS A LAP TETEJÉRE


TopSite.hu - A web legjobbjai.
Jelen vagyok itt is!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!