Bejelentés


PÉNZ - IDŐ - ÉLETMINŐSÉG MÓKUSKERÉK-KILÁBALÓ BÁRKI SZÁMÁRA 100% GARANCIÁVAL!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Kedves Egyetemista, Főiskolás!

Tények és lehetőségek egyetemisták főiskolások részére
Ön nem aggódik, még úgy gondolja, hogy az egyetem, főiskola majd jól felkészíti az életre?


Nos, én ma már tudom, hogy ez nem teljesen így van!

Sok szülő mondja a gyermekének a lehető legjobb szándékkal: menjél gyermekem egyetemre, vagy főiskolára, legyen diplomád, hogy sikeres és boldog ember lehessen belőled!

Nos, ma már azt is tudom, hogy ez nem igazán fedi a mai valóságot.

Ahogy főiskolára, egyetemre jár, folyton azt hallhatja "Tanuld meg jól ezeket a tantárgyakat és akkor nem lesz majd problémád az életedben!" Nos, akik mondják, Ők úgy gondolják, hogy a lehető legjobbat tanácsolják. Ez így is volt régen, 10-20 évvel ezelőtt! Csakhogy a mai valóságban a nem megfelelő információ híján jó döntést hozni igencsak szerencse dolga...

HÁNY FÉLÉVET (TANFOLYAMOT) végezett Ön már el eddig pozitív hozzáállásból, célkitűzésből, felelősségvállalásból, kockázatvállalásból, emberi kapcsolatok létesítéséből és fenntartásából, időgazdálkodásból, önbizalma erősítéséből, együttműködési képességből, kitartásból, kihívások felvállalásából, döntéshozatali készségből, kudarctűrésből, kezdeményező képességből?


A jelenlegi tanulmányait folytatva mennyire tartja fontosnak ezeket?

Lehet, hogy ezeket a "tárgyakat" KELLENE tanítani?

Ezeket a tantárgyakat, amelyekre az embernek igazán szüksége lenne az életben, még nem tanítják az iskolákban!


Vajon miért?


Ki fogja ezt Önnek megtanítani, hiszen a "Való Világban" mégcsak ezekre van igazán szükség, és persze szakmai tudásra is nyilván!

Miért? Mert sok embernek van egyforma "papírja" és a lehetőségek egyre fogynak a világ új trendjei miatt!


Meg szeretném jegyezni: Nem akarok senkit sem arra biztatni, hogy hagyja abba a tanulmányait, vagy felejtse el, amit eddig megtanult.

Inkább azt javasolnám, hogy egészítse ki eddigi ismereteit a fentebb felsoroltakkal!

Ha jól megnézzük, bármilyen jövedelemszerző tevékenységet, munkát is végzünk, az valamilyen szolgáltatás formájában testesül meg. Elemi érdekünk tehát az, hogy képesek legyünk másoknak kiváló minőségű szolgáltatásokat nyújtani.


"A régi iskolamodell éppen annyira halott, mint az Ipari forradalom, amely létrehozta. Lehet, hogy 50 évvel ezelőtt kielégítő volt, ha a népesség 20 százalékát szakemberré "tanították ki", 30 százalékát iparossá és hivatalnokká, míg a maradék 50 százalék jobbára műveletlen mezőgazdasági és fizikai munkás maradt. De ha ezen a hozzáálláson nem változtatunk, az nemzeti és nemzetközi katasztrófához vezet. Szinte minden diáknak önállóan, magabiztosan és kreatívan kell a saját jövőjét alakítania... (részlet Dryen & Vos: A TANULÁS FORRADALMA című könyvéből.)


Egyetért? Tiltakozik? Véleménye van?

Kérem írja meg most véleményét, nekem fontos mit gondol a weblapomon olvasottakkal kapcsolatban!
>>> ITT MEGÍRHATJA VÉLEMÉNYÉT >>>


A helyzet viszont az, hogy a munkaadók többnyire a fantáziátlan "igáslovakat" szeretik (igen főnök, meglesz főnök...). Az ilyen munkaerő képzését szolgálják egyaránt jelenleg - kevés kivételtől eltekintve - úgy a hazai, mint a külföldi oktatási rendszerek.

A munkáltató szemében a diploma vajmi keveset ér, ha nincsen mögötte tapasztalat, személyiség és megfelelő nyelvtudás. A frissen végzetteket elsősorban a multik és a nagyvállalatok keresik, derül ki egy magyar felmérésből. A magyar oktatás egyértelműen a "tömeggyártásra" rendezkedett be, ismertették kutatási eredményüket a felmérést végzők:

- Leértékelődő végzettség: előtérben a gyakorlat, a munkaerőpiac felvevőképessége csökken.
- A több diploma nem hatja meg a cégeket: ilyen típusú továbbtanulás inkább a munkaerő-piaci megjelenés elodázására szolgál.
- A képzés ideje alatt jelentősen megváltozhatnak a munkaerő-piaci elvárások.
- Béralku: már nem a diploma a mérvadó.


Ha érdekli a téma, és kíváncsi, hogy tanulmányai végeztével, alkalmazottként milyen helyzetbe kerülhet, akkor további részleteket az alábbi linkekre kattintva olvashat.

<<< UGRÁS AZ ALKALMAZOTTI INFORMÁCIÓKRA <<<
>>> UGRÁS A TOVÁBBI INFORMÁCIÓKRA >>>


A felmérés eredményének ismerete alapján egyenesen következik:

"Eljött az ideje annak, hogy az emberek jövedelemszerző foglalkozását leginkább ne a szülőktől öröklött szakmák határozzák meg, hanem a másoktól átvett gondolatmenetek, észjárásminták és logikai következtetések." (Randy GAGE)

Mi éri meg jobban?


Egy elavult oktatási rendszer segítségével szerzett bizonyítvánnyal a kezünkben, méltatlanul alacsony jövedelmet kínáló munkaadóknál, álláslehetőségért kilincselni?

vagy

Olyan hivatást választani, amivel nem csupán magas jövedelemszintet biztosíthatunk magunknak, hanem elegendő szabadidőt is annak élvezetéhez?

(Kajárik Béla cikke nyomán)DE...
Hogyan lehet nagy pénzbefektetés nélkül, mások segítségével megtöbbszörözni az időnket, energiánkat, kreativitásunkat, vagyis jövedelemtermelő képességünket?


Hogyan tud Ön is saját üzletet beindítani az interneten, meglévő tanulmányai mellett? Hogyan, és mivel tudná a hatástöbbszörözés elvét a legoptimálisabban kihasználni, amíg tanul? Hogyan kell egy sikeres internetes vállalkozást felépíteni napjainkban?

Foglalkoztatták már valaha ezek a kérdések? Utánajárt már a lehetőségeknek?

Amit most ajánlok önnek, az nem mindennapi lehetőség! Ne feledje a PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT!
Munkalehetőség, üzlet
Internetes vállalkozás
Hírlevelemmel Ön az elsők között lehet...

akik megtudhatják a TITKOK-at, melyek segítségével Ön is végre igazi pénzeket kereshet és ha igényli, részletesen felfedem Ön előtt egy évek óta sikeres Internetes Vállalkozás TITKAI-t is!


Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövője múlhat rajta.

egyéni vállalkozás
Iratkozzon fel MOST az ingyenes hírlevél-sorozatra, és Önnek exkluzív hozzáférést biztosítok Magyarország egyik legkeresettebb, profi üzleti előadójának 5 hanganyagához. (Tréningjeit napjainkban cégek tucatjai veszik igénybe súlyos százezrekért!)

Tanuljon most profiként a profitól!
Hallgassa meg a titkokat, mit tanulnak a vérbeli üzletemberek!
(Az elérési linket majd egy válasz e-mailban fogja megkapni.) Ráadásként letöltheti ingyen ajándékként a VÉRBELI VÁLLALKOZÓ című könyvet elektronikus formában és hozzájuthat egy rövid, ismertető hanganyaghoz is.
... és mindez még SEMMI!
FIGYELEM!!!
hogyan lehet gazdag
Hogyan lehet GAZDAG anélkül, hogy nyerne a lottón című e-book!
(Az e-könyvek megtekintéséhez legalább az Adobe Acrobat Reader 6.0 program szükséges!)
FELIRATKOZÁS UTÁN AZONNAL LETÖLTHETI!!!
Ezt nem hagyom ki, meg akarom adni az adataimat:
*Az Ön neve:
*Az Ön E-Mail címe:
Az Ön lakhelye (település):
Az Ön telefonszáma:
Az Ön státusza:
* Kötelező kitölteni! A 2008. évi XLVII. törvény elektronikus hirdetésekre vonatkozó szabályozása szerint magánszemélyeknek nem küldhető e-mailben információ, amennyiben az illető nem adja meg a nevét és a lakhelyét. Kérem, adja meg nevét és lakhelyét is, hogy tájékoztatni tudjam!
Hírlevél! Kérem, EGYSZER kattintson a gombra!


Ugye Ön is szereti az ajándékokat? Akkor...
Internetes pénzkeresetinternetes jövedelemPasszív jövedelem
TEGYE CSAK MEG! NE HABOZZON!

Csak ajánlja tovább a WEBOLDALT mindössze 3 barátjának, ismerősének. (amennyiben az oldalon lévő információk Önnek hasznosnak bizonyultak)

Minden bizonnyal hálásak lesznek érte!
Cserébe én egy TITKOS AJÁNDÉKOT adok Önnek, melyet elküldök az e-mail postafiókjába!
Ehhez nem kell mást tennie, mint kattintania az alábbi banneren, kitöltenie a megjelenő űrlapot és elküldenie!
És ez az AJÁNDÉK máris az Öné!
Kattintson IDE az ajánlás elküldéséhez


<<< VISSZA A BEKÖSZÖNTŐHÖZ <<<
UGRÁS A LAP TETEJÉRE


TopSite.hu - A web legjobbjai.
Jelen vagyok itt is!


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!