Bejelentés


PÉNZ - IDŐ - ÉLETMINŐSÉG MÓKUSKERÉK-KILÁBALÓ BÁRKI SZÁMÁRA 100% GARANCIÁVAL!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Kedves Vállalkozó!

Tények és lehetőségek vállalkozók részére
Aktívból passzívba,
avagy hogyan vonjuk be életünkbe a passzív jövedelmet - munkával?


A vállalkozók álma, hogy a vállalkozásuk személyes jelenlétük nélkül is működjön. Hogy ki tudják vonni magukat a napi "harcokból", ha éppen úgy tartja kedvük. Hogyan is lehet ezt megtenni? milyen vállalkozási forma teszi ezt lehetővé?


Önnek volt ötlete és bátorsága, hogy saját kezébe vegye az irányítást! A kapitalista gazdasági rendszer kikényszeríti néhányunkból a vállalkozóvá válást egy jobb, emberibb élet reményével. Aztán sok esetben ez csak ígéret marad. Mire gondolok? Pénz lesz, idő nem, emberi kapcsolatok, házastársi kötelékek esnek szét, mókuskerék ... A körülöttünk lévő világ folyamatosan változik, jobb vállalkozási formák alakulnak ki és nem biztos, hogy ezeket a régi "macerás" dolgokat fel kell már vállalni...


(Minden ember jövedelme egy mozgólépcsőhöz hasonlítható. Ez a mozgólépcső jelképezi az Ön életszínvonalát is. Mindenki szeretne ezen a lépcsőn egyre magasabbra és magasabbra jutni. Ahogy Ön minél magasabbra jut, annál kényelmesebb lehet az élete. De ez nagy mértékben függ attól, hogy milyen mozgólépcsőre száll fel.)

Az aktív munka, amit az emberek döntő többsége használ az életszínvonalának jobbítására, egy olyan mozgólépcső, amelyik lefelé halad. Tudja, mi mozgatja lefelé? Az infláció. Egyre többet és többet kell ahhoz dolgoznunk, hogy az életünket azonos szinten tudjuk tartani. Ha pedig jobb életszínvonalat szeretnénk teremteni magunknak, ill. szeretteinknek még sokkal-sokkal többet kell dolgoznunk.


• Az igaz, hogy legalább részben Ön dönt. De vállalkozása valójában egy saját munkahely, Ön önmaga főnöke. Napjainkban a vállalkozások 60%-a működő, a többi, csak bejegyzett. Csak 0.5% mutat kiemelkedő eredményt. Jelenleg több függ a külső körülményektől, mint tőlünk.
• Lassú, de emelkedő tendencia a vállalkozások számában...
• Nehezen tervezhető, a szabályzók gyakori változása miatt...
• Egyre növekvő induló befektetés. Egyre keményebb piaci verseny...
• A jövedelem növekedése nem arányos a befektetett energiával, és pénzzel...
• A fejlődés korlátozott, óriási az időigény, magas képzési költségek...
• Növekvő általános költségek...
• Sokan tevékenykednek az Ön vállalkozása ellenében (konkurencia, APEH, ANTSZ, kormány, stb...)


A legtöbb ember ezen az állandóan lefelé haladó mozgólépcsőn éli le az életét, anélkül, hogy tudná, létezik másik út is.

Könnyű egy lefelé haladó mozgólépcsőn feljebb jutni?


Azok az emberek, akik ilyen lépcsőn haladnak, sosem tudnak szünetet tartani. Folyamatosan dolgozniuk kell, hiszen ha leállnak, a lépcső óhatatlanul lefelé szállítja őket. Ha kikapcsolódni szeretnének hosszabb időn keresztül, ha megszűnik a munkájuk, vagy ha sajnálatos módon egy súlyos betegség ágynak dönti őket, és így egy ideig nem tudnak dolgozni, akkor az életszínvonaluk jelentősen csökkenhet. Erre nem is szoktunk gondolni, mert hát nem kell az "Ördög Urat" előcsalogatni... Amíg van munka, és ameddig egészséges az ember, addig nagyjából minden rendben is van. Viszont, ha ez megváltozik, és hirtelen nem tudnak átszállni egy másik lépcsőre, akkor nagyot is eshet az életszínvonaluk. Ez velünk is és Önnel is előfordulhat!


Na ilyenkor lenne szükség egy második lábon állásra. De van-e már előre egy ilyen, vagy most kell kapkodni? A dolog még veszélyesebb tud lenni, ha Ön a kulcsfigurája vállalkozásának! Ha Önben már felmerült a gondolat, hogyan állhatna stabilabban, van-e valamilyen elképzelése arról mi lehetne ez? Na ne! már így is elegem van mindenből, így sem tudok uralni mindent, amit kéne, még egy valamit a nyakamba? - Mondhatná...

Pedig lehet, hogy mégiscsak kellene...


jövedelem, pénz


Van egy jó hírem!

Létezik két másfajta lépcső is. Nem kötelező olyan lépcsőn utazni, ahol soha nincs megállás, mert ha megáll, visszazuhan. Az emberek rendelkezhetnek háromféle mozgólépcsővel:

• lefelé mozgó
• álló
• felfelé mozgó


Léteznek felfelé szállító mozgólépcsők is!


FONTOS! A felfelé haladó lépcső nem csodaszer, és nem indul el egyik napról a másikra. A lefele haladó mozgólépcsőn már könnyen jár, a felfele haladón is meg kellene tanulni járnia...

A XXI. században az Internet az a csatorna, ahol a legkisebb kiadással a legnagyobb hatás érhető el.


Egyetért? Tiltakozik? Véleménye van?

Kérem írja meg most véleményét, nekem fontos mit gondol a weblapomon olvasottakkal kapcsolatban!
>>> ITT MEGÍRHATJA VÉLEMÉNYÉT >>>


Ha Ön bármilyen területen szakember, ha van valami az életében, amivel kapcsolatosan különleges tudása, vagy tehetsége van, akkor Ön erre a képességre, tudásra, szenvedélyre egy nagyon is jövedelmező vállalkozást építhet.

Különösen a figyelmébe ajánlom az Egy érdekes kérdőív... oldalt:

>>> UGRÁS A KÉRDŐÍVHEZ >>>


Hogyan, és mivel tudná a hatástöbbszörözés elvét a legoptimálisabban kihasználni? Hogyan tud Ön is saját üzletet beindítani az interneten a "többlábon" álláshoz? Hogyan kell egy sikeres internetes vállalkozást felépíteni?

Foglalkoztatták már valaha ezek a kérdések? Utánajárt már a lehetőségeknek?

Amit most ajánlok önnek, az nem mindennapi lehetőség! Ne feledje a PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT!


Passzív jövedelem
Internetes vállalkozás
Hírlevelemmel Ön az elsők között lehet...

akik megtudhatják a TITKOK-at, melyek segítségével Ön is végre igazi pénzeket kereshet és ha igényli, részletesen felfedem Ön előtt egy évek óta sikeres Internetes Vállalkozás TITKAI-t is!


Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövője múlhat rajta.
egyéni vállalkozás
Iratkozzon fel MOST az ingyenes hírlevél-sorozatra, és Önnek exkluzív hozzáférést biztosítok Magyarország egyik legkeresettebb, profi üzleti előadójának 5 hanganyagához. (Tréningjeit napjainkban cégek tucatjai veszik igénybe súlyos százezrekért!)

Tanuljon most profiként a profitól!
Hallgassa meg a titkokat, mit tanulnak a vérbeli üzletemberek!
(Az elérési linket majd egy válasz e-mailban fogja megkapni.) Ráadásként letöltheti ingyen ajándékként a VÉRBELI VÁLLALKOZÓ című könyvet elektronikus formában és hozzájuthat egy rövid, ismertető hanganyaghoz is.
... és mindez még SEMMI!
FIGYELEM!!!
hogyan lehet gazdag
Hogyan lehet GAZDAG anélkül, hogy nyerne a lottón című e-book!
(Az e-könyvek megtekintéséhez legalább az Adobe Acrobat Reader 6.0 program szükséges!)
FELIRATKOZÁS UTÁN AZONNAL LETÖLTHETI!!!
Ezt nem hagyom ki, meg akarom adni az adataimat:
*Az Ön neve:
*Az Ön E-Mail címe:
Az Ön lakhelye (település):
Az Ön telefonszáma:
Az Ön státusza:
* Kötelező kitölteni! A 2008. évi XLVII. törvény elektronikus hirdetésekre vonatkozó szabályozása szerint magánszemélyeknek nem küldhető e-mailben információ, amennyiben az illető nem adja meg a nevét és a lakhelyét. Kérem, adja meg nevét és lakhelyét is, hogy tájékoztatni tudjam!
Hírlevél! Kérem, EGYSZER kattintson a gombra!


Ugye Ön is szereti az ajándékokat? Akkor...
Internetes pénzkeresetinternetes jövedelemPasszív jövedelem
TEGYE CSAK MEG! NE HABOZZON!

Csak ajánlja tovább a WEBOLDALT mindössze 3 barátjának, ismerősének. (amennyiben az oldalon lévő információk Önnek hasznosnak bizonyultak)

Minden bizonnyal hálásak lesznek érte!
Cserébe én egy TITKOS AJÁNDÉKOT adok Önnek, melyet elküldök az e-mail postafiókjába!
Ehhez nem kell mást tennie, mint kattintania az alábbi banneren, kitöltenie a megjelenő űrlapot és elküldenie!
És ez az AJÁNDÉK máris az Öné!
Kattintson IDE az ajánlás elküldéséhez


Vállalkozás indítása


<<< VISSZA A BEKÖSZÖNTŐHÖZ <<<
UGRÁS A LAP TETEJÉRE


TopSite.hu - A web legjobbjai.
Jelen vagyok itt is!


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!