Bejelentés


PÉNZ - IDŐ - ÉLETMINŐSÉG MÓKUSKERÉK-KILÁBALÓ BÁRKI SZÁMÁRA 100% GARANCIÁVAL!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hívjon most! Vegye fel a kapcsolatot velem!


Bemutatkozás és elérhetőségeim
Kedves Érdeklődő!


Úgy érzem, hogy nem egy szerencsés véletlennek köszönhető, hogy így az interneten összetalálkoztunk. Nagy valószínűséggel ez a találkozás a "vonzás törvénye" egyetemleges működése következményének köszönhető. Még az is előfordulhat, hogy Ön az életminőse javításának lehetőségeit keresve talált rá erre a honlapra.

Manapság közismerten remek dolog az internet és az internetes közösségi oldalak segítségével új ismerősőkre, barátokra szert tenni. Nagyon remélem, hogy hasznosnak találja az oldalon található információimat, és talán néhol szórakoztatónak is találja majd őket.

Én úgy érzem beleadtam az összes tudásomat és tapasztalatomat ennek a weboldalnak az elkészítésébe, mivel Ön mindenből a legjobbat érdemli!

Ki is vagyok én, és mivel foglalkozom?


Informatikai tanulmányaimat követően az egyik legismertebb országos érdekeltségű számítástechnikai vállalatnál kezdtem el dolgozni két müszakban még a 80-as évek elején.

Időközben a lehetőségek alakulásával a "vizes" közszférába kerültem informatikusként rengeteg számítógép közé.

1994-től,- követtem a több lábon állás filozófiáját -, egy saját számítástechnikai szolgáltató vállalkozást indítottam és jelenleg egyéni vállalkozóként is működöm.

2001-ben tálált meg ez a lehetőség, melynek kapcsán a baráti-, és ismerősi köröm személyes, illetve internetes bővítése révén, fokozatosan hivatásommá igyekszem fejleszteni internetes vállalkozásomat.

E vállalkozás kapcsán hihetetlen tudású és emberi kvalitású üzletemberekkel kerültem személyes kapcsolatba, mely emberek rendkívüli hatást gyakoroltak rám és családomra. Vágyi Jenő James, Máté Gábor, Dr. Vass Krisztina gondolkodásmódja, hozzáállása, mentalitása egész életünket átalakította, megváltoztatta. Brian Tracy és Ron Jenson előadásai teljesen átformálták gondolkodásmódomat. Azt az elvet vallom már, hogy ha valamit könnyű megtanulni, azt a tudást nehéz nagy haszonnal eladni. Olyan szakértelmet kell kifejleszteni, melyre igény van, és amit lehetetlen egyik napról a másikra elsajátítani.


"Az iskolai, hagyományos oktatás keretében szerzett ismeretekből meg lehet élni. Önképzéssel viszont, egy vagyonra tehetsz szert."í
(Jim ROHN)


E tevékenységem nem csupán egy, a sok pénzt teremtő módszer közül, hanem napjaink egyik leghatékonyabb vagyonteremtési stratégiája.

Azért választottam ezt a tevékenységet új hivatásomnak, mert ezáltal részesülhetek a passzív jövedelemszerzés "átlagemberek" számára is elérhető lehetőségéből. Azért dolgozik az ember egyszer komolyan, hogy később egyre kevesebbet, vagy egyáltalán ne kelljen neki.

A megszokott alkalmazotti helyzettől, gondolkodástól teljes egészében eltérő, sokkal hatékonyabb stratégiáról van itt szó. Ez egy újfajta tevékenység, ami bárki számára hozzáférhető, aki hajlandó jól elsajátítani a megfelelő szakmai ismereteket, és kifejleszteni önmagában a szükséges képességeket.

Feleségemmel, Betti-vel és három gyermekünkkel Szombathelyen élünk.

Ezt a jövedelemszerző tevékenységet folytatva, nagyszerű dolog úgy teremteni értéket, hogy másoknak saját önmaguk megértésében lehetek hasznára és olyan új fogalmak, jelenségek megismertetésében nyújhatok segédkezet, amelyek az életkörülményeik javulását eredményezhetik.


Tomor Tibor

Szombathely

http://szuperuzlet.blogspot.com

http://szuperuzlet.sokoldal.hu
http://szabadelet.eu06-30-300-7889
06-94-789-484
SKYPE: tomtib


MSN: tomort@gmail.com


info@szabadelet.eutomort@gmail.com


Tomor Tibor Facebook profilja


Amit most ajánlok önnek, az nem mindennapi lehetőség! Ne feledje a PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT!
Otthoni munka
Internetes vállalkozás
Hírlevelemmel Ön az elsők között lehet...

akik megtudhatják a TITKOK-at, melyek segítségével Ön is végre igazi pénzeket kereshet és ha igényli, részletesen felfedem Ön előtt egy évek óta sikeres Internetes Vállalkozás TITKAI-t is!


Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövője múlhat rajta.
egyéni vállalkozás
Iratkozzon fel MOST az ingyenes hírlevél-sorozatra, és Önnek exkluzív hozzáférést biztosítok Magyarország egyik legkeresettebb, profi üzleti előadójának 5 hanganyagához. (Tréningjeit napjainkban cégek tucatjai veszik igénybe súlyos százezrekért!)

Tanuljon most profiként a profitól!
Hallgassa meg a titkokat, mit tanulnak a vérbeli üzletemberek!
(Az elérési linket majd egy válasz e-mailban fogja megkapni.) Ráadásként letöltheti ingyen ajándékként a VÉRBELI VÁLLALKOZÓ című könyvet elektronikus formában és hozzájuthat egy rövid, ismertető hanganyaghoz is.
... és mindez még SEMMI!
FIGYELEM!!!
hogyan lehet gazdag


Hogyan lehet GAZDAG anélkül, hogy nyerne a lottón című e-book!
(Az e-könyvek megtekintéséhez legalább az Adobe Acrobat Reader 6.0 program szükséges!)


FELIRATKOZÁS UTÁN AZONNAL LETÖLTHETI!!!
Ezt nem hagyom ki, meg akarom adni az adataimat:
*Az Ön neve:
*Az Ön E-Mail címe:
Az Ön lakhelye (település):
Az Ön telefonszáma:
Az Ön státusza:
* Kötelező kitölteni! A 2008. évi XLVII. törvény elektronikus hirdetésekre vonatkozó szabályozása szerint magánszemélyeknek nem küldhető e-mailben információ, amennyiben az illető nem adja meg a nevét és a lakhelyét. Kérem, adja meg nevét és lakhelyét is, hogy tájékoztatni tudjam!
Hírlevél! Kérem, EGYSZER kattintson a gombra!


Egyetért? Tiltakozik? Véleménye van?

Kérem írja meg most véleményét (akár név nélkül is!), nekem fontos mit gondol a weblapomon olvasottakkal kapcsolatban!


Az Ön neve:
Itt megírhatja véleményét:Ugye Ön is szereti az ajándékokat? Akkor...
Internetes pénzkeresetinternetes jövedelemPasszív jövedelem
TEGYE CSAK MEG! NE HABOZZON!

Csak ajánlja tovább a WEBOLDALT mindössze 3 barátjának, ismerősének. (amennyiben az oldalon lévő információk Önnek hasznosnak bizonyultak)

Minden bizonnyal hálásak lesznek érte!
Cserébe én egy TITKOS AJÁNDÉKOT adok Önnek, melyet elküldök az e-mail postafiókjába!
Ehhez nem kell mást tennie, mint kattintania az alábbi banneren, kitöltenie a megjelenő űrlapot és elküldenie!
És ez az AJÁNDÉK máris az Öné!
Kattintson IDE az ajánlás elküldéséhez


mellékállás,  mellékjövedelem, passzív jövedelem


<<< VISSZA A BEKÖSZÖNTŐHÖZ <<<
UGRÁS A LAP TETEJÉRE


Villámgyors tárhely-szolgáltatás a Silihosttól
TopSite.hu - A web legjobbjai.
Jelen vagyok itt is!

Üzenetküldés
Egyetért? Tiltakozik? Véleménye van?
Kérem írja meg mit gondol weblapommal kapcsolatban!


E-mail címed:
Szöveg:


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Tibor [ 2011-02-08 08:59 ]

Ez egy jó oldal!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!