Bejelentés


A levegő királynője!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


 

GALAMB ÉS DÍSZBAROMFI TENYÉSZTŐ MINŐSÍTÉSI KÉRELMÉNE SORRENDJE ÍRÁSOS KÉRELEM.

A kérelemnek tartalmaznia kell: a tenyésztői fokozat pontos megnevezését, az oklevelek számát.

A KÉRELEMHEZ CSATOLNI KELL: Eredeti oklevele, az oklevelek hitelesítése minősítési kérelem után történik. (MGKSZ, Fajtaklub, Európa kiállítás) Klubok egyénileg rendezett kiállításán a fajta győztes hím+tojó gyűrűszámát rögzíteni kell az oklevél hátlapján. Az oklevelet a klub elnökének és titkárának alá kell írnia és a klub pecsétjével ellátnia. MGKSZ röpversenyén a helyezett falka verseny jegyzőkönyve. (A röpverseny jegyzőkönyvén az MGKSZ röptitkra biztosítja.) Elérhető címek és azok feltételei:

BRONZKOSZORÚS ÉRDEMES TENYÉSZTŐ (6 egyed ig. szükséges)

EZÜST KOSZORÚS KIVÁLÓ TENYÉSZTŐ (12 egyed ig. szükséges)

ARANYKOSZORÚS MESTERTENYÉSZTŐ (24 egyed ig. szükséges)

KÉTSZERES ARANYKOSZORÚS MESTERTENYÉSZTŐ (48 egyed ig. szükséges)

GYÉMÁNT KOSZORÚS DIPLOMA (72 egyed ig. szükséges. Az Aranykoszorús mestertenyésztői cím feltételeit háromszor teljesítették) A röpgalamb fajtákra vonatkozó, a többi galambfajtáktól eltérő követelmények Kizárólag az országos döntőn és elő versenyeken elért standard eredmények alapján, az elnökség által 1990. III. 10.-én jóváhagyott módosított rendszer érvényes. Elérhető címek és azok feltételei: I csoport a, és b, osztály tűnő szállásra kötelezett fajták.

BROMZKOSZORÚS RÖPTETŐ ÉS ÉRDEMES TENYÉSZTŐ a, Országos, vagy nemzetközi röpversenyen, champion versenyen, fiatalgalambok országos versenyein elért 3 standard eredmény. b, Országos, vagy nemzetközi kiállításon elért 6 kiváló, vagy kitűnő egyed igazolása szükséges.

EZÜSTKOSZORÚS RÖPTETŐ ÉS KIVÁLLÓ TENYÉSZTŐ a, Országos, vagy nemzetközi röpversenyeken, champion versenyen, fiatal galambok országos versenyein elért 4 standard eredmény. b, Országos, vagy nemzetközi kiállításon elért 12 kiváll vagy kitűnő egyed igazolása szükséges.

ARANYKOSZORÚS RÖPTETŐ ÉS MESTERTENYÉSZTŐ a, Országos, vagy nemzetközi röpversenyen elért 1 bajnokság b, Országos, vagy nemzetközi röpversenyen, champion versenyen , fiatal galambok országos versenyén 8 standard eredmény c, országos vagy nemzetközi kiállításon elért 12 kiválló, vagy kitűnő egyed igazolása szükséges

KÉTSZERES ARANYKOSZORÚS MESTERTENYÉSZTŐ a, Országos, vagy nemzetközi röpversenyen elért 2 bajnokság b, Országos, vagy nemzetközi röpversenyen, champion versenyen, fiatal galambok országos versenyein elért 16 standard eredmény. c, Országos, vagy nemzetközi kiállításon elért 24 kiváló egyed igazolása szükséges.

GYÉMÁNTKOSZORÚS RÖPTETŐ ÉS MESTERTENYÉSZTŐ DIPLOMA a, Országos, vagy nemzetközi röpversenyen elért 3 bajnokság. b, Országov, vagy nemzetközi röpversenyeken, champion versenyen, fiatal galambok országos versenyein elért 24 standard eredmény. c, Oszágos, vagy nemzetközi kiállításon elért 36 kiváló, vagy kitűnő egyed igazolása szükséges.

BRONZKOSZORÚS, EZÜSTKOSZORÚS, ARANYKOSZORÚS röptetői cím adományozható azon versenyzőknek, akik az előírt röptetési feltételeket teljesítették (killítási eredmény nélkül) A II. és III. csoport összes osztályaiban a minősítés feltételei lényegében azonosak az I/A osztály követelményeivel. Minősítési kérelem beküldési határideje tárgy év szeptember 15.-e. Fenti szabályzatot az elnökség és a M.B. megvizsgálta és a 44/2004. számú határozatával jóváhagyta. Érvényes 2004. november 11-től.

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!