BejelentésSUTEMI SE
HARCMŰVÉSZET - FEGYELEM - ÉLETFORMA

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A karatéval és a küzdőművészetekkel kapcsolatban az utóbbi években sok irodalmi mű jelent meg, számtalan - közük néhány igen jó - filmet is láthattunk ezekről. Az emberek többsége azonban nem értelmezi megfelelőképpen a karatét. Ha megkérdezzük őket, cserepek, deszkák, téglák töréséről, kézzel-lábbal történő verekedésről beszélnek.

Pedig a karate lényege nem ebben rejlik. Mélységeibe csak az lát bele, aki rendszeresen gyakorolja is azt. A keleti ember gondolkodásmódját, kultúráját, bölcsességét tükrözi, melyet "európai ésszel" eleinte nehezen értünk meg. Aki azonban képes a kitartó gyakorlásra, az edzéseken való kemény helytállásra, észre fogja venni, hogy azon kívül, hogy fizikai kondíciója is egyre jobbá válik, számos más pozitív tulajdonsága is kezd felszínre törni. Olyan tulajdonságok, melyekre rohanó világunkban egyre nagyobb szükségünk van. Megtanuljuk tisztelni a hagyományokat, mestereinket, edzőtársainkat, sőt ellenfeleinket is, hiszen tőlük kapjuk a tudást, mely előre visz bennünket. Megtanuljuk az önuralmat, irányítani testünket, gondolatainkat, és nem utolsó sorban megtanuljuk értékelni a kitartást és a valódi teljesítményt.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!