BejelentésSUTEMI SE
HARCMŰVÉSZET - FEGYELEM - ÉLETFORMA

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A SUTEMI HARCMŰVÉSZET SPORTEGYESÜLET-et 2004-ben alapítottuk. Célunk az volt,  hogy minél több (kis)iskolás korú gyermekkel ismertessük és szerettessük meg a karate négy nagy sítlusa közül az általunk műveltet, a GOJU-RYU stílust, és közvetítésével a japán kultúrát, életszemléletet. Az elnevezés: SUTEMI a test eldobását, végsőkig tartó harcot jelent. A harcművészet ezen ága, sokszínűsége révén életünk végéig tud adni sikert és újabb célokat technikánk, erőnlétünk, gyorsaságunk, a katák tanulása, finomítása terén.

A japán szavak jelentése: GO - kemény, JU - lágy, RYU - iskola. Mindez a lágy, köríves védőtechnikákban és az azt követő kemény, gyors ellentámadásokban nyilvánul meg. A GOJU-RYU a legősibb harci hagyományokat foglalja magába. A lagyságot a Tensho kata, a keménységet a Sanchin kata szimbolizálja. A stílus jelvénye az ökölbe zárt kéz, mely az erő külső kifejeződését szimbolizálja.

Tagjai vagyunk a Magyar Goju-Kai Karate Do Szövetségnek valamint a Kőbányai Sportegyesületek és Sportszervezetek Szövetségének.

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!