Bejelentésüdvözlünk a SKORPIÓ KFC honlapján !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


szeptember 27.

HOZTA A REHAB A MECCSET
Rehab-Észak - Ovit SE 6:2


Tábori Zoltán (Rehab-Észak): "A mérkőzés kétharmadáig kiegyenlített játék folyt. Bár végig vezettünk, az Ovitnak sikerült meccsben maradnia. Később az egyenlítés érdekében nagyobb kockázatot is vállaltak, kinyíltak, így a kontráinkat több esetben is góllal tudtuk befejezni."
szeptember 26.

SIMA JORO GYŐZELEM


Justitia - FC Joro 4:9


Kovács László (Justitia): " Már az első félidőben eldőlt a mérkőzés, hiszen a Joro kihasználta a hibáinkat. A második félidőben már csak szépíteni próbáltunk az eredményen. Ilyen arányban is megérdemelt a Joro sikere."
Vörös Rák - Vima Color 1:5


Putnoky István (Vörös Rák): "Az első félidő alapján nem hittem el, hogy ezt a meccset el tudjuk veszíteni. A második játékrészben viszont a Vima Color okos kontrajátékkal fölénk kerekedett."szeptember 25.

A MATEMATIKA SZERINT IS KIESETT A KÓRHÁZOvit SE - Unió Coop 2:1


Sipos György (Unió Coop): "Küzdelmes, jó iramú találkozó volt. Úgy érzem, hogy jobbak voltunk, győzelmet érdemeltünk volna, de most az Ovit mellé állt a szerencse és pont nélkül maradtunk."MKSE - Rehab-Észak 5:8


Tábori Zoltán (Rehab): Sikerült végrehajtanunk azt a bravúrt, hogy egy meccset kétszer kellett megnyernünk. 1:4-es vezetésük után a Kórház 5:4-re megfordította az eredményt. Ezután mi is koncentráltabbá tudtuk tenni a támadójátékunkat és újra megnyertük a találkozót."Pizza Tábor - Winchester 3:4


Golgovszki Csaba (Winchester): " A helyzetek alapján már az első félidőben eldönthettük volna a meccset. Később azonban két hibának köszönhetően sikerült izgalmassá tennünk a találkozó végét. Mindkét csapat helyzeteinek a számát figyelembe véve úgy érzem, hogy mi érdemeltük meg a három pontot."szeptember 21.

A KÓRHÁZ BECSÜLETTEL SZERETNE KIESNIUnió Coop - MKSE 7:0

 

Kubiczki Imre (MKSE): "Csapatunk megöregedett, korosodott és talán már kicsit bele is fáradt az első osztályba. Ennek ellenére végig csináljuk a bajnokságot tisztességel, és minden meccsen próbálunk maximálisan harcolni. A becsülettel szeretnénk távozni az első osztályból."

 

 

Rehab-Észak - Vörös Rák 1:1

Tábori Zoltán (Rehab): " Az első félidő gólváltása után a másodikban a rengeteg kínálkozó lehetőségeinkből egyet sem tudtunk kihasználni. Az ellenfelünk veszélyes kontrákat vezetett, de ők is pontatlannak bizonyultak. Így maradt a döntetlen, amivel egyik csapat sem megy semmire."

Putnoky István (Vörös Rák): " Tartalékos csapattal felállva - jelen helyzetünkben nagyon fontosnak számító - egy pontot szereztünk. A Rehab mezőnyfölényben játszott, de a lelkesedésünkkel rászolgáltunk a döntetlenre."

 

 


szeptember 20.

MÉG A WINCHESTER SEM MONDOTT LE A BRONZRÓLWinchester - Lukács Autó 4:3

 

Golgovszki Csaba (Winchester): "Készültünk a Lukács Autó ellen, sikerült is jó játékkal magabiztos vezetésre szert tennünk. 4:1 után két lövéssel az ellenfél szorossá tudta tenni a végét, de úgy érzem, hogy megérdemelt sikert arattunk."FC Joro - Ovit SE 8:0


Soós Péter (Joro): "A szakadó esőben az Ovit csere nélkül állt fel ellenünk. A második félidőben már el is fáradtak, így összességében azt kell, hogy mondjam, nem volt nehéz dolgunk. A különbség sem túlzott."szeptember 19.

FONTOS JUSTITIA SIKERPentaszer - Justitia 2:3


Kovács László (Justitia): "Gyorsan kétgólos hátrányba kerültünk, amit sikerült a szünetig egy gólra faragnunk. A második félidőben jó játékkal fordítottuk meg a találkozót. Megérdemelt győzelmet arattunk. A sikerhez nagyban hozzájárult Maksa Csaba barátunk meccs előtti mondata..."szeptember 13.

LUKÁCS VERESÉGTűzoltóság - Lukács Autó 3:2


Pásztor András (Lukács Autó): "Tartalékos csapattal álltunk fel a Tűzoltóság ellen. A hazaiak jobb helyzetkihasználása döntött, de úgy érzem igazságos eredmény született."szeptember 12.

NEM CSAK A HOMOKBAN JÁR HÁTRAFELÉ A RÁK...Vörös Rák - Unió Coop 0:3

Egy hatpontos alsóházi rangadón gyermeteg hiba a hazaiknál:

Igazolás hiányában az Unió Coop játék nélkül győzött.
Ovit SE - Pentaszer 2:5


Laczkó András (Pentaszer): Jól játszott a csapat. Tetszetős futballal már az első félidőben három gólos előnyre tettünk szert. A második játékrészben volt egy kis bizonytalanság, de sikerült reneznünk a sorokat és begyűjteni a győzelmet."Vima Color - Winchester 2:5


Golgovszki Csaba (Winchester): "Az első találkozónk bosszantó veresége után mentálisan nagyon készültünk a visszavágásra. Az első félidőben 4+1-es felállásban játszottunk, hiszen ellenfelünk látszámhiányosan állt fel. A második játékrészben megérkeztek a hiányzóik és kiegészültek a csapatok. Győzelmünk nem forgott veszélyben és akár nagyobb arányú is lehettett volna."szeptember 11.

KAPASZKODIK A PIZZA TÁBORPizza Tábor - Rehab Észak 4:2


Tábori Zoltán (Rehab): "Sajnos végig futnunk kellett az eredmény után, ez pedig kedvezett a Pizza taktikájának. 3:2-nél a levegőben lógott az egyenlítésünk, de helyette egy elkerülhető góllal a hazaiak biztosították be a győzelmüket."szeptember 6.

DÖNTETLENRE VÉGEZTEK A BRONZÉRT KÜZDŐKLukács Autó - Justitia 3:3Szunyog Péter (Lukács Autó): "Nagyon jó mérkőzés volt. Az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott, mindkét oldalon több helyzettel. Sikerült 2:1-es előnyre szert tennünk. A második játékrészben elfogyott az erőnk és a Justitia megfordította az állást. Sikerült egyenlítenünk, de úgy érzem, mi örülhetünk jobban az egy pontnak."

Kovács László (Justitia): "Erős ellenféllel találkoztunk, ahol kiválló kapusteljesítmény  volt. Egyéni hibáinkat góllal büntette az ellenfél. Több helyzetünk volt és úgy érzem közelebb álltunk a győzelemhez."
szeptember 5.

GÓLMENTES 2. FÉLIDŐ

 

Rehab-Észak - Vima Color 3:3 (3:3)

 

Tábori Zoltán (Rehab): "Jól kezdtük a mérkőzést, 2 góllal is vezettünk de az ellenfél két jól eltalált lövéssel egalizálta az állást. Aztán egy szögletbőlt gólt rúgtunk és válaszként egy szögletből gólt kaptunk. A II. félidőben sikerült stabilizálni a védekezésünket, de semmilyen helyzetből - még hétméteresből sem - tudtunk a kapuba találni, így elmaradt a győzelem."

 

 

szeptember 4.

KAPASZKODIK A WINCHESTER


Winchester - Tűzoltóság 6:2


Golgovszki Csaba: "Ezúttal is sok hibával játszottunk, sok helyzetet hagytunk kihasználatlanul. Amikor sikerült megtalálnunk a ritmusunkat, akkor érvényesíteni tudtuk a mezőnyfölényünket. A Tűzoltók kapusa remekelt ezen a napon."augusztus 31.

DRÁGA LEHET A PONTVESZTÉS A LUKÁCS AUTÓNAKOvit SE - Lukács Autó 3:3


Szunyog Péter (Lukács Autó): "Tapogotózó első félidő után egy fordulatos második játékrész következett. Úgy gondolom, hogy igazságos eredmény született."


Rehab-Észak - Winchester 4:2


Tábori Zoltán (Rehab): "Sokáig fej-fej melletti, egyenrangú küzdelem jellemezte a találkozót. A mérkőzés fordulópontja volt, amikor döntetlen állásnál a kapusunk büntetőt védett. Ezután nekünk sikerült megszerezni a vezetést, majd egy kontrával beboztosítottuk a győzelmünket. Az ellenfelünk semmivel sem játszott rosszabbul, mint az első meccsünk alkalmával, amikor is 9-et rúgott nekünk."augusztus 29.

JUSTITIA GÓLZÁPORJustitia - Tűzotltóság 14:2


Kovács László (Justitia): "Már az eleéjén eldőlt a találkozó, amikor 10 perc alatt 6 lövésünkből 5 utat talált a kapuba. Az egyébként jó képességű kapusuk most rossz napot fogott ki. A Tűzoltóság hamar feldata a mérkőzést, így később is sorra lőttük a gólokat. Biztató játékot láttam, ezért azt mondom, mi is bejelentkezünk a bronzéremért!"Vörös Rák - Pentaszer 2:3


Putnoky István (Vörös Rák): "Egyenlő erők küzdöttek a pályán, sajnos mindig nekünk kellett futni az eredmény után. A végjáték alapján a döntetlent megérdemeltük volna, de a Penta sikere sem érdemtelen."Vima Color - Unió Coop 4:5


Jakab János (Vima Color): "Fordulatos találkozó volt. Mi támadtunk többet, de az ellenfelünk kontrái veszélyt és gólokat hordoztak magukban. 4:3-as vezetésünknél két védelmi hibáért nagy árat fizettünk, hiszen pont nélkül maradtunk."
augusztus 23.

LÉPÉSELŐNYBEN A LUKÁCS A BRONZ FELÉLukács Autó - MKSE 6:0


Pásztor István (Lukács Autó): "Barátságos hangulatú mérkőzést vívtunk a Kórházzal, amire idény eleji forma volt a jellemző. Erősebb összeállításban tudtunk pályára lépni és ez gólokban is megmutatkozott."
Winchester - Justitia 4:4 (1:2)


Golgovszki Csaba (Winchester): "Sok hibával játszottunk, amit a Justitia ki is használt. Pozitívum, hogy 4:1-nél sem adtuk fel és küzdöttünk tovább. A második félidőben a szerencse is mellénk állt és úgy érzem az ellenfél is elfáradt kicsit. Igazságosnak érzem a döntetlent."

Kovács László (Justitia): "Idény eleji formában, de egy ideig eredményes játszottunk. 4:1-es vezetésünk birtokában figyelmetlenek voltunk, aminek köszönhetően az ellenfél szororossá tette a meccset, majd az utolsó pillanatban egyenlíteni is tudott. Egy megnyert meccsen veszítettünk el két értékes pontot."

június 29.

DUPLA WINCHESTER SIKERPentaszer - Rehab-Észak 2:2


Tábori Zoltán(Rehab-Észak): "A Pentaszer folyamatos mezőnyfölényét veszélyes kontrákkal ellensúlyoztuk. Kétszer is vezettünk, de a játék képe alapján reális eredmény a döntetlen."
Winchester - Ovit 10:3

Ovit - Winchester 1:6


Golgovszki Csaba (Winchester): "Mindkét meccsen jól játszottunk, sok helyzetet dolgoztunk ki, sok gólt is sikerült szereznünk. Kihasználtuk ellenfelünk hibáit. A második meccsen próbáltuk elfelejteni az első talákozó gólzáporát, és nem vettük könnyedén a találkozót. Remélem összeáll végre a csapat és a játékunk. Nem volt ekkora különbség a két csapat között, de most az Ovit nagyon sokat hibázott ellenünk.

...és még egy megjegyzés a végére: Megtiszteltetésnek vesszük, hogy szinte minden csapat próbál ellenünk a legjobb összeállításában felálni!"
június 19.

FOLYTATJA A JOROWinchester - FC Joro 2:5


Golgovszki Csaba (Winchester): "Meglepően sportszerű és barátságos mérkőzést vívtunk. A nagy meleg miatt elég lagymatag játék alakult ki. Az ellenfél kihasználta a hibáinkat, mi pedig ennyire voltunk képesek. Továbbra sem érzem, hogy a játékvezetőknél egyenlő elbírálás alá esne minden csapat...."
június 12.

JÓ(ro) FŐPRÓBAFC Joro - Pentaszer 5:2

Lackó András (Pentaszer): "Jó kis mérkőzés volt, de el kell ismernünk, hogy jobb volt az ellenfél. Az elején volt egy-két lehetőségünk, de végig a Joro irányította a találkozót."

Hegedűs László (Joro): "Felejthető mérkőzésen végig jobbak voltunk. Nem sok lehetőséget adtunk a Pentaszernek. Örülünk a győzelemnek, mert apentaszer már tréfált meg minket korábban. MA ESTE MINDENKI A PÁLYÁRA!!! Este nyolckor a Szabadidőközpontban El Clásico!"Pizza Tábor - Justitia 3:6

Kovács László (Justitia): "Úgy érzem, megérdemelt győzelmet arattunk. Már az első félidő közepén 5 góllal vezettünk. A szünetig a Pizza fel tudott zárkózni (3:5), de a második játékrészben taktikus játékkal kézben tartottuk a találkozót."

Homovics Tamás (Pizza Tábor): " Sajnos korán elment a meccs, amihez  -be kell látnom-  az én hibáim erősen hozzájárutak. Azután már nagyon nehéz volt visszajönni a meccsbe főleg úgy, hogy a Justitia nagyon jól játszott. nem sok esélyünk volt, jobbak voltak ezen a meccsen."Tűzoltóság - Rehab-Észak 6:1

Tábori Zoltán (Rehab): "A Tűzoltóság csapata jó játékának köszönhetően még ilyen arányban is megérdemelten győzött. Azt hittük, hogy gödörben vagyunk, de inkább már szakadéknak tűnik..."
június 7.

REHABOS MÉLYREPÜLÉS


Rehab-Észak - Justitia 2:3


Tábori Zoltán (Rehab-Észak): "Mindkét csapat a valós tudása alatt játszott. A sok technikai hibával tarkított meccsen a begyakorolt játékhelyzetekre jobban öszpontosító csapat tudott győzni. Gratulálok a Justitiának!"

Kovács László (Justitia): "Sok helyzetet alakított ki mindkét csapat. A Rehab időnkénti mezőnyfölényét a veszélyesebb kontráinkkal ellensúlyoztuk. Úgy gondolom, reálisabb eredmény lettvolna a döntetlen, de örülök annak, hogy végül mi szereztünk 3 pontot."
június 6.

GYŐZTEK A TŰZOLTÓK
Unió Coop - Tűzoltóság 1:4

Palácsik Béla (Tűzoltóság): "Végre sikerült jó csapattal felállnunk. A sikertelenség érződik a társaságon, ezért elég feszült mérkőzés volt. Kapusunk remek napot fogott ki, ha nem teljesít így, akkor szorosabb eredmény is születhetett volna."Winchester - Vörös Rák 2:2

Golgovszki Csaba (Winchester): "Jó iramú mérkőzésen 0:2-ről sikerült felállnunk, bár a helyzetek és a játék képe alapján ezt a meccset meg kellett volna nyernünk."

Putnoky István (Vörös Rák): "Kivülálló számára is pazar mérkőzés kerekedett az újoncok csatájából. Mindkét oldalon remek kapusteljesítmények voltak, ezért is lett a végeredmény 2:2, nem pedig 18:18. Ők is és mi is győzelemre játszottunk, úgy érzem mindkét csapatnak az I. osztályban a helye. További sok sikert kívánok a Winchesternek."
június 5.
EGYGÓLOS SIKEREK...


FC Joro - Lukács Autó 2:1


Szunyog Péter (Lukács Autó): "Az eredmény csalóka! Óriási különbség volt a két csapat között. Végig védekeztük a meccset, a hazai csapat pedig fél gőzzel játszott. Gusztustalannak tartom a Joro kapusának az ellenfélre tett becsmérlő megjegyzéseit!"

Soós Péter (Joro): "Ha a Lukács Autó úgy jön ki a mérkőzésre, hogy szeretne nyerni, akkor ez tegnap valószínűleg sikerült volna neki. Labdabirtoklásban magasan vezettünk, de a játékunk hagyott kívánnivalót maga után."
Pizza Tábor - MKSE 3:2

Zselenák Zsolt (Pizza): "Az elején símának indult a meccs, hiszen már 3:0 arányban is vezettünk. Saját butaságunknak köszönhetően lett szoros és izgalmas a vége. Amit kicsit furcsálok, hogy két kulturált csapat meccséből - a korábbi évekhez képest szokatlan módon - egy eldurvult találkozó lett."
június 1.
JUSTITIA: ÖT VERESÉG ZSINÓRBANJustitia - Unió Coop 3:4

Kovács László (Justitia): Lelkes, fegyelmezett ellenfél ellen nem volt szerencsénk. Az Unió nagyon jól védekezett és ezzel nem tudtunk mit kezdeni, csak szenvedtünk a betömörülő védelem ellen.

május 30
JOGOS 11-ESVörös Rák - Pizza Tábor 3:11

Putnoky István (Vörös Rák): "Meg akartuk nyerni ezt a meccset, de a nagy akarásnak nyögés lett a vége. Játékban is és mentáisan is csődöt mondtunk. A Pizza győzelme ilyen arányban is megérdemelt."
május 25.
MEGLEPETÉSEK NÉLKÜLRehab-Észak - MKSE 5:1

Tábori Zoltán (Rehab): "Sikerült hoznunk a kötelező győzelmet egy sportszerűen küzdő csapat ellen."

 


 

Pentaszer - Tűzoltóság 8:3

Laczkó András (Pentaszer): " Jó játékkal sikerült magabiztos győzelmet aratnunk. Jól küzdött a Tűzoltóság csapata, de játékban felülmúltuk őket."

 

 

FC Joro - Justitia 4:2

Kovács László (Justitia): "Hajtós mérkőzésen sikerült egy szoros meccset játszanunk a Joroval. Úgy érzem jobb volt az ellenfél és hiába vezettünk még a félidőben 2:1-re, a második játékrészben elfáradtunk."

 


Vima Color - Vörös Rák 2:3

Putnoky István (Vörös Rák): "Úgy érzem teljesen megérdemelt győzelmet arattunk. A szoros eredmény a rossz helyzetkihasználásunknak és a kitartóan küzdő ellenfelünknek köszönhető." 

 május 22.
KÉTARCÚ WINCHESTERWinchester - Pizza Tábor 10:4

Golgovszki Csaba (Winchester): "Egy kicsit feszült hangulatú meccset sikerült végre jó játékkal megnyernünk. Ezen a találkozón nem lehetett panasz a helyzetkihasználásunkra, valamint a szerencsével sem álltunk hadilábon."
május 18.
PENTAGLÓZÁSJustitia - Pentaszer 1:8

Kovács László (Justitia): "Az ellenfelünk remekül játszott, mi pedig nagyon rossz napot fogtunk ki. Már az első félidőben átgázolt rajtunk a Pentaszer, hiszen már 6:0-ra vezetett. A végeredmény önmagáért beszél. remélem mihamarabb megtaláljuk a régi formánkat!"
Lukács Autó - Winchester 3:2

Golgovszki Csaba (Winchester): "Le kell vonnunk a megfelelő tanulságot az eddigi vereségeinkből. Biztonságos védekezésre és megfontoltabb támadásokra van szükségünk. A Lukács Autó okosan "tette a dolgát" és ez tegnap eredményességgel is párosult."
Ovit SE - FC Joro 1:8

Soós Péter (Joro): "Örülök neki, hogy kapus nélkül is simán sikerült lehoznunk a mérkőzést főleg úgy, hogy nekem kellett beállnom a háló elé. Az Ovit több csapattal is szoros eredményt játszott, ezért nem is számítottam ilyen sima győzelemre."

május 17.
ZÁRKÓZIK A REHABVörös Rák - Rehab-Észak 2:5

 

Putnoky István (Vörös Rák): "Sportszerű mérkőzésen megérdemelt Rehab siker született. Mezőnycsere hiányában újra eljátszottuk a "szimpatikus vesztes" szerepét. A csapatnak volt tartása, a második félidőt 2:1-re megnyertük, de ehhez az is kellett, hogy a Rehab a biztos vezetése tudatában nem pörgött már 100 %-on."

 
május 9.
NINCS MÁR "PONTATLAN" CSAPAT
Unió Coop - Vörös Rák 3:1

Putnoky István (Vörös Rák): "Ez nagyon nem a mi napunk volt. Az Unió megérdemelt győzelmet aratott. Fájó kimondani, de akár nagyobb különbséggel is nyerhettek volna."

Pentaszer - Ovit SE 3:2

Laczkó András (Pentaszer): "Izgalmas, jó iramú, élvezetes meccset vívtunk az Ovittal. Mindkét csapat jól játszott. Szerintem nem forgott veszélyben a győzelmünk, több jó egyéni teljesítmény is volt a csapatunkban."
május 4.
A LUKÁCS NYERTE A VERETLENEK CSATÁJÁT

 

Justitia - Lukács Autó 2:3

Kovács László (Justitia): " Nem játszottunk jól. Sajnos sosem tudtunk vezetni, rutinos ellenfelünk pedig remekül őrizte az előnyét. A döntetlent igazságosabbnak érezném."

Szunyog Péter (Lukács Autó): " Az első félidőben eldönthettük volna a találkozót, hiszen rengeteg helyzetet kihagytunk. A második játékrészben már kijött a fáradtság a csapaton és a Justitia támadott többet, de a kontráink így is veszélyesek voltak. Szükség volt fortuna kezére is a győzelem megszerzéséhez."

 

 

Tűzoltóság - Winchester 3:3

Golgovszki Csaba (Winchester): "Sajnos ezen a meccsen nem tudtuk a játékunkat játszani és a helyzetkihasználással is akadtak problémáink. Egyedül magunkat okolhatjk, hiszen nyerhető meccset hoztunk döntetlenre. Az ellenfél stílusa talán határozottab játékvezetői beavatkozást igényelt volna. Egy teljesen nyílvánvaló büntetőt is joggal kérünk számon a sporin."

 

 

Vörös Rák - FC Joro 0:4

Putnoky István (Vörös Rák): "Voltak helyzeteink a mérkőzésen, de úgy érzem egyértelmű volt, hogy melyik a jobb a csapat a pályán. Méltó ellenfelei voltunk a Joronak, aki esélyeshez illően behúzta a találkozót."

 

 

 

május 3.
PAPÍRFORMÁK

 

 

MKSE - Pentaszer 1:5

Lackó András (Pentaszer): "Elég gyenge iramú mérkőzés volt, a meleg rányomta a bélyegét a teljesítményünkre. Nem játszottunk jól, de most ez is elég volt a győzelemhez. Sikerült hoznuk a kötelezőt."

 

 

Vima Color - Rehab-Észak 1:3

Tábori Zoltán (Rehab): "Ideges hangulatú, sok szabálytalansággal tarkított mérkőzést játszottunk. Sikerült végig kézben tartanunk a találkozót. Győzelmünk nem forgott veszélyben és úgy érzem, hogy teljesen megérdemelt."

 

 

 

április 27.
PONTOS VOLT A WINCHESTER

Winchester - Rehab-Észak 9:2

Tábori Zoltán (Rehab): "Az ellenfél alaposan visszavágott a téli kupán elszenvedett veresége miatt. Nagyon jól játszottak, megérdemelt győzelmet arattak. Gratulálok nekik!"

Golgovszki Csaba (Winchester): "A gólarányt egy kicsit túlzottnak érzem. Szerintem nincs ekkora különbség a két csapat között de tény, hogy ezen a meccsen öteletesen és jól játszottunk."

 

 

Unió Coop- Vima Color 6:7

Sipos György (Unió Coop):"Változatos és izgalmas meccset játszottunk. Úgy gondolom, hogy az "X" igazságosabb lett volna."

 

 

Pentaszer - Vörös Rák 1:2

Putnoky István (Vörös Rák):"Több alapemberünk is hiányzott, így nem voltak biztatóak az előjelek. Ennek ellenére egy izgalmas, kiegyenlített meccsett játszottunk, ahol akár a Penta is nyerhetett volna. Most a mi csapatunkban volt az a pici plusz, ami a három ponthoz kellett. Gratulálok az ellenfélnek és örülünk az első "igazi" győzelmünknek!"

 

Tűzoltóság - Justitia 1:4

Kovács László (Justitia): "Nagyon kiegyenlített mérkőzés volt, mezőnyjátékban nem tudtunk ellenfelünk fölé kerekedni. Három rögzített szituációból azonban sikerült betalálnunk. Örülök a sikernek és megérdemeltnek érzem!" 

 

FC Joro - Pizza Tábor 8:2

Soós Péter (Joro): "Végre megfelelő létszámban tudtunk ott lenni a meccsen, ami örömteli volt számomra. Úgy álltunk neki a mérkőzésnek, mintha a tavalyi Pizzával játszottunk volna. Az első félidőben botrányos volt a helyzetkihasználásunk, a Pizza akár három góllal is vezethetett volna. A második játékrészben már jobb arányban értékesítettük a ziccereket és sima győzelmet arattunk. További sok sikert kívánunk a Pizza Tábornak!"

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!