BejelentésRITMO zenekar
Zeneszolgáltatás zártkörű rendezvényeken

MENÜ


Szavazás


Üdvözlünk a RITMO zenekar honlapján

A RITMO zenekar rendezvényeken, így pl. esküvőkön, bálokon, találkozókon, családi ünnepeken, cégbulikon “húzza a talpalávalót”. E 2 tagú felvidéki magyar formáció több mint 25 éves tapasztalattal a háta mögött már bebizonyította bel- és külföldön egyaránt, hogy mi kell a jó szórakozáshoz. Repertoárunkban a hagyományos, mulatós zene mellett megtalálhatók napjaink legújabb pop, rock, disco és retro slágerei is,illetve a 60-as, 70-es, 80-as évek örökzöldjei a legújabb, modern hangszerelésben.


Gyurász Ildikó - ének
Leczkési Péter - gitár, ének


Természetesen a zenekar tagjai képzett zenészek, a kellő színvonalon zenélnek, énekelnek. Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy:

  • Péter olyan zenekarokban zenélt egykoron, mint a Paradox és a Quatro. Egy nemzetközi zenekarral pedig volt szerencséje szórakoztatni a táncolni vágyó vendégeket Svájcban, Németországban és Ausztriában.

  • Ildikó énekesi karrierjét 1998-ban kezdte, amikor is benevezett a TV 2 „Kifutó” c. műsorába, ahol egyedüli szlovákiai magyar énekesként egészen az elődöntőig jutott (azzal a Bella Leventével párbajozott, aki a későbbiekben aztán bekerült a Megasztár 2 dőntőjébe is). Még ugyanebben az évben megnyerte a szlovák Markíza TV „Slávici na ulici (Az utca csalogánya)” c. műsorát.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!