Bejelentés24ó. OTTHONÁPOLÁS, IDŐSGONDOZÁS BENTLAKÁSSAL
Szakápolás, gondozás és felügyelet egyben.

MENÜ


Családias házi betegápolást vállalok

 

 

 

A jól megszokott, nyugodt, kényelmes, szeretett saját otthont még a legjobb és a legelőkelőbb kórház sem tudja pótolni! Mindnyájan a saját otthonunkban szeretünk lenni.

 

 

Számíthat a segítségre!


- Ha fekvő, vagy járóbeteg, leromlott, legyengült állapotú beteg felerősítése és szorosabb megfigyelése, otthoni ápolása, gondozása szükséges.

- Ha az egyedül élő, a családtól távolabb lakó, idős családtagja otthonápolásra, gondozásra szorul.

- Ha Alzheimer-kóros, Parkinson-kóros, vagy szellemileg hanyatló, időskorú demens, daganatos, szív és érrendszeri, emésztőszervi, légzőszervi, mozgáskorlátozott, vagy inkontinens beteg otthoni ápolására tart igényt a család.

- Ha a család nem szeretné kórházi elfekvő, kórházi ápolási, illetve krónikus osztályra, vagy szociális otthonban elhelyezni szeretett családtagját.

- Ha elfoglaltsága, az ápolási szakértelmének hiánya vagy más egyéb okok miatt nem tudja vállalni a szeretett családtagja házi betegápolását, vagy az idős szülő(k) otthoni gondozását:

 

 

Adódhatnak olyan helyzetek, hogy  az orvos szakmai háttár biztosítására nekem is szükségem van, a beteg érdekében!

Szükség esetén a beteg háziorvosával szorosan együttműködve, rendszeresen konzultálva, az általa elrendelt ápolási feladatokat tudom ellátni.


A terápiás ápolási ellátásokat a beteg kezelőorvosa, ill. a háziorvosa határozza meg a betegnél alkalmazható ellátásokat, azok során alkalmazandó gyógyszereket, injekciókat, stb.  Az elrendelt tevékenységek összetételét és gyakoriságát is.

 

Bármilyen otthonápolási tanácsra, vagy segítségre van szüksége, kérem hívjon bizalommal!

 

Telefon: 06304636404

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!