Bejelentés24 órás betegápolás, otthonápolás, idősgondozás Pest megyén kívül is
Elhivatott szakápolás, gondozás és felügyelet

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Családias házi betegápolást vállalok

 

 

 

A jól megszokott, nyugodt, kényelmes, szeretett saját otthont még a legjobb és a legelőkelőbb kórház sem tudja pótolni! Mindnyájan a saját otthonunkban szeretünk lenni.

 

 

Számíthat a segítségre!


- Ha fekvő, vagy járóbeteg, leromlott, legyengült állapotú beteg felerősítése és szorosabb megfigyelése, otthoni ápolása, gondozása szükséges.

- Ha az egyedül élő, a családtól távolabb lakó, idős családtagja otthonápolásra, gondozásra szorul.

- Ha Alzheimer-kóros, Parkinson-kóros, vagy szellemileg hanyatló, időskorú demens, daganatos, szív és érrendszeri, emésztőszervi, légzőszervi, mozgáskorlátozott, vagy inkontinens beteg otthoni ápolására tart igényt a család.

- Ha a család nem szeretné kórházi elfekvő, kórházi ápolási, illetve krónikus osztályra, vagy szociális otthonban elhelyezni szeretett családtagját.

- Ha elfoglaltsága, az ápolási szakértelmének hiánya vagy más egyéb okok miatt nem tudja vállalni a szeretett családtagja házi betegápolását, vagy az idős szülő(k) otthoni gondozását:

 

 

Adódhatnak olyan helyzetek, hogy  az orvos szakmai háttár biztosítására nekem is szükségem van, a beteg érdekében!

Szükség esetén a beteg háziorvosával szorosan együttműködve, rendszeresen konzultálva, az általa elrendelt ápolási feladatokat tudom ellátni.


A terápiás ápolási ellátásokat a beteg kezelőorvosa, ill. a háziorvosa határozza meg a betegnél alkalmazható ellátásokat, azok során alkalmazandó gyógyszereket, injekciókat, stb.  Az elrendelt tevékenységek összetételét és gyakoriságát is.

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!