Bejelentés24ó. OTTHONÁPOLÁS, IDŐSGONDOZÁS BENTLAKÁSSAL
Szakápolás, gondozás és felügyelet egyben.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.

Hozzátartozók írták ...


 

Köszönöm a kedves Családoknak a  referenciák leközlésének jóváhagyását!

  

 

"Anyósom agyvérzést kapott, és a fél oldala teljesen elgyengült. A családunk nem akarta Őt kórházban tartani, ugyanis, csak egy elfekvő ápolási osztályon lehetett volna elhelyezni. Láttuk, hogy a kórházban nem tudnak vele annyit törődni, mint otthon. Mi pedig szakértelem nélkül, laikusként nem tudtuk volna ellátni szakszerűen, ezért szakembert kerestünk az otthonápoláshoz. Amikor Erikát megtaláltuk a neten, mi pontosan tudtuk, hogy jó kezekben lesz a mi betegünk és ez, így is lett! Mi mindig szép, tiszta, rendezett környezetben, ellátva találtuk a betegünket. Erika finomakat főzött, mosott, rendet tartott.  Szívvel - lélekkel tette a dolgát a betegünk körül úgy, ahogyan mi is tettük volna, ha tudjuk a szakszerűség mikéntjét. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Őt, mert lelkiismeretes ápolónő és nagyon tudja a dolgát! Még egyszer köszönöm!

Miklós Ilona. XVI. ker. "

 

 

 

" Kovácsné Erika a 89 éves sok egyéb betegséggel is küszködő édesanyámat ápolta itthon a combnyak műtétét követően. Készséges és hozzáértő otthonápoló munkájának köszönhetően a sarkán és a fenekén lévő, - a kórházban szerzett felfekvései - meggyógyultak, leromlott állapota megszűnt, 2 kg-ot hízott is. Az ágyban megmozdulni sem tudó beteg ma stabilan jár járókerettel, az ágyból önállóan felkel! Erika nem csak mint ápoló, hanem mint jó háziasszony is nagyon sokat tett azért, hogy ezt a helyzetet elérjük. Jó szívvel ajánlom!

Mikóné Edit Kecskemét"

 

 


"Nehéz élethelyzetbe kerültük a feleségemmel, Kovácsné Erika segített áthidalni ezt a helyzetet, testileg - és jó kedélyével lelkileg - gondozott bennünket nagy szeretettel. Megbízható, gondos, jól ismeri a betegségeket és a betegek lélektanát. Őt, mindenkinek csak szívből ajánlhatom feleségemmel összhangban.

Makkay János a tudományok doktora és dr. Tulok Magdolna. Budapest"

 

 

 

"A 76 éves Édesanyám a kórházban rengeteget fogyott és teljesen legyengült. Ezért a családunk úgy döntött, hogy inkább hazahozzuk. Olyan szakképzett házi betegápolót kerestünk, aki bentlakással tudja vállalni az egyedül élő anyukám otthoni ápolását, hiszen ez a legjobb megoldás az egész családunknak. Jó megérzéssel az Erikát választottuk otthonápolásra. Nagyon lelkiismeretes ápolónő, aki a beteg gyógyulása érdekében helyesen következetes, határozott és ha kell, akkor kedvesen szigorú. Ennek nyilvánvaló eredménye ez, hogy Édesanya már nagyon jó fizikai állapotban van és 2,5 hónap otthoni ápolás után teljesen, újra képessé vált önmaga ellátására. Hálás köszönet a családunk nevében. Mi Erikát ajánljuk!

Horváth Lászlóné. Budapest "

 

 

 

"Mi igazán szerencsésnek érezzük magunkat, hogy Erikát találtuk meg. Megbízható betegápoló, végtelen kedves, segítőkész, szakmai hozzáértése kitűnő! Törődése felülmúlja önmagát! Ajánljuk
minden olyan családnak, aki nagyon hozzáértő, és kedves nővérkét keres 0-24 órás otthoni betegápoláshoz, idős gondozásához. Köszönjük!!

Hresku család. Szigetszentmiklós"

 

 

 

"Nagyon köszönjük mindazt a sok szeretetet és gondos otthonápolást, amit szeretett Édesanyám, Mamánk, 24 órás itthoni gondozásában nyújtottál. Mindig, minden rendben volt! Köszönjük, hogy az utolsó percekig tartottad bennünk a lelket, amíg el nem jött az a pillanat, hogy Ő elhagyott bennünket! Sajnos a mai rohanó, anyagias világban nem sok ember tanúsít ilyen szeretetteljes segítségnyújtást, amit Te megtettél értünk, ami családunkért, amíg drága Édesanyám, Mamánk mellett teljesítettél elhivatott szolgálatot. Kovácsné Erikát szeretettel ajánlom, minden kedves családnak!

Oldalné Juli és lányai: Julika és Annamária Dunaharaszti"

 

 

 

"Édesapám otthonápolására kerestem szakembert, amikor az interneten megtaláltam Kovácsné Erika honlapját. Nagyon megtetszett az összeszedettsége, fel is vettem Vele a kapcsolatot. Erika ápolta a szinte teljesen mozgásképtelen Édesapámat, mindvégig maximálisan lelkiismeretes odaadással. Külön tetszett, hogy ebben az anyagias világban egy versenyképes otthonápolási szolgáltatást kaptam, nagyon kedvező áron.  Erikát szívből ajánlom!

Koppányi Szabolcs Budapest"

 

 

 


"Erika munkáján Isten áldása van! Az egész családom nevében is hálásan köszönöm a kedvességed, az értünk tett fáradozásod, és a szakértő ápolásod. Jó egészséget, és erőt kívánunk a munkádhoz, hogy még nagyon sokáig lehess mások megsegítésére!

Péter Istvánné. Bp. "

 

 


Nagyon köszönöm a sok jót, amit a nagymamámért tettél meg. Minden betegnek és családnak, csak bátran ajánlani tudlak. Erika egy kedves, őszinte ember, aki nem utolsó sorban szakmailag is az elvárható maximumot nyújtotta. Kívánom, hogy mindig megbecsüljenek és értékeljenek, mert nagy segítség vagy.

Péli Anikó Alsónémedi"

 

 

 

Kovácsné Erika megbízható, kedves, hozzáértő szakember. Valóban teljes ápolási ellátásban lehet mellette a beteg és nyugalomban a hozzátartozó. Végtelenül  kedves és türelmes, ami szinte a legfontosabb az idős emberek számára. Mindenkinek őszintén tudom ajánlani Erikát! Az otthonápoló - gondozó munkáját, a segítségét.

Ihász Ildikó. Szeged. "

 

 

 

" Kovácsné Erika szakértelme, kedvessége és megértése nélkül nem boldogultunk volna a súlyosan beteg nagymamám otthoni ellátásával. Első pillanattól kezdve megértő társává lett a mamának, aki bizalommal volt iránta. Minden otthonápolási és házvezetési terhet levett a vállunkról, miközben remek társaságnak bizonyult. A nagyon beteg nagymamánk életének utolsó heteit, igazán emberségessé és elviselhetőbbé tudta tenni a lelkiismeretes törődésével.

Szentgyörgyi család Budapest"

 

 

 

"Erika! Köszönjük, hogy az elmúlt 3 hónapban végig számíthattunk Rád, hogy az otthonápolásod biztonságában tudhattuk édesanyát Melletted. Talán ez a legfontosabb, amit kiemelek az ottléted idejéből, a biztonság tudata. Egy ilyen idősgondozás mindig és nagyban függ a gondozottól is. Az idős ember bármennyire kiszolgáltatott, nehezen viseli megváltozott helyzetét. Kell a segítség a családnak, s Te ezt megadtad. Kell a határozottság is, mert, mint kisgyerek az idős szülő is már dacos, akaratos, már nem tudja felmérni, mit szabad, mit nem, mivel árthat magának. Terelni, vezetni, szabályozni kell, hogy az állapota ne romoljon. Édesanyám  szinte járni nem tudott, amikor a kórházból hazajött, s 3 hónap után egy bottal, de néha anélkül is közlekedett a lakásban. Kívánjuk, hogy sok idős embernek, s családjának tudj még segíteni!

Siposné Sztankora Julianna Budapest"

 

 

 

"A férjem 81 éves nagymamája utolsó stádiumban lévő daganatos beteg volt, akit hazaadták a kórházból a 84 éves nagypapához. Gyors otthonápolási segítségre volt szükségünk. Az interneten találtunk Erikára, telefonon beszéltünk és engem meggyőzött a határozottsága, őszintesége. Leírhatatlan, hogy mi mindent megtett a nagymamáért nap, mint nap a lelkiismeretes ápolásával, törődésével. Emellett a nagypapával sokat beszélgetett, lélekben erősítette Őt. Finom főztjeivel elkápráztatott minket. Lelkileg és fizikailag is leemelte rólam az összes ápolási terhet, ami rám hárult volna, de az iker kisgyermekeim mellett én nem tudtam volna végigcsinálni. Férjem és nagypapa is érezte, hogy ez az igazi megoldás, a „szakember”, mert szó szoros értelmében az és rá van szükségünk. Együttműködött a háziorvossal és ügyeletet hívott, ha kellett. Köszönöm a sok életviteli tanácsot, amit adtál és nem győzöm magam és a családom nevében megköszönni mindazt, amit az otthonápolásban megtettél a nagymamáért és értünk. Mindent amit csak tettél, a szereteted vette körül!

Lőcsei Hajnalka 15. kerület. "

 

 

 

"Miben kaptam segítséget Erikától? Szinte mindenben. A háztartásban, főzésben, mosásban. A betegápolásban, gondozásban. A beteg nemcsak testi, de lelki ápolásában is. Figyelmes, türelmes és lelkiismeretes. És még az aggódó hozzátartozót is van ereje pátyolgatni és hasznos tanácsokkal ellátni. Azért volt jó a 24 órás ápolás, mert anyut sokkal nagyobb biztonságban tudtam otthon és nem pedig egy kórházban magára hagyva és amellett tovább tudtam vinni a megszokott saját életem. Hiszen nekem is családom van, férjem, gyerekeim, munkahelyem. Ha nekem kellett volna ápolnom, ami egyrészt érzelmileg, másrészt fizikailag nem lett volna kivitelezhető, akkor a családom szorult volna külső segítségre. Így a családom megszokott élete nagyjából, a körülményekhez képest változatlan maradt.  Elégedett voltam mind emberileg, mind szakmailag a maximumot kaptam illetve kapta az édesanyám az ápolása során. A családunk segítségére Te voltál a legjobb választás,  ebben egész biztos vagyok! Örülök, hogy találkoztunk ezen a nehéz periódusának életemnek, amin Te segítettél át. Ha a családom bármely tagja ápolási segítségre szorulna, azonnal foglak hívni máskor is. Sokadszor is köszönöm.

Szilágyi Patrícia Bp."

 

 

 

"Erikát már akkor kiválasztottam gondolatban,  amikor demens édesapám mellé kerestem valakit, akire majd nyugodt szívvel rábízhatom a gondozását, ha már szükségessé válik a 24 órás felügyelet. Az élet azonban úgy hozta, hogy előbb egy közeli hozzátartozómnak lett rá szüksége, akit  stroke után pillanatokon belül a krónikus osztályon helyeztek el. Innen kellett őt gyakorlatilag azonnal kimenteni. Kétségbeesett telefonálgatások után Erika nem hagyott cserben, - átérezte, hogy ez mennyire fontos nekünk -  egy nap alatt nálunk termett, és kézbe vette a dolgainkat.

Ami emberileg lehetséges, mindent megtett a betege érdekében. Számunkra is meglepő volt, hogy a kórházban mennyire leromlott pillanatok alatt, és bizony az agresszivitással is szembe kellett néznünk. Innen indultunk.

Számunkra is megdöbbentő  volt, hogy mennyire komoly a helyzet, és hogy ez fizikailag és szellemileg is micsoda feladattömeget ró a családra. Erika azonban nem ismert akadályt, szerintem neki minden reménytelen helyzet egy kihívás. Hihetetlen szeretettel bánik a betegekkel, és bizony a családban is tartotta a lelket, ha arra volt szükség. Bármikor tanácsra volt szükségünk, azonnal állt rendelkezésünkre. Végtelen türelmével hol a beteget, hol a családot nyugtatgatta. Hálásak vagyunk, hogy velünk volt, ameddig csak lehetett. Köszönjük Erika!

 

Dr. Bozsér Irén "

 

 

 

"A 95 éves édesanyánk combnyaktörést szendvedett. Testvéremmel találtunk egy lehetőséget az interneten, hogy  Kovácsné Erika odaköltözéssel az édesanyánkat a műtét után otthon ápolja és gondozza. Ezzel megteremtette számunkra azt a lehetőséget, hogy a saját életünkben nem okozott semmiféle fennakadást édesanyának a balesete és az ápolása. Erika az otthonápolásával találékonyan és ügyesen megoldott minden adódó problémát, ezzel teljesen levette a terhet a vállunkról. Édesanyánk viszonylag hamar lábraállt, majd újra megtanította járókerettel, azután pedig bottal menni. Korábbi állapotát és az erőnlétét teljesen visszanyerte. Köszönjük Erika!

Mayer Miklósné és Maklári Albinné Dunavarsány"

 

 

 

"Erika már a telefonban is meggyőző és segítőkész volt. Minden felmerülő kérdésünkre választ kaptunk, sőt, útbaigazítást kaptunk Tőle olyan dolgokban is, amikre nem is gondoltunk. Megnyerő, kedves személyiség, ugyanakkor kellően határozott. Sajnos nem tölthettünk együtt túl hosszú időt,  de mindvégig maximálisan elégedettek voltunk a munkájával. Szeretettel gondolunk Erikára, nagy segítségünkre volt, amikor szükség volt rá.
Junkert Andrea és családja"

 

 

"Erika hosszabb ideig ápolta ágyban fekvő édesanyámat szakértelemmel és szeretettel.

Dr. Fodor Jolán háziorvos  Bp."

 

 

 

"Erika nagyon gyorsan megtalálta a hangot édesapánkkal és nagyon pozitív kapcsolatot alakított ki vele. jól beilleszkedett a nagy családba is, rugalmasan, könnyen alkalmazkodott. Szakszerű hozzáállás jellemzi, mindig keresi a beteget segítő jó megoldásokat. Emberséges, páciens - központú.  Köszönjük az ápolási munkát!

Csabai család Kecskemét "

 

 

 

"Kovácsné Erika idős édesapánkat több héten át ápolta, gondozta nagy szakmai hozzáértéssel, türelemmel és empátiával. A beteg gondozása sokrétű volt úgy, mint mozgatás, mosdatás, sebgyógyítás és kötözés, gyógyszerezés, etetés stb., melyet Erika szakszerűen és teljes ápolói és empatikus odaadással látott el. Nagy figyelemmel volt a gyógyszerek és minden egyéb, az ápoláshoz és az ellátáshoz szükséges dolgok időbeli beszereztetésére a beteg várható állapotának megfelelően.
Munkája ezeken túl kiterjedt az ellátáshoz tartozó egyéb területekre: mosás, főzés a környezet tisztán tartása stb., melyet teljes megelégedésünkre végzett el. Kedves, közvetlen lényével közvetlen kapcsolatot alakított ki környezetével, családunk minden tagjával. Köszönjük odaadó ápolását.

Ispánkiné Somlyai Katalin és Székelyhidi Béláné."

 

 

 

"Kérte Erika írjak róla, bár a mi együttműködésünknek nem lett sajnos jó vége, mert Édesanya meghalt. Elkísérte Édesamyámat az utolsó percig.
Most inkább rövid jellemvonásokat írok mint hosszabb jellemzést.
Határozott, megbízható, segíteni akaró és tudó, jókedvű, szakszerű, empatikus, szókimondó, minden energiájával a feladatra összpontosít.
További sikereket kívánok neki. Ézsöly Zsuzsanna "

 

 

 

 

"Erika, ágyban fekvő 72 éves édesanyámmal töltött egy hónapot, őt ápolta. Az első pillanattól fogva számíthattunk rá.

Tapasztalata révén azonnal felmérte, hogy Anyu mire képes és szinte az első naptól fogva változás állt be állapotában. Erika határozott hozzáállásán érződik az intenzív osztályon megszerzett tapasztalata. Nem engedte, hogy Anyu belesüllyedjen a saját maga által generált betegségbe. Érkezésekor csak az ágy és a fotel között közlekedett járókeret segítségével, pár napon belül önállóan járt ki ebédelni, mosdóba, sőt később az udvarra is. Rendszeresen mozgatta, tornáztatta Anyukánkat, határozott elképzeléssel, meddig akar vele eljutni. Felfigyelt Anyu alvási apnoe problémájára és megoldási javaslattal fordult felénk. Sokat tanultunk tőle, hisz mi nem vagyunk szakképzett ápolók, tesszük amit a legjobbnak látunk, de egy szakember hozzáállása sokkal eredményre vezetőbb. Folytatni fogjuk, amit Ő elkezdett.

Köszönettel: Szendeffy Szilárd "

 

 

 

"Erika a férjem édesanyjának ápolását látta el. A kórházból hazaérkező beteget már az első pillanattól kezdve kedvesen, de szakszerüen látta el. Szakértelmének köszönhetően rávilágított olyan dolgokra , amiket mi észre sem vettünk volna. A fizikai ellátáson kívül szeretettel,humorral is  próbálta ápolni. A nehéz és szomorú pillanatokban ugyanúgy nagy segítségünkre volt, mindenben számíthattunk rá. Családunknak  megnyugtató volt Erika empatikus, feladatát maximálisan ellátó jelenléte.

Simonné S. Tímea Érd."

 

 

 

"68 éves, egyedul élo no vagyok. Egy banalis nogyogyaszati mutét utan kaptem egy szepsist ami teljesen ledontott a labaimrol. 3 honap korhaz utan kerultem haza és talaltuk Erikat aki vallal otthon apolast. Meggyozodésem, hogy neki koszonhetem, hogy most itt irok. Tokéletes a szakmai tudasa és az odaado, faradsagot nem ismero apolasa. Nalam volt majdnem 14 honapig. A haztartasomat és a haz koruli munkat rendesen ellatta. Megbizhato, szavahiheto személy.
Batram merem ajanlani barkinek Erika szolgalatait mint emberileg, mint szakmailag. Mi meglehetosen kozel kerultunk egymashoz mint két jo baratno. Gondolom ezutan is fogjuk tartani a kapcsolatot barhova is sodor minket a Sors.
V. Bea Héreg"

 

"Erikat minden bizonnyal az angyalok kuldtek…

Amikor kiderult, hogy edesanyamat hazaengedik a korhazbol es anyukam a sajat otthonaba szeretett volna hazamenni, azonal intezkednem kellett. Mivel 24 oras felugyeletet igenyelt az allapota, az ismeroseimhez fordultam segitsegert. Senki nem tudott apolot ajanlani ilyen rovid ido alatt es nem is volt remeny, hogy en barkit is talalhatok masnapra. Valamilyen csoda folytan keresesem elso lepeseben Dr. Kovacsne Erika neve ugrott fel a keresomben es mivel foto alapjan rendkivul rokonszenves volt, azonal felhivtam. Rogton majd egy orat beszeltunk es a bizalmam csak fokozodott. Rengeteget kerdezett edesanyam allapotarol es o is sokat meselt magarol. Kiderult, hogy ugyanabban a tersegben lakik ahova anyukamat szallitanom kellett. Megkerdeztem mikor tudna nalunk esetleg kezdeni, mert anyukamat par napon belulel kell hazahoznom es azt mondta 3 nap mulva keszen all az ápolásra es betud koltozni. Nemnagyon hittem a fulemnek…
Anyukam boldogsaga leirhatatlan volt amikor megmondtam neki, hogy parnap mulva hazamegyunk.
Erika mar ott vart a megadott cimen, mire a mento megerkezett a korhazbol es maximalisan segitett mindenben, ami emberileg abban a pillanatban megoldhatatlannak bizonyult. Az elso pillanattol rendkivul megnyugtato volt a szemelye.
Tobb oran keresztul koltozkodtunk, rendezkedtunk, mire minden keszen lett. Nelkule biztosan nem sikerult volna.
Azonnal nekiallt a fozesnek es megetettte anyukamat is.
Rovid ismeretsegunk alatt, sajnoscsak 2,5 hetig lehetett nalunk anyukam rohamosan gyengulo allapota es az elhalalozasa miatt. Nagyon jol megismertuk egymast. Minden nap tobbszor beszeltunk telefonon, ha aznap epp nemtudtam leutazni, de szemelyesen is sokat beszelgettunk mikor edesanyam mellett segedkezett.
Szakmailag nemtudnek nala jobbat elkepzelni. Anyukam boldog volt, tisztasagban volt minden pillanatban es a kórházban kialakult sebei is megfeleloen elvoltak latva mindig.
A legnagyobb ajandek nekem az utolso napokban, hogy kenyelemben, tisztasagban, szeretetben teltek edesanyam utolso napjai es Erikaval egy barati szeretetteljes viszonyt alakitott ki elete utolso napjaira.
Amikor en megerkeztem mindig makulatlan tisztasag, friss etel, illatos lakas es egy elegedett edesanya vart. Nagyon szepen teltek ezek a pillanatok. Tehetetlensege ellenere is elegedett volt anyukam a helyzetevel. Erika az utolso pillanatokban is mellette volt, ejszakankent felkelt hozza, hogy nincs e valamire szuksege. Lathatoan faraszto volt a feladat, de Erika faradhahatatlan volt.
Mindorokke halas leszek neki ezert a 2,5 hetert, amellyel edesanyam utolso napjait megszepitette.
Azota is rendszeresen beszelunk telefonon. Barkinek is aki hasonlo helyzetben van, a legjobb szivvel ajanlom Erikat. Elmenyeimet szivesen akar szoban is megosztom, ha arra igeny merulne fel.
Halas koszonet Erika.
Mindig szeretettel fogok rad gondolni.
Kalmar N. Dora
Budapest/Pusztavacs"

 

<<< Visszalépek a főoldalra.

 


 

 

 

 

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!