Bejelentés


Kovács Zsuzsa - Nuga Best Nuga Best - a hosszú élet titka

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Ásványi kövekkel az egészségért

Ahhoz, hogy az egész test úgy mozogjon, mint egy egység, minden összetevőjének egyensúlyban kell lennie. Ha ez egyben megbomlik, a többi is egyensúlyát veszti. Ebből eredően keletkeznek a különféle megbetegedések. A Nuga Best berendezés, a jáde-, forró köves, akupresszúrás masszázs feladata minimálisra csökkenteni az egyensúlytalanságot, és segíteni a szervezetnek az egyensúly fenntartásában.

A módszer nem mond ellent és nem helyettesíti a hagyományos gyógymódokat, hanem kiegészíti azokat. Ősi keleti, évezredek óta ismert gyógymódokon alapszik: masszázs, pontmasszázs (akupresszúra), kiroterápia (gerinckorrekció), ráhatás az emberi test biológiailag aktív pontjaira.

A Nuga Best berendezés nem valamilyen konkrét betegség gyógyítója, hanem megteremti a szükséges feltételeket ahhoz, hogy az ember szervezete, mint egységes rendszer, helyreálljon, felhasználva összes belső lehetőségét és erőforrását. Alkalmas betegségmegelőzésre is.

A masszázsmódszer lényege az emberi szervezetre történő ráhatás természetes ásványokkal, kövekkel: jádekő, turmánium-kerámia (turmalin, germánium, elván, vulkanikus kőzetek). Ezek melegítésre hosszúhullámú infravörös sugarakat bocsátanak ki, minek következtében javul a vérellátás és a sejtmetabolizmus, elősegítik a melatonin hormon termelését, ami csökkenti a rákbetegség kockázatát, fékezi az öregedési folyamatokat, hangulatjavító hatása van.

A hosszúhullámú infravörös sugárzás energiája, behatolva a sejtekbe és szövetekbe, segít lebontani és eltávolítani a szervezetből a salakanyagot, mérget és káros anyagot.

Gyógyító hatását azzal éri el, hogy növekszik az immunitás, és a szervezet természetes módon harcol a betegségekkel.

A turmánium-kerámia a turmalin, germánium, vulkanikus kőzet és az elván természetes ásványnak bonyolult ötvözete, gyulladáscsökkentő és antiallergén hatású, helyreállítja a belső szervek és rendszerek működését. Melegítéskor a turmánium-kerámia a hosszúhullámú infravörös sugárzás, a gyenge mágneses mező és a negatív töltésű ionizáció forrása. A gyenge mágneses tér pozitívan hat az emberi szervezetre, hatása eredményeként:

* csökken a fájdalom és gyulladás

* ínhúzódásnál, égés és sérülés, csonttörés esetén meggyorsul a gyógyulási folyamat

* aktiválódik a szövetek, erek regenerálódása

* normalizálódik az alvás.

A mágneses mező pozitívan hat a szívműködésre is: növekszik a koronaerekben a véráram és a szívizom munkaképessége.

A Nuga Best NM 5000-es masszázsberendezés valós segítség:

* a gerincoszlop, valamint az idegbecsípődések gyógyításában

* anyagcsere-folyamatok, vérkeringés javításában

* a cellulitisz, reumatikus és ízületi problémák kezelésében

* krónikus székrekedés, prosztata, aranyér kezelésében

* magas vérnyomás és a koleszterin csökkentésében

* álmatlanság, migrén, depresszió kezelése esetén.

 

Nuga Best Kabinet - Cabinet Nuga Best a Facebook-on


Hírek


Szavazás
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!