BejelentésMindent a NONI-ról őszintén
Ismerje meg a noni gyümölcsöt, a noniból készült legjobb italt és a noni üzletet

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.A NONI nem túl csinos külsejű, a szépsége a belsejében rejlik.
A NONI -nak kétezer éves bizonyított története van.
A NONI juice előnyeit a tudomány is alátámasztja.
A TAHITIAN NONI™Juice a tökéletes élelmiszer.


Volt-e már úgy, hogy valaki megemlített Önnek egy noniból készült gyümölcsitalt és szinte hihetetlen dolgokat állított róla? Hogy erre jó, meg arra jó, meg mindenre jó.


Gondolom Ön is, úgy mint én 2000-ben, hitte is meg nem is az állításokat.


Szeretett volna objektív véleményt hallani, de csak szélsőséges véleményekkel találkozott, vagy egekbe dicsérték az italt, vagy ócsárolták.


Talán az lett volna a legjobb ha kipróbálja, arra meg az ára miatt nem mert vállalkozni.


Számomra fontos volt az ajánló személye, elhittem neki, hogy egy nemmindennapi termékkel állok szemben. Úgy döntöttem, hogy begyűjtöm és áttanulmányozom a rendelkezésre álló információkat és azok alapján döntök. Begyűjtöttem, tanulmányoztam és a kipróbálás mellett döntöttem, nem csalódtam.


Kipróbáltam, és az akkor még kínzó asztmámra enyhülést hozott. Ma már sikerült elfelejtenem az egész problémát. Azóta a Tahitian Noni juice fogyasztását mindenkinek jószívvel ajánlom.


Önnek is azt is ajánlom, hogy járja körül alaposan az egész ügyet, gyűjtsön információkat. A kapott információk alapján döntsön legjobb belátása szerint. Ha rám hallgat, letekeri egy palack TNJ kupakját és elkezdi a rendszeres fogyasztást és közben figyeli szervezete reakcióit.


A noniról szóló e-mail sorozatot azért hoztam létre, hogy segítséget nyújtsak a noni csodálatos világának megismeréséhez. 


Ha már itt tartunk hadd osszak meg Önnel egy aranyos tapasztalatot, még abból az időből származik, mikor Magyarországon megjelent a noni ital és jóformán senki sem ismerte.


Nyelvi a pici kaméleonA képen látható pici állatka egy kaméleon, és a történetét egy kisállat kereskedésben dolgozó hölgy írta le.


 


A GYENGÉLKEDŐ KAMÉLEON ESETE.


"Gyakran hoznak hozzám beteg állatokat, főleg kaméleonokat, olyanok, akik megunták az állatot, illetve hozzá nem értő tartással annyira lerontották, hogy a kezelése túl nagy anyagi/időbeli terhet róna rájuk, és ezt már nem hajlandók vállalni.


A kaméleon nagyon figyelemre méltó élőlény, magas az úgynevezett "cool-faktor", vagyis "klasszul" néz ki, ezért ha valaki megveszi (kellő átgondolás és felkészülés nélkül) kb. egy hónapig tényleg "cool" az állat, utána a szakszerűtlen tartási körülményeknek köszönhetően elkezd haldokolni, és 1-3 hónap haldoklás után elhullik.


A pici állat siralmas állapotban volt A szóban forgó sisakos kaméleon (Chamaeleo calyptratus) amelyet a gazdája nem kívánt tovább tartani.


Az állat rettenetesen nézett ki, egy évesnek mondta az előző tulajdonos, de méretei egy 3-4 hónaposénak sem feletek meg.


Annyira le volt gyengülve, hogy a lábai nem bírták el a saját testét. Arról, hogy kaméleonhoz méltón felkapaszkodjék egy faágra, szó sem lehetett.


Mindenki azt mondta, hogy semmi remény a kis kamcsi életben maradására, és hogy a legjobb lenne fájdalommentesen (injekció) elpusztítani.


Én úgy vélem, az állatok tudják, mikor kell meghalniuk, és jobban szeretem hagyni, hogy minden állat a saját halálát halja, a saját idejében. Ebben a kaméleonban volt valami, amitől látszott, hogy megéri még egy esélyt adni neki. Ezért belevágtam, állatorvosom segítségével, a kezelésbe.


A kezelés kezdete nem sok jóval kecsegtetett.


Kétóránként szemcseppentőből itattam a kaméleont, aki egyébként a Nyelvi nevet kapta, izotóniás oldat és Noni fele-fele arányú keverékével.


Etetésnél leturmixolt tücsökből, tojássárgájából, izotóniás oldatból, kalciumporból és multivitamin-porból álló, elég híg eleséggel etettem, szintén szemcseppentőből.


Mivel nyelve nem volt, és a kalciumhiánytól az állkapcsai annyira puhák voltak, hogy képtelen volt megrágni bármit is, szó sem lehetett róla, hogy egész rovarokat fogjon vagy akárcsak egyen.


Sajnos Nyelvinek egyáltalán nem volt széklete, és a második nap hányni kezdet. Nem adtam neki híg eleséget, csak az itatást folytattam, és néhány alkalommal tiszta Nonit is adtam neki.


Már, már teljesen lemondtam róla, meg voltam győződve róla (nem csak én, mások is), hogy elpusztul. Csaknem fekete volt, ami a kaméleonok stressz-színezete, kényelmetlenséget, betegséget jelent.


Ekkor teljesen váratlanul javulni kezdett az állapota.


Egyáltalán nem hányt többet, és a második napon ürített is.


Még egy nap koplalás után (ekkor már ijesztően sovány volt, de sokkal aktívabb, felmászott a terráriumban lévő ágakra. Stressz-színei helyett normál zöld volt, és nagyon rendesen ivott) ismét adtam neki híg eleséget, amit megevett, és másnapra sikeresen ürített is.


És a teljesen váratlan végeredmény:


Körülbelül egy hét múlva Nyelvi már darabokra vágott tücsköt evett. Még mindig megvan, már csak hetente egyszer adok neki egy kis Nonit, amúgy normál kaméleon-eleséget eszik, egészben de csipeszről. Zsuzsa"


Lehet, hogy noni nélkül is helyre jött volna a pici állat, lehet, hogy nem, ki tudja, szerintem a noni sokat segített a felépülésében.


Szóval, a helyes döntéshez információk kellenek, jelentkezzen fel az e-mail sorozatra és egy olyan információ forráshoz csatlakozik, mely közérthető módon, egyszerűen választ ad a felmerülő kérdésekre. Bizonyára lesznek olyan kérdések is, melyekre nem kap azonnal választ, bár minden tőlem telhetőt megteszek, hogy ne legyenek.


Ha mégis sürgős kérdése lenne, írjon.


A feljelentkezéshez, Önnek csupán anyit kell tennie, hogy kitölti a kis ablak adatait és ezzel feliratkozik arra az e-mail sorozatra, mely folyamatosan szállítani fogja Önnek az ismereteket.


Mi fog történni, miután a "Feliratkozom" gombra kattint? 


Az Ön által megadott email címre egy megerősítést kérő üzenetet fog kapni perceken belül. Erre az Ön védelmében van szükség, hogy senki sem tudjon az Ön e-mail címével visszaélni.


Az üzenetben található linkre kattintva kell megerősítenie a jelentkezését.


Ezután már más dolga nem lesz, csak olvasni a beérkező üzeneteket.


TIPP: mielőtt elküldi a jelentkezését, ellenőrizze le, hogy helyesen írta-e be az e-mail címét. Elég ugyanis egy betű elírása, és a megerősítést kérő mail nem fog célba érni.


Elejében két – három naponként, később ritkábban fogok jelentkezni. 


Az e-mailok nem hosszúak, és apránként beavatják Önt a noni titkaiba.


BÁRMIKOR leiratkozhat e levelek fogadásáról, ha a legalul található linkre kattint, és soha többé nem fog tőlem emailt kapni.


Fel szeretném hívni a figyelmét arra, hogy a levelekben szó lesz a noni forgalmazásáról is.


Ha Önt ez nem érdekli, egyszerűen ugorja át ezeket a sorokat, ám lehet hogy ezek között is talál majd használható tippeket. 


Ezekben a levelekben arról is értesítem, hogy miként juthat a legkedvezőbb áron a noni italhoz, ha kedvet kap a kipróbálására és, hogy hogyan kereshet pénzt is azzal, ha népszerűsíti.Töltse ki tehát a kis ablak adatait, küldje el nekem és email fordultával elküldöm az ígért 6 oldalas kalauzt a noniról. Ebben az írásban 26 kérdést tesznek fel Dr. Neil Solomonnak és ő őszintén válaszol rájuk.


Utána pedig szépen sorban informálni fogom a noni világának ismert és kevésbé ismert dolgairól.


Köszönöm a figyelmét és bölcs döntést kívánok Önnek:


   Zanin János Tahitian Noni International Gyöngy szintű független terméktanácsadója.

Gondolt-e már arra, hogy saját kezébe veszi anyagi jövőjének irányítását és ezt eddig csak azért nem tette meg, mert nem talált megfelelő módot?


Nem lenne-e megkönnyebbülés, ha végre megtalálná a helyét, ahol pontos útbaigazítást kapna arról, hogy mit kell tennie ahhoz, hogy a bevételei alakulása ne mástól függjön.


Ha az a megnyugtató tudat várná hónapról – hónapra, hogy teljesítményével arányosan biztosan megkapja az Önt megillető jutalékot. Nincs semmiféle rejtett buktató, nincs kifizetetlen teljesítmény.


Pontosan meghatározott tennivalók és pontosan meghatározott juttatások. Nincs kifizetetlen jutalék, nincs késés, amiért megdolgozik azt meg is kapja. 


Ahol segíthet másoknak is abban, hogy pénzügyi jövőjüket saját kézben tudják és ezért még meg is fizetik.


Önben is felmerül most a kérdés, van ilyen? Nem csak ígérgetés az egész, nem túl szép ez ahhoz, hogy igaz legyen?


Bennem felmerült ez a kérdés, utánajártam és rájöttem, hogy NEM.


Lássuk akkor sorjában, mi a hajtóerő, mely ezt lehetővé teszi:


Egy gyümölcsital, mely egy egyenlítő mentén termő cserje gyümölcséből készül, a Tahitian Noni™ Juice.


Ez a világ legalaposabban kivizsgált noni itala, az egyetlen, mely keresztülment az EU szigorú minőségi vizsgálatain és elsőként a noni italok között kapott forgalomba hozatali engedélyt.


Ez a világ legszigorúbb minőségi szabványai szerint gyártott noni itala. „A fától a palackig egy kézben”


89% tiszta noni pürét tartalmaz és 11% hozzáadott áfonya és piros szőlő keverékét. (Sok versenytárs trükközik azzal, hogy azt állítja termékéről:„100%-ban természetes” – ez lehet hogy igaz, mert pl. a víz is "természetes", a fűrészporból készült aroma is)


A Tahitan Noni™ Juice nem tartalmaz hozzáadott vizet, édesítőszert, sűrítőanyagot, aromát, tartósítószert, ez az ital maga természetesség.Évezredek tapasztalata nem elvetendő dolog. Az egyenlítő mentén élő emberek a nonit kiváló tulajdonságai miatt nagy becsben tartották és tartják mind a mai napig.


A Tahitian Noni®International 1996 óta piacvezető a noniból készült termékek piacán és ez nem lehet véletlen.


És hogy miként lesz ebből üzlet?


Egyszerűen továbbajánlással.


Mit szokott tenni, ha valami jó dologra bukkan, pl. egy jó film, egy árleszállítás, egy alkalmi vétel, egy megbízható mester aki megjavítja elromlott gépét?


Továbbajánlja ismerőseinek, ugye?


Tegye továbbra is ezt, ne változtasson szokásán.


Mesélje el ismerőseinek, hogy milyen kitűnő termékre bukkant és mondja el tapasztalatát.


Mesélje el, hogy talált egy lehetőséget mellyel megteremtheti magának az anyagi biztonságot, ahol nem függ másoktól.


Lesz aki követni fogja Önt ezen az úton, lesz aki nem és ebben nincs semmi szokatlan, az emberek már csak ilyenek.


Merjen nagyot álmodni! Egy jó döntés örökre gazdaggá teheti. Tartson velem!


A sikereiért: János
 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Linkek
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!