Bejelentés


Üzlet,üzlet,üzlet Mert ki ne szeretne többet,jobbat,szebbet?


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Hírek
;

MI FIZETÉS EMELÉST ADUNK ÖNNEK!

Tisztelt Érdeklődő !

Tudjuk, hogy a hiteltanácsadó irodák,pénzügyi ügyintézők,biztositási ügynökök,lakástakarék pénztár forgalmazók ,ingtalan irodák többnyire úgy működnek, hogy hitelügyintézéskor maximum 4-5 partnerbankkal tartanak komolyabban kapcsolatot, ezekből 2-3-al folyamatosan. A maradék bankokhoz kevés, vagy sokszor egyetlen ügy sem jut el.

 

FIGYELEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bizonyára értesült a törvényi változásokról. 2009. december 14.-én a Hpt. módosításával a hitelközvetítők elé rengeteg akadályt gördített a törvényhozás.
-       Aki több bank hiteleit szeretné értékesíteni 2010. szeptember 30.-tól közvetítői engedéllyel kell hogy rendelkezzen
-       2011. január 30.-tól csak a törvényben felsorolt szakképesítéssel végezhető hitelközvetítői munka.
-       2010. szeptember 30.-tól évi 50 millió forintos felelősség biztosítást kell kötni minden lközvetítőnek.
-       2010.január 01.-től az etikai kódex szerint kell közvetíteni.


Ezek a változások sok közvetítő számára nehézséget okoznak   . Azon hitelközvetítőknek szeretnénk egy alternatívát felajánlani, akik a jövőben is szeretnének több bank hiteleit értékesíteni. A cégünk a fenti jogszabályoknak megfelelnek. Saját fejlesztésű informatikai rendszerünk, kalkulációs programjaink vannak az etikai kódex szerint működünk.Minden közvetítő, aki csatlakozik cégünkhöz megfelelő ingyenes jogi hátteret kap. A piacon elérhető legkedvezőbb áron kapják meg a Banki ügyintézői OKJ- s szakképesítést partnereink.
 

 

Ezek után vegyünk sorba néhány érvet miért jó, ha velünk dolgozik:

-Ha az előnyök közül csak arról beszélünk, hogy kevésbé preferált bankoknál is megkaphatják a magasabb alapjutalékot, már komoly esélyünk van az együttműködésre. .Mindezek mellett azoknál a bankoknál is, ahol Önök kiemelt partnerként egyedi módon szerződtek, kilátás van a jutalékok további optimalizálására/növelésére.

-Olyan módszertani ötleteket kapnak készen, amik a gyakorlatban már igazolták sikeres alkalmazhatóságot.

-A működéshez szükséges segédanyagokat egy dokumentumcsomag formában a szerződéskötéskor kézbe kapják. Tartalmazza az ügyfélszerződéseket, a reklámszövegeket, a háttérdokumentumokat. (Ezzel akár egy újonnan induló iroda,vállakozás is komplett hátteret kaphat.)

-A még nem létező, illetve a már meg lévő személyes banki kapcsolataikat segítségünkkel szinte órák alatt bővíthetik és elmélyíthetik.Ujabb termékeket forgalmazhatnak ( lizing ,biztositások,befektetések ,tőzsdei termékek )

Érdekli az ajánlat ?Jelentkezzen itt!

-Mára, harmincháromra emelkedett szerződött bankjaink száma. A bankok termékeinek értékesítési lehetőségeit cége azonnal elkezdheti. Ügyfeleinek így sokkal szélesebb termékskálát kínálhat.

-Egyedülálló kedvezményrendszer biztosítja partnereink legfontosabb költségeinek (gépkocsi költség ) nagyarányú csökkentését, valamint kivételes lehetőségcsomag a bevételek folyamatos növelését.MOL kártya (5-10 ft árengedmény/liter) , flotta telefon (10 ft /perc) ,korlátlan mobil internet 3245ft/hó stb.

-Mi megteremtettük Önnek a több lábon állás lehetőségét (egyedülálló vállalti rendszer/hálózat ), ezen keresztül szilárdan biztosíthatja vállalkozása szolgáltatásainak komplexitását.

És nem utolsó sorban a jutalékokról ... Néhányat Izelitőül :

ERSTE BANK :2-3,85%( hitel fajtától és futamidőtől függ.) FHB :2,05% CITIBANK :2% BUDAPESTBANK:1,8%-2,5% AXA BANK :2%-2,2% OTP :2,5%

.....és ezeket a százalékokat már az első folyósitott jelzálog hitele után megkapja! Nem kell 100 milliókat teljesitenie ! Felkeltettük az érdeklődését? Jelentkezzen és ajánlatunkkal felkeressük Önt rövid időn belül!

 

Az Ön neve és Cég neve
Ön e-mail címe :
Ön telefon elérhetősége :
Város ahol dolgozik:
Mire jelentkezik ?
Német autót forgalmazna?Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!