Bejelentés


Napfény Egészség Centrum Veszprém

WEBSHOP:

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A biorezonancia feltár és megold!


Szinte az összes betegség, szervi vagy szervrendszeri probléma pszihés eredetü,vagy a hiányos, nem megfelelő táplálkozás miatt alakul ki. Hál isten manapság egyre többen figyelnek oda arra, hogy mit és milyen mennyiségben esznek. De sajnos azok az emberek, akik csak a táplálkozásra figyelnek oda maximum a lelküket nyugtatják meg, de a szervezetüket nem segítik jelentősen. Ennek több magyarázata is van. Például az, hogy a mai élelmiszereknek jelentősen csökkent a hasznos anyag tartalma. Gondolok itt a vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek stb.… hiányára. A hazánkba importált gyümölcsöket kb. 70 %-os érettségi szinten szüretelik, hogy az út és a raktározások folyamán ne érjen túl. Itthon pedig gázok segítségével érlelik meg őket napfény segítsége nélkül. Sajnos az itthon termett zöldségekben és gyümölcsökben pedig rengeteg méreganyag koncentrálódik. Köszönhető ez a nem túl egészséges műtrágya, illetve a permetszerek nagy mértékű használatának. Ezek után megoldásnak már csak a hazai bio élelmiszerek fogyasztása tűnhet, de hol a garancia arra, hogy tényleg bio terméket veszünk és eszünk? Rengeteg botrány volt már a bio termékek körül és még lesz is. Ugye ezekbe a dolgokba még bele se gondolt. Általában nem szoktak az emberek. Pedig érdemes lenne, mert az egészségünk múlik rajta. Ezen tények tudatában egészségünk megtartását, illetve helyreállítását csakis az étrend kiegészítő , illetve az élelmiszernek minősülő termékek fogyasztása által lehet véghezvinni. Méghozzá olyan termékekkel, melyeket Magyar cég, laboratóriumi körülmények között fejlesztett ki, Magyar bio alapanyagokból. Illetve nem tartalmaznak mérgeket (mesterséges színező anyagok, tartósító szerek, ízesítők, ízfokozók stb...) és olyan anyagokat tartalmaznak, melyekből hiány van a szervezetünkben. Hiszen olyan anyagok plusz bevitele teljesen felesleges, amilyenből megfelelő mennyiség található a szervezetben, ugyanis az hasznosulás nélkül jó esetben többletanyagként kiürül a szervezetből. Viszont bizonyos anyagok felhalmozása a szervezetben problémákat is okozhat.
De honnan tudjuk meg biztosan, hogy miből szenved hiányt a szervezetünk?
Itt jön képbe a biorezonanciás egészség állapotfelmérés, mellyel feltérképezzük az egészségi állapotát és ugyanezen módszerrel megoldást keresünk az esetleges problémáira. Köztudottan mindenki szervezete máshogy reagál ugyanazon termékre. Azonos problémával rendelkező embereknek nem ritka, hogy különböző termékek segítenek. A biorezonanciás egészség állapotfelméréssel ezt a problémát is ki lehet küszöbölni, hiszen ezzel a módszerrel személyre szabottan meg lehet állapítani, hogy egy esetleges szervi, szervrendszeri, vagy más egészségügyi állapot romláson mely termék segít a legnagyobb mértékben.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!