Bejelentés


Napfény Egészség Centrum Veszprém

WEBSHOP:

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Ezüst kolloid

Az ókori görögök és rómaiak már felhasználták az ezüst jótékony hatását: ezüst edényekben tartották italaikat, melyek így hosszabb ideig frissek maradtak. Az amerikai telepesek megfigyelték, hogy a tej hosszú ideig nem savanyodik meg, ha egy ezüst dollárt tesznek bele. Az ezüst esszenciális nyomelem mind a növények és az állatok, mind az emberek számára. Az orvosi kutatások fényt derítettek az ezüst és a szervezetünk közötti szoros kapcsolatra. A kolloidokkal Tomas Graham angol vegyész kezdett foglalkozni, az 1800-as évek végén. Megállapította, hogy azok az elemek melyek könnyen kristályosodnak, könnyen áthatolnak az élőlények sejtmembránjain. A jó minőségű elektrolízises ezüst kolloid víz, átlátszó vagy világos sárgás színű, pozitív töltésű ezüst ionokat és 1-10 nanométeres (10-100 angström) negatív töltésű ezüst részecskéket tartalmaz, amik sohasem ülepednek le, mivel állandó Brow- mozgásban vannak. Orvostudományilag bizonyított, hogy az ilyen méretű ezüst rendkívül hatékonyan pusztítja a baktériumokat, vírusokat. Az antibiotikum legjobb esetben is csak féltucatnyi organizmust képes elpusztítani, az ezüst kolloid viszont közel 650-et Dr. Robert O. Becker jelentése szerint (forrás: Science Digest magazin, 1978. Március.) Emellett igen hatékony csontregeneráló is, 50%-nál is gyorsabb csontgyógyulást eredményez, továbbá elősegíti a bőr és más finom szövetek újraképződését, ráadásul sterilen is tartja azokat.
Hogyan hat?
Az egysejtű élőlényekbe (baktériumok, gombák, vírusok, paraziták) kerülve gátolja azokat az enzimeket, amelyek a kórokozók anyagcseréjében részt vesznek, és így azok pusztulását okozza. A vírusok fehérjeburkának szerkezetét károsítja és szaporodásra képtelenné teszi őket, így kiürülésüket segíti a szervezetből.
Használata javasolt:
Gyakorlatilag az összes testfelszínen lévő, illetőleg a test belsejében megbúvó fertőzéses betegségek, gyulladások esetében. Rendelkezik egy, az atomszerkezetéből adódó speciális hatással is: a máj anatómiai szerkezetét helyreállítja, illetve a májműködést erősíti, a méregtelenítést fokozza. Torokgyulladásra szájnyálkahártya és fogíny panaszokra, szemgyulladásra, külsőleg bőrbajokra: pattanások, skarlát, gombás fertőzések, bőrrák esetén, fülgyulladásnál, száj nyálkahártya fertőzésnél és sérülésnél, herpesznél, égés-fagyás esetén, szemölcsök és ekcéma ellen. Napégésre fantasztikus. Alkalmazzuk közvetlen vágott sebekre, horzsolásokra, ezzel lerövidítjük a gyógyulási időt. Tüdőgyulladás, allergia, szénanátha, megfázásos, influenzás megbetegedések, agyhártya gyulladás Stb. Az persze nem állítható az Ezüst kolloidról, hogy csodaszer, de azt sem lehet letagadni, hogy vannak rendkívüli tulajdonságai. Érdemes használni! Ezt a terméket megveheti a Webshopunkon keresztül is.
WEBSHOP
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!