BejelentésMT Vasútmodellezés
Mark Train H0 & TT

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
 Microsoft Train Simulator  MSTS


 Microsoft Train Simulator hozza izgalmat a világ néhány leghíresebb vonatját számítógépre, forgalomba akkor a szerepét mozdonyvezető vagy utas példátlan realizmust, izgalmas valós vasúti kihívásokat, és az eszközöket, hogy  szinte mindent megtapasztalhasson a vasúti világból.                                                                                 

A Microsoft játékának hivatalos oldala: www.tsinsider.com/en-US/Pages/default.aspx. A szoftver 2CD-n kapható, feltelepítés után 1.7 Gb helyet foglal. Az alapjátékban 6 pálya és a hozzájuk tartozó jellegzetes villany-, gőz- és dízel mozdonyokat tartalmazza. A grafika megfelelő, a fizikai modellek szabadon programozhatóak. A hangok az eredeti mozdonyokról vannak felvéve. A gépigény a mai játékokhoz képest szerény: PII 500Mhz, 32MB-os 3D gyorsítókártya és 128MB RAM ajánlott.

A szimulátorprogram a népszerűségét a szabadon bővíthető járműparknak és a különböző, beépített szerkesztőprogramoknak köszönheti. Rengeteg csapat ontja a különféle mozdonyokat, kocsikat és pályákat. A magyar kiegészítőkről többen is gondoskodnak, ezért szinte minden elérhető: pályák, mozdonyok, kocsik, feladatok, melyekhez ezen az oldalon található a legtöbb link:
msts.lap.hu/


Linkek:


www.train-sim.hu/index.php


http://mstspainters.atw.hu/


http://marci.triak.hu/pn/index.php


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!