Bejelentés


Mr. CEREMONY BÍZD PROFIRA ÉS AZ ÉLMÉNY FELEJTHETETLEN LESZ!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Hírek
AKCIÓ

Május 31-ig 5% kedvezmény! 2020-ban újra! Aki most - 2020. május 31-ig - foglal le szolgáltatást, a május 15-étől október 15-ig terjedő időszakra 5%-os árkedvezményt kap. Az aktuális árakról telefonon vagy e-mailen lehet érdeklődni! Az irányárak a szolgáltatás jellegétől és igénybe vételének időtartamától is függenek, személyes egyeztetés eredményeként változhatnak.
Üdvözöllek honlapomon!

Ha már eldöntötted, hogy nem akarod a vak szerencsére bízni egy jeles ünnep, évforduló vagy az esküvői bulid hangulatát! Ha ezekben az órákban jól szeretnéd magad érezni, de nem akarsz folyamatosan a jó bulihoz szükséges kellékek szervezésével foglalkozni, a részletekben elveszni! Ha volt már részed olyan eseményben, ahol egy profi könnyű szerrel kezébe vette a hangulat irányítását, és most Te is valami ilyesmit szeretnél! Ha nem akarod, hogy a hangulat életed e fontos eseményén egyszer csak elszálljon, és a vendégek később úgy beszéljenek majd a buliról: hát, ezt is letudtuk valahogy! Ha azt szeretnéd, hogy részed lehessen a népi hagyományokból, anélkül, hogy Neked kelljen betéve tudni azok tartalmát! Vagy ha épp tiszteled ugyan a népi hagyományokat, de inkább valami modernebb felfogásban képzeled el az események irányítását! Nos, ha a fentiek közül bármelyik állítással azonosulni tudsz, akkor jó helyen jársz! Ne tétovázz, keress meg! Mr. Ceremony a hangulatfelelős

Üzenetküldés
Írd le véleményedet, kérésedet, javaslatodat, ötletedet! A szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseidre vagy megrendelésedre 1 munkanapon belül válaszolunk! (Az ide írt szöveg, e-mailcím nem jelenik meg a lapon)

E-mail címed:
Szöveg:


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Anita [ 2020-02-07 17:19 ]

Köszönjük a sok gondoskodást, a szép szavakat és az egész buli levezetését. Az énekes meglepetés műsorszámért pedig különösen hálásak vagyunk! Mindenképp ajánlani fogunk ismerőseinknek, barátainknak! De szerintem mindenki, aki az esküvőnkön ott volt, ezt teszi majd! :)Viktor és Eszter [ 2011-07-20 20:40 ]

Nekünk tavaly volt az esküvőnk. Nagyon jól felvette a násznép stílusát, hangulatát, remek játékokat talált ki, ami mindenkinek a tetszését elnyerte. Nem hagyta leülni a hangulatot, és számos olyan programot kitalált (amiről mi semmit nem tudtunk előre), amiről addig nem is hallottunk.
Semmibe nem tudunk belekötni, ha újra csinálhatnánk az egész lagzit, akkor is Őt hívnánk.
Tök jól gitározik és énekel, azt kérjétek tőle mindenképpen :-)
Színvonalas játékok, kulturált hozzáállás, vidám hangulat. Ez Mr. Ceremony!
Gábor [ 2011-03-27 12:31 ]

A mi esküvőnkön tényleg minden rendben volt, pedig nem úgy indult. Hirtelen letörött cipősarok, defekt az egyik tanúnál, nem is részletezem. De kiderült számunkra, hogy amitől mi megijedtünk, azt egy valódi profi nevetve oldotta meg. A lagzi hangulatának irányításáról pedig nem is akarnék szólni, mert azóta is minden ismerősünk, rokonunk erről a buliról beszél. Éppen így képzeltük a feleségemmel, amikor még nem volt a feleségem :)
Szóval, csak így tovább!Dodi [ 2011-03-20 13:28 ]

Na végre!

Már évek óta ezzel kéne foglalkoznod. Annyi kutyaütő cég utazik hasonló területen, de egyik sem tud komplex szolgáltatást nyújtani elérhető áron.
Remélem, hogy kapcsolataidat az üzleti világ, a kommunikáció és a művészet területén maximálisan fogod tudni kamatoztatni!

Emberek!

Itt a profi speaker, ceremóniamester. Ő kell nektek!
Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!