BejelentésÉlet nem azzal mérhető milyen sokáig lélegzünk,hanem a pillanatokkal,amelyektől elakad a lélegzetünk

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek


Itt az esélyem,nem futhat el...(Maximum én:)

ÚJ CÍMEN:
Ugrás az új oldalra
WWW.MOSOLYKA.BLOG.HU

Hozleiter Fanny vagyok 20 éves,izomsorvadással születtem ...Elhatároztam, hogy megcsinálom, megmutatom nincs lehetetlen. Lábra állok s az asztalon fogok táncolni ígéretemhez híven. Megkaptam az esélyt!Demján Sándornak és XY-nak köszönöm a bizalmat,a lehetőséget,hogy kiutazhatok Kínába őssejt kezelésre ami után fél év, 1 év nagyon kemény rehabilitáció (torna,torna,torna,masszázs,akupunktúra,úszás) után sikerül a kitűzött cél : Hanyagolom a négykerekű járgányt magam alól!:)

M1 A tévé ügyvédje 2009.02.02 :

Hova készül a smink?


Fanny: Este megyünk bulizni, mert imádok és ma szombat van!

Vicsápi Miklós: Én a siófoki éjszakában ismertem meg őt. Hihetetlenül sugárzó ember, csodálatos természete van, magával ragadja az embert ez a viselkedés, ahogy ő éli az életét.

Fanny: Én nagyon szeretem a mosolygó arcokat, azt a boldogságot érezni, szeretek rámosolyogni az emberekre, szeretem, amikor visszamosolyognak.

Tóth Gábor: A vidám kis hangjára lettem figyelmes először, ilyen kis csilingelő, örök bohém, ha lehet ezt így mondani... Nagyon kis szeretnivaló lány.

Boldog vagy?

Fanny: Igen, nagyon nagyon boldog vagyok. Ritka, amikor kiborulok és betelik a bili. Egy sírás nálam általában mindig nevetésbe fullad.

Hozleiter Róbert: Teljes életet él, teljesebbet, mint sokszor mondjuk én is. Elgondolkoztató, hogy ő egész nap pörög, én meg fekszem mondjuk (nevetés)...

Tomori Kitti: Általában ő szokott minket feldobni. Ha rossz kedvünk van, akkor csak felhív telefonon és mintha egy pillanat alatt elmúlna minden baj. Belegondolni abba, hogy a mi legnagyobb bajunk az ő legkisebb problémája, az valami hihetetlen.

Mit kell tudni a betegségedről?

Fanny: Ez egy genetikai betegség, izomsorvadás. Így születtem. Másfél éves koromban diagnosztizálták. Akkor vették észre, hogy kacsázva járkálok, nem olyan pörgősen, mint egy normál kisbaba. Onnantól kezdve szüleim mindent megtettek, amit csak tudtak a gyógyulásomért. A betegség fokozatosan az izmok leépüléséhez vezet, egyre jobban gyengülök, gyengülök, gyengülök, a torna tud csak segíteni. Igazából az orvostudomány mai állása szerint: gyógyíthatatlan. Átlagban 18 évet lehet élni ezzel a betegséggel. A 18. születésnapomat úgy szerveztem, mintha az utolsó lenne. Mindenkit szerettem volna, hogy ott legyen, aki fontos. Most a 20. szülinapomat ünnepeltem és még nagyon sokat szeretnék. Az úgy fura volt, tény, de utána azt éreztem, hogy túléltük azt a megadott határt, akkor már nincs határ.
Nagyon szeretnék gyereket, egy kisfiút, egy kis rosszaságot, aki után futni kell, akit el kell kapni, és hintáztatni kell.
Édesanyám a születésemtől kezdve végig ott volt mellettem, mindent megtett azért, hogy én ne legyek gyenge, ne veszítsem el azt, ami vagyok. Az utolsó pillanatig küzdött azért, hogy a helyzetemen javítson. Őt 2001-ben elvesztettem, de igazából mindig itt van velem és tol. Ezt a küzdést sosem fogom elfelejteni.


Fanny zsúfolt hétköznapjaiba nagyon sok minden belefér. Dolgozik, munka után találkozik a barátaival és idén még marketing tanfolyamra is beiratkozott. Mindezek mellett pedig könyvet és blogot ír. Ja és Fanny nem csak a kamera kedvéért néz ki ilyen jól. Ez mind természetes: szolárium, fodrász, kozmetikus és műkörmös...

Fanny: Mindenre szeretek adni, hogy ne tűnjek egy átlagos bénának.

Micsoda?

Fanny: Igen, tudom, most meglepődtél ezen a béna kifejezésen, de ezzel nem degradálom saját magamat vagy "minket". Pont ez a "micsoda?" "tessék?" Ezeket a meglepett arcokat nagyon élvezem. Baráti körben mindenki csak kis bénának, nyominak hív, de ezek nem bántó kifejezések, ezzel senki sem tudott úgy megbántani, hogy zokon vegyem.

Fanny az álmait nem csak kergeti, hanem meg is valósítja.


tovább...Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!