Bejelentés


Monzydecoupage Decoupage Art Studio

WEBSHOP:

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


A karácsonyi decoupage tanfolyam sikerén felbuzdulva folytatódik a decoupage tanfolyam. Aki az előző alkalmakkor nem vett részt, annak is:

Kiscsoportos - 5-6 fővel - kezdő decoupage tanfolyam indul. Becsatlakozni bármikor lehet!


A tanfolyamokkal és újdonságokkal kapcsolatos hírlevelemre e-mail címed megadásával íratkozhatsz fel


A következő tanfolyamok időpontjai: • 2012. október 13. szombat részletek...


  A foglalkozások kis létszámban, 5-6 fővel zajlanak, mely lehetővé teszi, hogy nyugodtan feltedd a kérdéseidet és lépésrő-lépésre elsajátíthasd a küldönböző technikálat. Ha valmiben elakadtál, akár az ismétlés is lehetséges.

  A tanfolyam helyszíne: Budapest XX. Alkotmány u. 63.

  A tanfolyam díja - 8000 Ft - tartalmazza az elkészített tárgy alapanyagát és a felhasznált anyagokat, valamint az eszközhasználatot. Az elkészített tárgyakat a résztvevők természetesen hazavihetik.

  A tanfolyamra jelentkezők közül minden ötödik szerencsés 10 % kedvezményt kap!

  Amit mindenkinek hoznia kell magával:

  • kisolló (mint a körömvágó)
  • kötény vagy "játszós" ruha
  • hajszárító

  Amit jó ha elhozol: - bármilyen ecset, amit otthon találsz.

  A tanfolyamsorozat a decoupage alapjaitól egészen felső-haladó szintig vezet majd, kis lépésekben, hogy minden kis fortély megtanulható, a technikák elsajátíthatók, begyakorolhatók legyenek. Kérlek e-mail útján jelezd részvételi szándékodat, valamint, ha opcionális, hogy melyik tárgyat szeretnéd elkészíteni. Amennyiben a tanfolyami kiírástól eltérő elképzelésed van (időpont, elkészítendő tárgyak), azt is nyugodtan jelezd akár telefonon, akár elektronikus úton, igyekszem a kéréseket figyelembe venni.

  A 2011. évebn lezajlott karácsonyi tanfolyam után elmondhatom, hogy a kis létszámú csoportnak hatalmas előnyei vannak. Egyrészt a kötetlenebb, közvetlenebb hangulat, másrészt, hogy kérdéseidet nyugodtan felteheted, mindenre - amire tudok - szívesen válaszolok.

  kreatív kreativitás fantázia hobbi hobby tanfolyam oktatás kurzus tréning foglalkozás díszítés díszítő dekoráció dekorálás tevékenység konstruktív alaptechnika szalvétatechnika szalvéta felső rétege ragasztólakk speciális eljárások ötlet ötletek egyszerű ecset dísztárgy papír kivágott műhely kivágható minták papírok decoupage-papír sokszínű szalvi alkothat készítés kelléktár antikolás antik antikolt arany bronz aranyozás márványos felület kerámiára fára üvegre textilre hungarocellre tippek tanácsok népszerű romantikus
 • Ingyenes honlapkészítő
  Profi, üzleti honlapkészítő
  Hirdetés   10
  Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

  KÖSZÖNÖM NOÉMI!