Bejelentés


Monzydecoupage Decoupage Art Studio

WEBSHOP:

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


2012-ben tovább folytatódik a decoupage tanfolyamsorozat. A tanfolyamok kis létszámban - 5-6 fővel - zajlanak, lehetővé téve, hogy lépésről lépésre elsajátíthasd a különböző technikáklat.

A foglalkozás időpontja: 2012. február 18. 9.30-17.30-ig. A tanfolyamok kis létszámban, 5-6 fővel zajlanak.

A decoupage tanfolyam helyszíne: Budapest XX. Alkotmány u. 63.

A tanfolyam díja tartalmazza az elkészített tárgy alapanyagát és a felhasznált anyagokat, valamint az eszközhasználatot. Az elkészített tárgyakat a résztvevők természetesen hazavihetik.

A tanfolyam témája "Karneválozzunk!"

Nem kell Velencébe mennünk ahhoz, hogy igazi karneváli hangulatban érezhessük magunkat. Ennek a hangulatnak a megteremtéséhez elkészíthetjük a gyönyörű velencei maszkot, melyet mindenki a saját kedvére díszíthet. Az álarcok papírmaséból készültek, nem törnek, nem sérülékenyek, könnyűek, akár használatba is vehetők. A foglalkozás alatt a papírmasé készítésének rejtelmeibe is belekóstolhatnak a résztvevők.

Lehetőséged van a témától eltérni, és valami egészen mást, kedvedre valót csinálni. Válogathatsz az előző tanfolyamok anyagaiból, vagy csak írd meg, mihez lenne kedved.

Amit mindenkinek hoznia kell magával:

  • kisolló (mint a körömvágó)
  • kötény vagy "játszós" ruha
  • hajszárító

Amit jó ha elhozol: - bármilyen ecset, amit otthon találsz.

A tanfolyamsorozat a decoupage alapjaitól egészen felső-haladó szintig vezet majd, kis lépésekben, hogy minden kis fortély megtanulható, a technikák elsajátíthatók, begyakorolhatók legyenek. Kérlek e-mail útján jelezd részvételi szándékodat, valamint, ha opcionális, hogy melyik tárgyat szeretnéd elkészíteni. Amennyiben a tanfolyami kiírástól eltérő elképzelésed van (időpont, elkészítendő tárgyak), azt is nyugodtan jelezd akár telefonon, akár elektronikus úton, igyekszem a kéréseket figyelembe venni.

Az elkészíthető tárgyak képei és rövid leírása:

Velencei maszk házilag készített papírmasé alapból. Az álarc során alkalmazott technikák: egyfázisú repesztés, 3 D-s eljárás, árnyalás pittorico technikával. Természetesen, mivel mindenki a saját elképzelése szerint készítheti el az álarcot, a technikák változhatnak. Ha nincs ötleted, abban is szívesen segítek.

 Hangulatképek a tanfolyamról:
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!