Bejelentés


Monzydecoupage Decoupage Art Studio

WEBSHOP:

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


2012-ben tovább folytatódik a decoupage tanfolyamsorozat. A tanfolyamok kis létszámban - 5-6 fővel -  zajlanak, lehetővé téve, hogy lépésről lépésre elsajátíthasd a különböző technikáklat. 

A foglalkozás időpontja: 2012. január 21. 9.30-17.30-ig.      A tanfolyamok  kis létszámban, 5-6 fővel zajlanak.

A decoupage tanfolyam helyszíne: Budapest XX. Alkotmány u. 63.

A tanfolyam témája választható:            

  • Frottage technikával készült nagy méretű horoszkópos doboz, vagy
  • Fényképalbum merített papírral. A fényképalbum készülhet saját családi fotóval az elején, ebben az esetben a kiválasztitt fényképet elektronikus úton meg kell küldeni az e-mail címemre.
  • 3 D-s tecnikával készült kerámia fakanáltartó

Amit mindenkinek hoznia kell magával:

  • kisolló (mint a körömvágó) 
  • kötény vagy "játszós" ruha 
  • hajszárító

Amit jó ha elhozol: - bármilyen ecset, amit otthon találsz.

A tanfolyamsorozat a decoupage alapjaitól egészen felső-haladó szintig vezet majd, kis lépésekben, hogy minden kis fortély megtanulható, a technikák elsajátíthatók, begyakorolhatók legyenek. Kérlek e-mail útján jelezd részvételi szándékodat, valamint, ha opcionális, hogy melyik tárgyat szeretnéd elkészíteni. Amennyiben a tanfolyami kiírástól eltérő elképzelésed van (időpont, elkészítendő tárgyak), azt is nyugodtan jelezd akár telefonon, akár elektronikus úton, igyekszem a kéréseket figyelembe venni.

Az elkészíthető tárgyak képei és rövid leírása:

Frottage technikával készült ládika                                             

Amikor én először találkoztam ezzel az eljárással, még nem tudtam, hogy ennyire élvezetes lesz alkalmazni. Ma is az egyik legkedveltebb technikám, és nem csak azért mert szép a végeredmény, hanem mert egyszerű, sosem lesz ugyanolyan, és ami a fő, nem lehet elrontani!  Az alkalmazása során különböző felületeket lehet vele létrehozni, a színek kombinálásával változik a kapott eredmény. A frottage azon technikák közé tartozik, aminek nyugodtan nekiállhatsz otthon a gyerkőccel is, garantált a jókedv és a kacagás, nameg a gyönyörű alap, amire aztán jöhet a díszítés. Az én ládikóm, bár fából van, mégis úgy néz ki, minta évszázadokig pihent volna a tenger mélyén, egy elsüllyedt hajóban.

A csillagjegyedre előzetesen szükségem lesz a kép előkészítéséhez, illetve nyugodtan választhatsz egyéb képet is. Amennyiben szívesen elkészítenéd ezt a tárgyat, jelezz elektronikus úton és küldöm a képválasztékot.

 

 

Fényképalbum merített papírral

A nagy méretű album készűlhet saját családi fotóval. (Ebben az esetben elektronikus úton előre meg kell küldeni a képet a részemre.) De választható rá mindenféle egyéb minta is. Nagyon szép ajándék lehet, de saját részre is kitűnő.

 

Kerámia fakanáltartó 3 D-s technikával

A fakanáltartó - de hasznáhatjuk borhűtőnek is - különlegessége, a kávéházi hangulat, melynek egyes elemei kiemelkednek. Az elkészítése jó szórakozás, a végeredményt pedig mindenki meg fogja csodálni.

 Hangulatképek a tanfolyamról:

kreatív kreativitás fantázia hobbi hobby tanfolyam oktatás kurzus tréning foglalkozás díszítés díszítő dekoráció dekorálás tevékenység konstruktív alaptechnika szalvétatechnika szalvéta felső rétege ragasztólakk speciális eljárások ötlet ötletek egyszerű ecset dísztárgy papír kivágott műhely kivágható minták papírok decoupage-papír sokszínű szalvi alkothat készítés kelléktár antikolás antik antikolt arany bronz aranyozás márványos felület kerámiára fára üvegre textilre hungarocellre tippek tanácsok népszerű romantikus
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!