Bejelentés


Monzydecoupage Decoupage Art Studio

WEBSHOP:

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.










Decoupage kezdő tanfolyam indul.

Az első alkalom témája: Hamarosan itt a karácsony!

A foglalkozás időpontja 2011. november 19. és 2011. november 20. választás szerint.

A tanfolyam helszíne: Budapest VII. Wesselényi u. 32. I. emelet.

A foglalkozások kis létszámmal, 5-6 fővel zajlanak.

A tanfolyam díja - 8000 Ft - tartalmazza az elkészített tárgyak alapanyagát és a felhsznált anyagokat  valamint az eszközhasználatot. Az elkészített tárgyakat a jelentkezők természetesen hazavihetik.

A tanfolyamra jelentkezők közül minden ötödik szerencsés 10 % kedvezményben részesül.

Amit mindenkinek hoznia kell magával:

  • kisolló
  • hajszáíró
  • kötény vagy "játszós" ruha

 Amit jó ha elhozol: bármilyen ecset, amit otthon találsz.

A tanfolyamsorozat a decoupage alapjaitól egészen felső-haladó szintig vezet majd, kis lépésekben, hogy minden kis fortély megtanulható, a technikák elsajátíthatók, begyakorolhatók legyenek. Kérlek e-mail útján jelezd részvételi szándékodat, valamint, ha opcionális, hogy melyik tárgyat szeretnéd elkészíteni. Amennyiben a tanfolyami kiírástól eltérő elképzelésed van (időpont, elkészítendő tárgyak), azt is nyugodtan jelezd akár telefonon, akár elektronikus úton, igyekszem a kéréseket figyelembe venni.

Az alábbi 9 tárgy közül 3 - két egyszerű és egy bonyolultabb - tárgy elkészítésére lesz lehetőség, előzetes választás szerint. Kérlek e-mail útján jelezd részvételi szándékodat, valamint, hogy melyik három tárgyat választod.

Karácsonyi kínáló üvegtál rizspapírral és szalvétával. Elkészítése egyszerű. Karácsonyi angyalos gyertya repesztéses technikával. Elkészítése egyszerű. Karácsonyi angyalos mécsestartó rizspapírral és szalvétával. Elkészítése egyszerű. Antikolt, kopottas ajtódísz Madonnával. Egyedi antikolási technika. Elkészítése kicsit bonyolultabb. Téli ajtódísz tájképpel, kevés pittorico technikával. Elkészítése kicsit bonyolultabb. Egyedi antik jellegű üveg, váza vagy olajkiöntő. Öregbítési technika olajfestékkel. Elkészítése kicsit bonyolultabb. Egyedi modern mintás üveg. Elkészítése kicsit bonyolultabb. Karácsonyi cukorka tartó árnyalással. Elkészítése bonyolult.












Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!