Bejelentés


Monzydecoupage Decoupage Art Studio

WEBSHOP:

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Lassan közeledik a jó idő és ezzel együtt a húsvét.  Ha húsvét, akkor húsvéti tojás.

A húsvéti tojás általában díszített tyúktojás vagy csokoládétojás, melyet a keresztény gyökerű kultúrákban húsvétkor szokás ajándékozni. A tojásdíszítés szokása egészen az ókorig nyúlik vissza, de a hagyomány a kereszténység elterjedése után is megmaradt.Idén legyen különleges a Te húsvéti tojásod is, és meglátod, hogy vendégeid, locsolóid rá fognak csodálkozni.  Válogathatsz, hogy milyet szeretnél készíteni. levendulásat, citromosat, rózsásat, vagy rusztikusat, esetleg extravagáns antikolt csodát. Mindehhez jól illik a tálalótál, esetleg kosárka is, melyet szintén elkészíthetsz, választás szerint. Ha még ez sem lenne elég, elkészítheted 22 cm-es óriás, szétnyitható tojásodat is, melyben mindenféle húsvéti finomságot tárolhatsz.Továbbá lehetőséged van a témától eltérni, és valami egészen mást, kedvedre valót csinálni. Válogathatsz az előző tanfolyamok anyagaiból, vagy csak írd meg, mit szeretnél csinálni. 

A foglalkozás időpontja: 2012. március 10. 9.30-17.30-ig.

A tanfolyamok kis létszámban, 5-6 fővel zajlanak.

A decoupage tanfolyam helyszíne: Budapest XX. Alkotmány u. 63.

A tanfolyam díja tartalmazza az elkészített tárgy alapanyagát és a felhasznált anyagokat, valamint az eszközhasználatot. Az elkészített tárgyakat a résztvevők természetesen hazavihetik.

A tanfolyam témája: "ITT A HÚSVÉT"

Amit mindenkinek hoznia kell magával:

  •  kisolló (mint a körömvágó)
  •  kötény vagy "játszós" ruha
  •  hajszárító

 Amit jó ha elhozol:
 - bármilyen ecset, amit otthon találsz.A tanfolyamsorozat a decoupage alapjaitól egészen felső-haladó szintig vezet majd, kis lépésekben, hogy minden kis fortély megtanulható, a technikák elsajátíthatók, begyakorolhatók legyenek. Kérlek e-mail útján jelezd részvételi szándékodat, valamint, ha opcionális, hogy melyik tárgyat szeretnéd elkészíteni. Amennyiben a tanfolyami kiírástól eltérő elképzelésed van (időpont, elkészítendő tárgyak), azt is nyugodtan jelezd akár telefonon, akár elektronikus úton, igyekszem a kéréseket figyelembe venni.

Az elkészíthető tárgyak képei és rövid leírása:Különleges, extravagáns és elegáns húsvéti decoupage tojás, kínáló tál és kosárka, valamint óriás, szétnyitható tojás. A tanfolyam időtartama alatt elkészíthető:

  • a kínáló tál és a hozzá illő 12 cm-es tojás, vagy
  • egy 12 cm-es tojás és a kosárka, vagy
  • két darab különböző 12 cm-es tojás, vagy
  • a nagy, 22 cm-es, szétnyitható, óriás tojás.


A tárgyak elkészítése során különleges antikolási technikát tanulhatunk meg, illetve a tojásokra, tálra és a kosárkára is domború mintákat, indákat, kacsokat varázsolunk.

 

Hangulatképek a tanfolyamról:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!