Bejelentés


Monzydecoupage Decoupage Art Studio

WEBSHOP:

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Hírek
Pécsen a munkáim

Újabb jó hírt szeretnék megosztani Veletek! Pécsett, a Széchenyi tér 6. szám alatt lévő Magyar Provence néven most nyílt gyönyörű üzlet tulajdonosa keresett meg és kért fel az együttműködésre. Így tehát az a különleges megtiszteltetés ért, hogy ennek a csodás városnak a központjában, a főtéren lehetnek a munkáim a kirakatban és bent az üzletben.

2012. áprilisi tanfolyamok

Szeretettel várok minden kedves jelentkezőt az az áprilisi tanfolyamokra, ahol a húsvétra készülünk, utána pedig tegolát építünk. Bátran vágj bele!

KARÁCSONYi TANFOLYAM

Örömmel tudatom Veletek, hogy megszületett a nagy elhatározás, úgy érzem, hogy eljött az idő, hogy az eddig megszerzett tapasztalataimat tovább adjam. A nagy indulás 2011. november-december táján lenne, amikor is már a karácsonyra készülnénk, egész napos foglalkozás keretében. A foglalkozás Budapest belvárosában lenne, szombati napon. Amennyiben érdekel, küldj e-mail-t, hogy fel tudjam mérni az igényeket. Addig is üdvözlettel: monzy 2011.08.31.

Découpage Alkotóműhely

Legújabb információim szerint a Découpage Alkotóműhely című szaklap, már augusztus végén megjelenik. 2010.08.26.

Découpage Alkotóműhely

Kedves Látogatók! Örömmel szeretnén tudatni Veletek, hogy a Découpage Alkotóműhely (az első magyar découpage szaklap) 3. azaz őszi számában szerepelni fog az egyik munkám. Lépésről lépesre láthatjátok benne, hogy az adott tárgy hogyan készül el. Az újság szeptemberben fog megjelenni. A megjelenés után a képek ide is felkerülnek. 2010.06.01.

Keleti sarok

Néhányan már tudjátok, a Ti kedvetekért,hogy láthassátok, folyamatosan töltöm fel a képeket, a készülő keleti sarokról.
Keleti sarok a nappaliban

 

A karácsonyi készülődés alatt ismét ellódult a fantáziám. A nappalink "unalmas" mexikói sárgáját gondoltam kicsit feldobni. Szóba sem jöhetett a helység teljes átfestése, mivel a szoba nem túl világos, ezért szükséges ez a szép napsütötte szín. Szerencsére az egyik falfelület adta magát, pár éjszaka alatt fejben "lejátszottam" a folyamatot. Az egész megint az internettel indult, ahol nekiálltam mintákat keresni. A kiválasztott mintákból sablont készítettem, majd jöhetett a nagy munka, a festés.

FOLYT. KÖV.

FOLYT.KÖV. Annyira belejöttem, hogy nekiálltam a hálószobának is...

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!