Bejelentés


Monzydecoupage Decoupage Art Studio

WEBSHOP:

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


A tanfolyam fő témája: Itt van az ősz, itt van újraEzen a foglalkozáson egy különleges őszi 3 D-s kínálótálat készíthetsz el, melyen több technikát is megtanulhatsz, gyakorolhatsz, mint például a domborítást, koptatást, repesztést vagy árnyalást. Elkészítési ideje kb. 4-5 óra.

A kínáló tálhoz választhatod ezt a falra is szerelhető teafiltertartót, melyen az egyik legújabb trend szerinti csipketechnikát sajátídhatod el. Elkészítési ideje kb. 4-5 óra.

Vagy választhatod ezt a különleges, szintén 3D-s őszi hangulatú konyhai csendéletet, melyen vegyes technikákat alkalmaztam, többek között a domborítást és az árnyalást. Elkészítése kb. 5-6 óra.Ha van kedved, elkészítheted ezt a gyönyörű kerámia korsót, melyet gránátalmás mintával díszítettem. A paszták használatát és az antikolás egy fajtáját tanulhatod meg a készítése folyamán. Elkészítési ideje: kb 7-8 óra.

Ha előző alkalommal lemaradtál, egy fa hajkefét és egy üveg szappanadagolót is dekorálhatsz romantikus stílusban, általam tervezett rizspapírokkal. A szettet különböző mintákból állíthatod össze, válogathatsz a kiegészítőkből, melyekkel díszítheted a tárgyakat. Gyönyörű dísze lehet a fürdőszobádnak, de ajándéknak is kitűnő. Elkészítési ideje kb. 7-8 óra.


Életképek a tanfolyamról:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!