BejelentésMAGYAR KÖZGAZDASÁGI TÁRSASÁG - SZEGEDI IFJÚSÁGI BIZOTTSÁGA
Az első szakmai lépcsők...

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Hírek

"Közgazdász leszek vagy koldus...
De mindenképp pénzzel fogok foglalkozni..."
/Schaller Balázs/


MAGYAR KÖZGAZDASÁGI TÁRSASÁG


Az MKT Magyarország egyik legnagyobb hagyományú, legjelentősebb szakmai-tudományos egyesülete.
A társaság 1894-es megalakulásától a nemzetgazdaság felemelkedési lehetőségeinek kutatását, a közgazdasági ismeretek terjesztését, a szakmai közélet fejlesztését és a közgazdászok általános érdekeinek képviseletét vállalta feladatául. Mindezt sokféle fórum, előadások, tanfolyamok, szakmai viták, találkozók és vándorgyűlések megszervezésével kívánja elérni.

További információ: www.mkt.huIFJÚSÁGI BIZOTTSÁG


A szervezet megyei szakosztályokra oszlik, melyeken belül Ifjúsági Bizottságok működnek azzal a céllal, hogy a társulat életébe egyre nagyobb számmal bekapcsolódó közgazdász hallgatókat már egyetemista éveikben bevonják a pezsgő szakmai közéletbe, és segítsék őket abban, hogy diplomájuk megszerzése után se szakadjanak ki a közgazdász társadalomból, hanem tevékeny részesei maradjanak annak.

Helyi szervezetünk egy fiatalos, lendületes, jó hangulatú, vidám társaságot takar. Mindenki kipróbálhatja, mennyire mozog otthonosan a szervezés világában, mennyire kreatív a marketing területén és milyen jók a kommunikációs készségei. Értékes tapasztalatszerzést jelent ez mindannyiunk számára, ami a jövőben hasznunkra fog válni.

Mint a felsőoktatási intézmények nagy részében, nálunk is minden hallgató tisztában van azzal, hogy minél inkább járatos leendő szakmájának gyakorlati oldalában, annál nagyobb esélye lesz a sikeres elhelyezkedésre, és annál eredményesebben fogja megállni a helyét a majdani munkahelyén. Ezt a szakmai többletet kínáljuk a tagjainknak, továbbá hisszük, hogy a közös programokkal a beilleszkedést is megkönnyíthetjük számukra az egyetem életébe.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!