BejelentésA KEMENCEI MINISTRÁNSOK

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Vendégkönyv

Kérlek Írj Ide!


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?varga zoltán [ 2021-05-19 08:37 ]

tüzelöre szeretnék kérni!!///!tavaly majusban volt egy mütétem bocsanat leirom ,herezacskon folyamatos magas cukor miatt ,lett egy tályog ill. a lágyrészen megmütöttek ,, és a mütét után kialakult egy sipoly ,, a sipolybol 9 honapig lógott belöllem egy mütét közben bennem hagyott géz darab ... a sipoly ami a lágyrészen van nem lehet emelni hajolni váladékozik még dolgozom közmunkán mindkettönk fizetéséböl von végrehajto //nagy fiamnak családja van a kicsi elment albérletbe//én 30 ezer ftot kapok végrehajtó két letiltást von közmunka fizetésböl ,,feleségem 37 ezer ftot kap varga zoltán vadna szabadság tér 15 3636//vagy vargáné szücs csilla erste bank 116 00006 00000000 25766862// VAGY FÁBIAN LAJOS SAJOVELEZD FATELEP 20 958 5852
-- swift bic kod:gibahuhb...iban hu8911600006 00000000
25766862
Vendég [ 2021-04-08 11:09 ]

Jó az oldal. VendégByzantine Catholic Patriarchat [ 2021-03-31 11:54 ]

Glory to Jesus Christ!
We hereby send you video appeal to Christians to gather outside the churches on the Day of Resurrection and, overcoming fear and throwing away masks, to celebrate this greatest Christian feast with prayer and songs.
See video: https://vkpatriarhat.org/en/?p=20109 https://rumble.com/vf2rtj-christians-gather-outside-the-churches-on-4.3.html
We also send an Easter manifesto calling for the spiritual mobilization of Christians, in which we point out concrete steps towards the spiritual resurrection of the Church and the nations.
See video: http://vkpatriarhat.org/en/?p=20093 https://rumble.com/vewnlh-day-of-resurrection-4-april-2021.html

To all interested parties: please, send round this video appeal.

Yours respectfully,

Secretary Bishops of the Byzantine Catholic Patriarchate
vkpatriarhat.org/cz/, uogcc.org.ua/cz, byzcathpatriarchate [@] gmail.com
Byzantine Catholic Patriarchat [ 2021-03-22 18:16 ]

Glory to Jesus Christ!
We hereby send You our letter to Polish bishops and priests, as well as to other bishops and clergy of the Catholic Church, calling them to repentance in connection with the crisis in the Church and the threat of dangerous vaccination http://vkpatriarhat.org/en/?p=20074. We also enclose a letter concerning illegal occupation of the papacy by the pseudo Pope Francis http://vkpatriarhat.org/en/?p=20069 .

Yours respectfully,

Secretary Bishops of the Byzantine Catholic Patriarchate
vkpatriarhat.org, uogcc.org.ua, byzcathpatriarchate [@] gmail.com

Bizánci Katolikus Patriarchátu [ 2021-03-10 16:02 ]

Dicséret az Úr Jézus Krisztusnak!
Küldjük az aktuális videólevelünket elezve, hogy a keresztényeknek milyen hozzáállást kell tanúsítaniuk egy veszélyes mRNS-vakcinával szemben: https://vkpatriarhat.org/en/?p=19910 https://rumble.com/vdvn23-hogyan-viszonyul-isten-az-mrns-oltshoz.html .

Tisztelettel,

A Bizánci Katolikus Patriarchátus püspökei-titkárai
vkpatriarhat.org, uogcc.org.ua, byzcathpatriarchate [@] gmail.com

Bizánci Katolikus Patriarchátu [ 2021-02-13 18:34 ]

Nyilatkozat a Covid-19, az új vakcina, és az Isten hatalmáról
(I. rész)
videó: http://vkpatriarhat.org/en/?p=19607 https://humanity-warning.wistia.com/medias/vobhho2s5l
https://bcp-video.org/nyilatkozat-a-covid-19-az-uj-vakcina-es-az-isten-hatalmarol/
https://cos.tv/videos/play/24856935708791808

Sok keresztény és jó ember a Bizánci katólikus patriarchátushoz (BKP) fordul a Covid-19 és az oltással kapcsolatos kérdésekkel. Azt kérdezik: Kiben bízzunk? Tömegmédiákban? Politikusokban? Vatikán és a hitehagyott Bergoglioban? Vagy bíznunk kell valódi orvosi szakemberekben és azokban, akik figyelmeztetnek az új oltás veszélyeire?
Az ész és a lelkiismeret használó ember megkapja az igazságot azoktól, akik tudják, hogy 1) lehetőségük volt megismerni az igazságot, és 2) szeretné tovább adni. Senki sem bízhat azokban, akik 1) nem akarják megismerni az igazságot és 2) nem akarják, hogy mások is megismerjék.
Ezért fordulunk az orvostudomány valódi szakértőihez, akik ismerik az igazságot, és akik még üldözés árán is tanúskodnak róla.

Mit gondol az úgynevezett Covid-19-ről?
Dr. Heiko Schöning: „Ha a függöny mögé néz, meglátja ezt az orvosi történetet a Covid-19-el - megvan az orvosi tényünk -, ez átverés, hamisság.”
Milyen a légkör az orvosok körében a Covid-19 kapcsán?
Dr. Rashid A. Buttar: „És ami engem valóban, de nagyon megdühít, az az, hogy több ezer, tízezer orvos és tudós van ott, akik tudják, hogy ez csalás, és nem mondanak semmit. Vagy félnek a társadalmi kiközösítéstől, mert ki fogják hívni őket, vagy a társadalmi szégyentől, vagy attól tartanak, hogy elveszítik jogosítványukat. Az isten szerelmére, ez megváltoztatja a bolygót! És minden tudósnak és minden orvosnak, aki tudja, hogy ez hamisítvány, ki kell nyitnia a száját és beszélnie kell!”
Hogyan lehet, hogy a hamis világjárvány kezdeményezőinek sikerűl manipulálni az emberekkel?
Dr. Wolfgang Wodarg: „...a média és a politika segítségével zsarolnak minket, hogy féljenek tőlünk ... Félelemre és oltásra zsarolják az embereket...”
Tényleg olyan súlyos a C ovid-19 esetében a helyzet, mint a médiák nyilatkoznak?
Dr. Heiko Schöning: „A koronapánik játék. Ez egy átverés. Egy csalás. Legfőbb ideje megértenünk, hogy globális és maffia-bűncselekmény közepette vagyunk. Ez nem egészségügyi probléma. Ez egy pénzügyi és gazdasági újraindítás (a nagy visszaállítás).”
Vendég [ 2020-01-19 16:40 ]

Jó az oldal! VendégA bizánci katolikus patriarchá [ 2018-03-12 23:26 ]

Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Meghívót küldünk a magyar nemzetnek és a többi V4 államnak az iszlamizáció és a nemi ideológia veszélyeiről. Felhívjuk mindegyik nemzetet, hogy szervezzen tűntetést Húsvét hétfőn, hogy megmentse a nemzetet. Magyarok, csehek, szlovákok, lengyelek ébredjetek! Ébredj, Isten csodát tesz! Lépjen ki a közömbösségből és tűntetéssel fejezze ki nézetét! A húsvét hétfője lehet a nemzet feltámadásának nagyszerű folyamata!
(Videó youtu.be/PQbrFVfit5g, atlas-9.wistia.com/medias/tqvlevu6gt)

Tisztelettel és imádsággal a magyar nemzet számára

A bizánci katolikus patriarchátus püspökei
vkpatriarhat.org, uogcc.org.ua, byzcathpatriarchate@gmail.com
Csalfa [ 2017-05-11 19:38 ]

Nyálas hazug faszkalap, és az ilyen szenteskedő kis rohadék templomban nyáladzik. Sajnálom az anyád.Csalfa [ 2017-05-11 19:35 ]

MAGYAR BENCE te undorító képmutató nyálas csaló. addig jár a korsó a kútra--mig dutyiba kerül.TESZEK RÓLA TE GÖRÉNY.RÉKA [ 2014-11-30 11:09 ]

Jó a honlap,tetszik.RÉKAKrajsovszky GĂĄbor [ 2011-12-27 18:19 ]

Kedves Kemencei MinistrĂĄnsok!
Alább küldöm Bölcsvölgyi Zoltán atyával kapcsolatos elektronikus kiadványom elérhetőségét.
Üdvözlettel: Krajsovszky Gábor

http://penta.hcbc.hu/ppek/konyvek/Krajsovszky_Gabor_Akik_igazsagra_tanitottak_sokakat_tundokolnek_orokkon_orokke_mikent_a_csillagok_1.pdf
Krajsovszky Gábor [ 2010-05-26 10:37 ]

Kedves Plébániai Közösség, Kedves Ministránsok!
Nagy örömmel találtam rá honlapjukon eddig még tudomásom szerint sehol nem publikált, Mindszenty bíboros többször módosított végrendeletére. Ebből részek már jelentek ugyan meg más forrásokban, de ezzel a teljes szöveggel még sehol nem találkoztam (érdeklődésből, magánúton két évtizede foglalkozom Mindszenty bíboros életútjának kutatásával - az e témakörben megjelenített, elsősorban a JEL újságban történt közléseim interneten is javarészt olvashatók). Szeretném megkérdezni ezen végrendeletek eredeti forrásait, hogy esetleges felhasználás esetén pontosan hogyan hivatkozhassam rájuk (természetesen jelen weboldal megadása mellett).
A másik érdekes téma pedig egy néhai, kiváló ifjúsági lelkipásztorral, Bölcsvölgyi Zoltán atyával kapcsolatos, aki az 1950-es években Kemencén is volt lelkipásztor. Néhány évvel ezelőtt az a plébániai közösség, amelybe én is jártam itt Budapesten (az Árpádházi Szent Margit templomban), látogatást tett Kemencén és a Plébánián lehelyezett egy megemlékező írást Bölcsvölgyi atyáról. Ebben az én visszaemlékezéseim is szerepelnek. Azon kívül most készült el egy közel félezer oldalas összeállítás Bölcsvölgyi atya Budapesten 1981-1996 között elmondott szentbeszédeiből, elmélkedéseiből. Ez az anyag - véglegesítést követően - elektronikusan meg is jelenhet, az érdeklődők részére elküldhető. Mindez saját gyűjtéseket tartalmaz. Esetleg még vannak Kemencén, akik emlékeznek Bölcsvölgyi atyára.
Ezzel a két dologgal kapcsolatban szeretnék egy kicsit bővebben tájékozódni, felvenni a kapcsolatot.
Szíves üdvözlettel: Krajsovszky Gábor
Magyar Bence [ 2009-04-03 12:12 ]

Sziasztok! Kedves Ministránsok! Írjatok Nyugodt Szívvel!Bence [ 2009-03-27 19:03 ]

Sziasztok!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!