BejelentésA KEMENCEI MINISTRÁNSOK

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


FAUSTINUM


Várjuk az Irgalmasság Apostolait!


Az Isteni Irgalmasság tiszteletének terjesztésére 1996-ban Franciszek Macharski bíboros, krakkói érsek Faustiurn elnevezéssel létrehozta az Isteni Irgalmasság Apostolainak Társulatát. A Faustínum társulathoz hazánkból is lehet jelentkezni önkéntesként, majd egy év múlva lehet kérni a rendes tagságot.

A katolikus újságokban közzétett tájékoztatásra máris több százan jelentkeztek. Ennek nagyon örülünk, hiszen ez azt jelenti, hogy sokan ismerik az Isteni Irgalmasság üzenetét, és életükben komoly szerepet játszik annak tisztelete, sőt terjesztése is.

A Faustinum Társulat önkéntesének megkötöttség nélkül bárki jelentkezhet. Világi személy (akár kiskorú is), valamint pap és szerzetes egyaránt.

Belépési nyilatkozatot postai úton lehet kérni — megcímzett és felbélyegzett válaszborítékot mellékelve — a következő címen: Isteni Irgalmasság Alapítvány. 3301 Eger. Pf . 80.

Szívből kívánom, hogy mindenki részesüljön bőségesen azokban a kegyelmekben, amelyeket maga az Úr Jézus ígért az Isteni Irgalmasság tisztelőinek Szent Fausztina nővér közvetítése által.

Katona István
püspök, az Isteni Irgalmasság Alapítvány elnökeIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!