Bejelentés


A little piece of heaven


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Hírek
LBC

Az Long Beach-i buli felkerült a koncertekhez

tovább >>


WalMart reklám

Valary reklámszerepe

tovább >>


Metal Hammer cikk

Végre sikerült befejeznem a már régen megígért HM cikket a srácokkal. Az újságban eredetileg megjelent képeket nem sikerült (eddig) megtalálnom, de igyekeztem azért szemléletes képeket választani a cikkhez.

tovább >>


Nightmare borító

Nightmare borító darabok: a) nightmare cover puzzle b) ok c) welcome d) the past clues meant it e) asseenondbn f) night g) years h) months i) noway j) suns k) zay l) money m) memories n) life o) static


Szavazás


LinkekMichelle Louise DiBenedetto 1982. április 7-én született Huntington Beach-en. Valary ikertestvére kisebb-nagyobb zavaroktól eltekintve három éve jár Synysterrel, 2008. decemberében pedig eljegyezték egymást. Michelle a Long Beach-i egyetemen szerzett gazdasági diplomát, de már fiatalkora óta a divattal foglalkozik. Divattervezőiskolába ugyan nem járt, de már készített ruhákat, és segít a Syn Gates Clothing-nál is. Talán  meglepő, de az ikrek még a közelmúltban is együtt laktak, nem pedig a kedveseikkel. Matt és Val esküvője után ez nyilván megváltozott, de a korábbi otthonuk egy hatalmas ház volt egy Huntington Beach-hez tartozó szigeten, saját kikötővel és yacht-tal (16562 Somerset Ln, Huntington Beach, Ca 92649). Michelle látható a `Seize The Day` klippjében, valamint az `All Excess`-ben és az Így készült az `Avenged Sevenfold`-ban.

<<< vissza a barátnőkhöz


Képgaléria


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!