Bejelentés


A little piece of heaven


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Keresés a honlaponSzavazás
Johnny Christ

Élete
Johnny Christ, eredeti nevén Jonathan Lewis Seward 1984. november 18-án született Huntington Beach-en. Mivel ő a csapat legfiatalabb tagja, és ő csatlakozott legkésőbb, sok információval nem rendelkezünk róla. Családjáról mindössze annyi tudható, hogy szülei elváltak, valamint hogy lengyel gyökerei vannak (egyik nagymamája Lengyelországból származik). Johnny a Huntington Beach-i Marina High School tanulója volt. Egy barátja ismertette össze a későbbi bandatagokkal. Jelenleg Lacey Franklin a barátnője.

Zenei pályája
Az Avenged Sevenfold tagjai közül The Rev-et és Syn-t már korábbról is ismerte, a többiekkel a középiskolában találkozott. Akkor került a képbe, amikor a második basszista, Daemon Ash egészségügyi problémái miatt (bipoláris zavar, azaz mániás depresszió) már nem tudott  játszani, így megkérték, hogy a turnéjuk végéig helyettesítse őt pár hétig. A pár hétből véglegesítés maradt, így Johnny nem fejezete be a középsulit, hanem a bandával tartott. A második, Waking The Fallen című albumon már ő adat a basszust.
Művészneve, a Johnny Christ úgy született, hogy eleinte autogrammosztáskor csak a Johnnyt írta, de egyszer Zacky utánaírta hogy Christ, mert így sokkal tökösebb és provokatívabb; így végül rajtamaradt a Johnny Christ név.
A legnagyobb hatással Cliff Burton (a Metallica azóta elhunyt basszistája), Duff MacKagan (a Velvet Revorver és a korábbi Guns N` Roses basszerese) és Les Claypool (a Primus basszista-énekese) volt rá.

Tetoválásai
Az első tetoválása Edgar Ellen Poe A holló című művéből való: egy fán ülő holló
A nyakán egy cowboy koponya található
A karját régi horrorfilmek hősei díszítik:
Dracula
Lady Dracula
Frankeinstein
Mr. Hyde
A farkasember

 


Képgaléria


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!