Bejelentés


A little piece of heaven


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.








Szavazás


Linkek




Seize the Day
Megjelen
és  2006 Július 7.
Műfaj           Power ballada
                      Hard rock
Hossz           5:32
Kiadó           Warner Bros. Records
Író(k)           Avenged Sevenfold
Producer     Mudrock & Avenged Sevenfold

A “Seize the Day” a negyedik maxi az Avenged Sevenfold City of Evil című albumáról. A dal különbözik az összes többi felvételtől, amit eddig hallhattunk, más, mint a többi maxi – a "Beast and the Harlot", "Bat Country", és a "Burn It Down" – ez a dal egy melodikus power ballada. Sok rajongó megjegyezte, hogy a gitárszóló, a vokál szerkezet, az átvezetés és a ritmus nagyban hasonlít a Guns’n’Roses “Don’t Cry”, és Bon Jovi “Always” című felvételéhez.

Videoklip


A video egy babát váró szerelemes párról szól. (A férfi főszereplő a frontember, és vokalista Matt “M.Shadows” Sanders). Matt barátai (a zenekar többi tagja), megjelennek, azzal a tervvel, hogy kirabolnak egy italboltot. Akció közben, Matt-et elfogják a rendőrök, míg a többiek tovább hajtanak hátrahagyva őt. Matt börtönbe kerül, később a barátnője meglátogatja. (A barátnőjét Matt kedvese, Valary Dibenedetto játssza.) A börtönben összevesznek, a lány zaklatottan távozik. A hazafelé vezető úton pedig balesetet szenved: egy furgon oldalról belehajt a kocsiba: a lány meghal. Később egy temetést láthatunk: a koporsót leengedik a sírba, ekkor jön a dal legmelodikusabb része, a szóló, amit Synyster Gates játszik a koporsó tetején. A videóban láthatjuk a gyászoló tömeg között a fiúk barátnőit is: The Rev oldalán Leana, Zacky mellett pedig Gena áll. A klip végén Matt a lány sírja mellett áll, a fiával, aki túlélte a balesetet és a zenekar többi tagjával. Felveszi az ölébe a fiút és elsétálnak.


“Ez esetben egy sokkal érzelmesebb videót akartunk”, meséli Shadows. “A videóinkban sokszor láthatsz sztriptíz táncosokat, vad bulikat, de most valami komolyabbat akartunk. A dal arról szól, hogy a maradj közel a szeretteidhez. Elkövetsz néhány hibát az életben, és elsodródhatsz tőlük. Kétszer is gondold meg, hogy mit teszel, mert nincs visszaút. Használd ki az időt, amit a szerelmeddel tölthetsz, és ne rontsd el az egészet egy meggondolatlan tettel.”

Így készült a Seize the Day
I. rész
II. rész
III. rész

<<< vissza a diszkográfiához

 








Üzenőfal


Név:

Üzenet:







Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!