Bejelentés


A little piece of heaven


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponSzavazás
Zacky Vengeance

Élete
Zacky Vengeance 1981. december 11-én látta meg a napvilágot a kaliforniai Huntington Beach-en, Zachary James Baker néven. Két tesvére van: nővére, Zina és öccse, Matt, aki a The Dear & Departed nevű bandában gitározik. A középiskolás évek alatt baseball-ozott, sportösztöndíj, egyetem és a profiliga várt rá, ám ő a gitározást választotta. Olasz-német származású, ami a családja hozzáállásán is meglátszik, mivel összetartó a család. Mindig támogatták Zackyt, és gyakran utaznak el a koncertjeikre, hogy élőben is láthassák zenélni.
Jelenleg a Huntington Beach-től nem messzi Costa Mesa-ban él barátnőjével, Gena Paulhus-sal, aki mint profi fodrász és sminkes segíti a banda munkáját. Szinte családtagnak tekinthető a kutyája, Ichabod Crane Vengeance (nevét az Álmosvölgy legendájának főhőse után kapta), akinek saját MySpace oldala is van.


Zenei pályája
12 évesen, 7. osztályban kezdett el gitározni saját magától, sosem vett órákat. Az első gitár, amin játszani tanult, az édesapjáé volt. A Guitar World magazinból és a kedvenc bandáinak technikáját ellesve igyekezett kialakítani a saját stílusát, így nagy hatással volt rá a Rancid, a Misfits és a Bad Religion.
A középiskolában alakította meg a bandát M. Shadows-zal, aki korábban a `Successful Failure` énekese volt. Ő előtte az MPA (Mad Porno Action) nevű punk bandában játszott, ám nem értek el jelentősebb sikereket. Először Zacky javaslatára a Lips Of Deceit néven gondolkodtak (ami az első albumukon szereplő egyik dal címe lett), de végül az Avenged Sevenfold név mellett döntöttek, aminek az A7X rövidítése szintén Zacky ötlete volt. A Vengeance (`bosszú`) művésznevet azért választotta, mert dühös volt azokra az emberekre, akik nem hittek a sikerében.


Mellékprojektjei

Zacky saját márkát dobott piacra `Zacky V Presents..` néven, a Vengeance University logóval fémjelezve. A kollekció polókból, övekből és övcsatokból áll, illetve különféle kiegészítőkből.
A Schecter Guitar is felfigyelt Zacky, valamint Syn tehetségére, így ma már kereskedelmi forgalomban kaphatóak az általuk tervezett, minőségi Schecter gitárok. Lévén, hogy Zacky balkezes, az általa tervezett gitárok is többnyire balkezesek, ám található benne jobbkezes hangszer is.

Felszerelése
Gitárok:
S-1
S-1 Bada Bling
Vengeance Custom
Custom `Gynecologist` fekete, piros "vérrel" befröcskölve, S-1 testtel (`nőgyógyász
`- "I`m Zacky Vengeance and play the gynaecologist." Azaz Zacky Vengeance vagyok és nőgyógyászt játszom.)
Custom `Gynecologist` fehér alapon vérmintával, S-1 testtel
ZV Special arany és ezüst kivitelben
Persze ezeken kívül még rengeteg gitárt használ a stúdiómunka és a koncertek során, a régi gitárok egy része pedig a stúdió falait díszíti.

Tetoválásai
Zacky az első tetkóját 18 éves kora körül csináltatta, ez egy madár volt, szájában egy tőrrel, ami a lábán található. A későbbiekben sem állt le a tetoválásokkal, mert azt akarta, hogy amikor meglátják őt egy jó autóban az emberek, tudják róla, hogy sikeres lett; a tetkók pedig olyanná teszik őt, hogy ez sugározzon róla.
Ilyen rajzok díszítik a testét:
Egy madár szájában tőrrel
Egy piros-lila koporsó az ujján (kapcsolat a Good Charlotte-tal)
Az Anaheim Angels Los Angeles-i baseball csapat logója, amit egy Synysterrel kötött vesztes fogadás után csináltatott, a bal füle mögött található
A `Vengeance` szó és a 7-es szám pirossal a hátára tetoválva
Egy Jézus-kép a jobb alkarján
Egy lefejezett nő a jobb karján
Mickey egér a jobb felkarján
Deathbat a mellkasán
és még sok egyéb apróság...


Képgaléria
Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!