Bejelentés


A little piece of heaven


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Hírek
LBC

Az Long Beach-i buli felkerült a koncertekhez

tovább >>


WalMart reklám

Valary reklámszerepe

tovább >>


Metal Hammer cikk

Végre sikerült befejeznem a már régen megígért HM cikket a srácokkal. Az újságban eredetileg megjelent képeket nem sikerült (eddig) megtalálnom, de igyekeztem azért szemléletes képeket választani a cikkhez.

tovább >>


Nightmare borító

Nightmare borító darabok: a) nightmare cover puzzle b) ok c) welcome d) the past clues meant it e) asseenondbn f) night g) years h) months i) noway j) suns k) zay l) money m) memories n) life o) static


Szavazás


LinkekGena Kathleen Paulhus 1984. október 31-én született Huntington Beach-en. Van egy bátyja. Zackyvel 2005-ben ismerkedtek meg, kapcsolatuk azóta is töretlen. Costa Mesa-ban élnek egy közös házban kutyájukkal Ichabod C. Vengeance-szel (akinek saját MySpace oldala is van). A házhoz medence és vendégház is tartozik (1126 Charleston St. Costa Mesa, Ca 92626). Zacky mindenben számíthat a segítségére, így a Vengeance Univesity munkálataiban is támogatja. Gena emellett képzett hajszobrász és kozmetológus, az Avenged Sevenfold klippjeiben és a hivatalos fotósorozataiban láthatjuk a munkáit (az Így készült a `Beast and the Harlot` videóban feltűnik, mikor épp Johnny haját csinálja). Costa Mesa-ban dolgozik a Baker Street West Salon-ban, melynek címe 763 Baker St Costa Mesa, Ca 92626. Gena szerepel a `Seize The Day`, a `Dear God` és az `Afterlife` klippben, illetve az Így készült a `Beast and the Harlot` kisfilmben, és a Youtube-on, valamint a vengenz.com-on látható videókban.
Itt található egy vele készült interjú.


<<< vissza a barátnőkhöz


Képgaléria


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!