Bejelentés


A little piece of heaven


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Keresés a honlaponSzavazás
 

Unholy Confessions

Kiadva:      2003. augusztus 26.
Felvétel:     2002-2003
Műfaj:        Metalcore
Hossz:        4:43
Kiadó:        Hopeless Records
Producer: Avenged Sevenfold

A számot az Avenged Sevenfold írta, ez a második felvétel a 2003-as Waking the Fallen című albumról, és egyike a legnépszerűbb felvételeiknek. A dal értelmezhető úgy is, hogy az egyszerű emberi kapcsolatokról szól.
Értelmezhető egy himnuszként is, mely egy hőshöz/hősnőhöz, aki legyőzte ellenfelét. Ez egyben utalás is a bibliai Ádám és Éva történetére, mikor Éva elmondja Ádámnak, hogy leszakított egy almát a Tudás Fájáról.

Videoklip

Az „Unholy Confessions” maxiként jelent meg. A videoklipben egy Avenged Sevenfold koncertet láthatunk. Amikor a zenekar átszerződött a Warner Bros.-hoz, a kiadó arra ösztönözte őket, hogy készítsék el a videoklipet a dalhoz, hogy ismertebbé váljanak a 2005-ös City of Evil megjelenése előtt.
A videón egy koncertfelvétel látható, de az eredeti szám hallható. Kihangsúlyozzák benne a melodikusabb akkordokat, több olyan bejátszás is van, ahol a rajongóikat mutatják, miközben a dalt játsszák gitáron vagy épp zongorán. A rajongók „deathbat”-eket, a csapat logóit rajzolják és rátetováltatják magukra az A7x rövidítést. A videó egy részében pedig – ugyancsak rajongók – teleragasztják a várost a zenekar nevét hirdető matricákkal.
<<< vissza a diszkográfiához

 
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!